Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Runbold Shorts
mammut

Runbold Shorts

469,00 DKK 669,00 DKK -30%
  • Produktnavn: Runbold Shorts
  • Brand-navn: Mammut
  • Køn: Herre
  • Størrelse: 44, 48, 46, 54R, 52R, 50R
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Miinto

Du må hellere købe Runbold Shorts shorts fra Mammut så længe der stadig er på lager. Det er så mega irriterende hvis du ikke når det. Men du skal ikke vente længe, for lige netop farven Blå er ekstrem eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. For nu kan du nemlig købe online, så du på den måde kan slippe for at skulle gå i en fysisk forhandler. Og på den måde kan du sidde for dig selv uden stress i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan man finde Blå Mammut shorts til herre til kun 469,00 DKK - en ekstrem god udsalgspris må vi nok sige. For vi er glade for Mammut specielt når der tales om shorts. Mammut må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man vil benytte Runbold Shorts til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kan du vente og bestille når Runbold Shorts er på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til døren - til kun 469,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk. Er Runbold Shorts ikke i den rigtige farve/størrelse kan man uden tvivl finde en anden ting der vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af Mammut og shorts - så bare rolig - du finder noget du skal bruge.

Så hvis du også kigger efter de moderne Mammut shorts så behøver du ikke researche mere. Og husk at dele Runbold Shorts med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Blå

Farven blå er en meget udbredt farve med mange nuancer og det er der rigtig mange gode grunde til. Og ikke alene en farve, der i den klareste version minder meget om farven sort men som desuden en tone som øger muligheden for rigtig mange udtryk. Blå er en kold grundfarve, som også har en beroligende virkning. Den er også symbol på kreativitet - men i nogle tilfælde også intellekt. Man ser den ikke alene som en del af modebilledet, men som også er en ofte brugt farve som virksomhedslogoer i blandt store firmaer. Derudover er der en som altid grund til at farven blå som er en mere af de farver som vi altid ser på en eller anden måde som en part af moden på gaden. Det er en vildt populær farve, når man skal købe et pænt jakkesæt men samtidigt føler at sort er alt for pænt. Det er desuden den oftest valgte farve på den klassiske skjorte til mænd. Hvis ikke den skal være en hvid, så er lyseblå den farve, de fleste ynder at vælge, når man skal investeres i en skjorte til hverdag. Der er kun et sted hvor udvalget er en smule indskrænket når det gælder tonen blå hvis det drejer sig om fødderne. Der er ikke hyldemeter på højde med de populære af sorte og brune sko, når det kommer til det blå herrefodtøj. Kondisko findes stadig i alverdens fantasiens farver, men herudover, er der ikke et stort udvalg af trendyblå sko.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og spændende måde at shoppe på nettet. Forretningen begyndte i Danmark og hovedsædet udfoldede sig i totusindogni og firmaet kan i 2018 være stolte af at have op imod syv lande i EU vist som en del af siden. Det, der separerer dem fra lignende interntbaserede online platforme er, at den modsat andre ikke er en forhandler, som selv har lagerplads og tager sortimenter ind fra et udvalg af firmaer. Det er i virkeligheden en fælles online shoppingplatform for fysiske shops, som gerne vil vise deres udvalg på nettet, men ikke just tænker at en privat web butik er en god mulighed.

Når du køber i shoppen er det derfor ikke en samlet kæmpe online shop du betaler til, men omvendt en række individuelle forhandlere, som alle står for at holde orden på de bestillinger som tikker ind, håndtere det bestilte og få dem afsendt til kunder i alle afkroge af land og rige. Det giver en fantastisk webshop for dig, som ønsker at kunne at shoppe lokalt, men på samme tid drømmer om at have muligheden for at opdage, hvad hele verden tilbyder. Du kan hurtigt selv vælge, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du hellere vil søge på adresse.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, mode til damer, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er på denne måde noget for os alle – og du kan sikkert også finde frem til den ting, man søger!


Hvornår du skal gå med shorts

Når det handler om mode for mænd, er her med stor sikkerhed sket en rivende udvikling i løbet af de forrige år. Uagtet der hele tiden har eksisteret stile samt designinteresse mellem herrer, så er det hovedsageligt i forlængelse af den metroseksuelle livsstil og modeforbilleder i denne kategori, at det er blevet populært og respekteret imellem herrer at være modebevidst og at pleje sit udseende. Tendensen kom til udtryk via et bredere modebillede samt en vifte forskellige styles indenfor de forskellige miljøer. Herremoden har således desuden på rigtig mange områder været langt mere ensrettet og fremhævet ved, at mænd iklæder sig tøj efter det man skal og ikke som en del af personlig stil. I den samme kontekst har det også i rigtig mange fald været modehuse og designere frem for egentlige styles, der har vist sig gældende.

Tingene har dog forandret sig kraftigt igennem de foregående årtier, medens moden for mænd har vokset sig utrolig meget mere nuanceret og der ses meget mere omfattende mulighed for at falde over og forfine en individuel garderobe. Dette har de større designere også set og heraf ser vi derfor også i større målestof fokus på sortimenter og designere udelukkende markedsført til mænd i diverse og typer. I tiden er der stort set samme facettering i stil, der er designet til mænd, som der udvikles i designs til de kvindelige forbrugere. Særligt er trenden blevet vist af modeblade og stilsikre ikoner, der designer med de store brands og således kan lægge gunden for modetrends, der deles ligesom ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. Ligesom blandt kvinderne, er det også i herremoden blevet meget mere brugt og søgt efter at lave en langt mere personlig style, der ikke blot bygger på mærker, men sågar har til tanke at tydeliggøre en individuel og speciel style. For de, som er interesserede i trends, er her således efterhånden ligeså nuanceret mulighed for individualitet som blandt damer.