Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rosemary Ur Sølv Pilgrim
Pilgrim

Rosemary Ur Sølv Pilgrim

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Pilgrim Rosemary Ur Sølv Pilgrim i denne onlineshop, så du kan helt undgå at bevæge dig i en normal forhandler, og købe i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke være for langsom - for lige netop farven Sølv i denne model er virkelig populær - gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Produktnavn: Rosemary Ur Sølv Pilgrim
  • Brand-navn: Pilgrim
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Ure
  • Farve: Sølv
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

Lige nu kan du finde Sølv Pilgrim ure til dame for DKK 699,00 - en fornuftig købspris må vi jo nok sige. Og vi er fans af Pilgrim især når vi taler om ure. For når det kommer til Pilgrim er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Hvad enten man vil benytte Rosemary Ur Sølv Pilgrim til fest eller hverdag - så har du muligheden. Hvis du har god tid kan du vente, og købe når Rosemary Ur Sølv Pilgrim er på udsalg/tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke vente - lige nu er det jo så nemt at bestille på internettet, med levering til døren - til kun DKK699,00. En meget god synes vi hos Pashion.

Er Rosemary Ur Sølv Pilgrim ikke i den helt korrekte farve og størrelse kan man uden tvivl købe noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af ure fra Pilgrim - så bare rolig - du finder noget for dig.

Så i tilfælde af at du leder efter de lækre ure fra Pilgrim, så behøver du ikke lede mere. Og husk at dele det med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Den store online butikker kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. Til trods for at selve hovedsædet har til huse i Malmø, så er onlinebutikken startet af to danske mænd. Den øverste leder på dette tidspunkt er også en svensker med adresse i København, så man kan sige han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver adgang til fra nærmest alle de mest populære mærker i tiden uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har travle hverdage, som gør det svært at komme ud og købe tøj lige så ofte som man måske ønsker det. På samme tid vil de fleste nok ønske den samme mulighed for at købe tøj som dem som bor midt i de allerstørste modebrændpunkter på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene modetøj og sko til damerne, men også til mændene og børnene, så du kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale en gang fragt. Denne verdens største webshops bugner af produkter og har også altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer.

Både herrer og kvinder har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt du står og mangler når du bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.