Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Round Metal Solbriller Guld Ray-Ban
Round Metal Solbriller Guld Ray-Ban
Ray-Ban

Round Metal Solbriller Guld Ray-Ban

1.570,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Round Metal
  • Brand-navn: Ray-Ban
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Runde solbriller
  • Farve: Guld
  • Shop: Boozt

Køb Ray-Ban Round Metal så længe de er på lager. Det ville være så mega trist hvis man misser det. Men du burde ikke vente for længe - for lige netop farven Guld er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser der er gængse. For nu kan du nemlig købe i online shoppen, så du på den måde kan fuldstændig undgå at gå i en fysisk butik. Og på den måde kan du bare sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte af, at have muligheden for at vise dig om Ray-Ban Round Metal runde solbriller . Man ved ikke om Ray-Ban Round Metal senere ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du overhovedet vente, for man ender med runde solbriller fra Ray-Ban i en anden farve, model eller mønster? Når Boozt giver en toårig garanti kan det umuligt ende galt, når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dage returret, så man kan til hver en tid returnere produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide farven i virkeligheden.

Hvis du er virkelig fornuftig, så kan man tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Her kan man måske være heldig og modtage en rabat til sin aller første bestilling på op mod 10-15 procent, eller måske mere. Ender du med at købe Round Metal må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at bruge produktet. Vi vil gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring, herunder på Google, Trustpilot og Facebook og leverer på ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Boozt til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan købe Ray-Ban runde solbriller lige her på Boozt, der er forhandler af stort set alle de mest kendte produkter?

Selv om Boozt måske ikke er kendt som pioneren indenfor økologisk mode, så betyder det ikke de slet ikke går op i det. For det er et emne de bekymrer sig om. Round Metal laves i et lækkert materiale. Ray-Ban er også kendt af flere for deres høje kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om runde solbriller. Men selv om det ikke er sæsonen for Round Metal (og slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Den store tøjforretninger på nettet er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø så er onlinebutikken foundet af to danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København, og han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver dig overblik over fra alle de kendte brands i tiden helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder netop fordi vi har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi måske ønsker det. På samme tid vil de fleste nok gives den samme shopping-mulighed som de der har adresse i midste af de absolut største modehovedstader i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende sko og modetøj til damer, men også til mændene og piger og drenge, så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale for en portion levering. Verdens aller største online forretninger er fyldt med brands og har også altid kæmpe lagre med produkter på udsalg.

Både herrer og kvinder har opdaget glæden ved at købe ind i webshops og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt hvad, man drømmer om, når du scroller gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Om solbriller

Solbriller er for en del en fundamental og praktisk item, der er svær at undvære i dagligdagen. Du bærer solbriller, imens du drager på arbejde, når du besøger naturen samt når du slikker sol sydpå. De skærmer dine øjne mod UV-stråler, så de ikke bliver skadet af UVA- og UVB-stråler. Men mange damer holder også af at gå med solbriller for outfittet skyld. Solbriller kan netop give dét ekstra til et outfit. Faktisk mener mange kvinder, at de er det, der fuldfører deres look. Og det er også af den grund, størstedelen af damer har mere end blot ét par solbriller – en del damer ejer mange flere par til forskellige begivenheder. Hvis du skal købe solbriller, er det en smart idé at overveje, hvilken ansigtsform du har. Alt efter om du har et kvadratisk, aflangt, rundt eller et helt fjerde formet hoved, kan du finde solbriller, der virkelig fremhæver dit ansigts silhuet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller klæder dig, kan du altid undersøge dem, du allerede ejer. Prøv dem på, og tjek dig selv i spejlet.

Hvad ser godt ud, hvad ser ikke så pænt ud, og hvad kan du bedst lide? I sidste ende handler det kun om, hvad du føler dig godt til pas i. Det er ligemeget, om du er ung eller gammel, høj eller lav, bærer farver eller holder af sort. Du kan altid købe nogle solbriller, som passer til dig. De kommer i mange størrelser, figurer, kulører og typer, der passer til selv den mest forventningsfulde kvinde.

En god start er altid at starte ud med et par sorte eller mørke, mønstrede solbriller. Det er et par solbriller, langt de fleste kvinder kan gå med og føler sig tilpas i. Føler du dig mere modig og dristig, kan du give den gas med farver, mønstre, figurer og så videre. Blot fantasien sætter grænser, når du skal købe solbriller.