Danmark Danmark (skift)
+1.642.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger
Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger

400,00 DKK

Køb Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger fra Tommy Hilfiger i en webshop, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en forhandler, og bare være i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du bør ikke vente længe - for lige netop farven PITCH BLUE, BOLD YELLOW i denne model er meget efterspurgt - og specielt for de gængse størrelser. Køb så længe de er på lager, det ville være så mega trist hvis du går glip af det.

  • Produkt: Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Badeshorts
  • Farve: PITCH BLUE, BOLD YELLOW
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

I dag kan man finde Tommy Hilfiger badeshorts for 400,00 kr. - en god produktpris kan vi i den grad sige. Og vi hos Pashion er nemlig imponerede over Tommy Hilfiger, men ikke kun når det kommer til badeshorts. For når det kommer til Tommy Hilfiger er de altid med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Og uanset om du skal bruge Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger til en fest eller til hverdag - så har du muligheden. Hvis du har god tid kan du i stedet vente lidt og bestille når Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger er på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, lige nu er det så nemt at købe på nettet og med levering til din dør - for kun 400,00 DKK. En meget god synes vi.

Hvis Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger ikke er i den helt korrekte farve/størrelse kan man uden tvivl finde noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af badeshorts fra Tommy Hilfiger - så bare rolig, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter de fancy PITCH BLUE, BOLD YELLOW Tommy Hilfiger badeshorts til herre, så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele Runner Badeshorts Blå Tommy Hilfiger med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online tøjbutikker kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. Selv om selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er også svensker som bor i København så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give dig overblik over fra alle de mest moderne brands i tiden uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de største markeder i dag fordi rigtig mange har travle hverdage som ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne ville. Desuden vil de fleste nok ønske den samme shopping-mulighed, som de som er bosat midt i de absolut største modehovedstader i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinder, men også en hel masse til mændene og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe en enkelt levering. Verdens store webshops er fyldt med mærker og har altid kæmpe udsalg.

Både kvinder og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt det, du står og mangler, når man bladrer gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Mere om Tommy Hilfiger

Hilfiger er ikke alene kendt når det drejer sig om tøjmode, men endvidere som personality i sig selv. Ovenpå adskillige år i designafdelingen for mange af de omtalte mærker besluttede Tommy Hilfiger at gå på vingerne med sit eget mærke med pekuniær hjælp fra en indisk tekstilmagnat kaldet Mohan Murjani. I nittenfenogfirs blev den originale linje introdueret. Med en drøm om at skabe noget særligt og en fornemmelse for stil havde Tommy Hilfiger åbnet det, der ville blive til et stort eventyr.Allerede i den første modekollektion var lapsede stil, som ville komme til at kendetegne kollektionerne ind i fremtiden dominerende. Den let bonerte elegance, der forbindes med særligt de amerikanske gymnasieskoler.

På nuværende tispunkt er mærket kendt for det sporty og simple snit, som har gået sejrsgang verden over og er forbundet med mange store berømtheder inden for musikken. Den dæmpede elegance samt de stilrene styles med fantastisk pasform og klare linjer er fremherskende for brandet gennem mere end 30 års historie og det er fortfarende klart for enhver, at Hilfiger – uagtet at han nu har solgt det – stadig står for alt design for tiden. Mærket blev i ´10 afsat til PVH corp, som stadig i dag ejer det, imens det visuelle stadig er Tommy Hilfingers afdeling.

I seksoghalvfems forøgede brandet deres sortiment med en kollektion til damer, efter overtagelsen af Pepe Jeans. Desuden startede Tommy Hilfiger i nittenhundredeotteoghalvfems en kollektion af badeartikler i god kvalitet. Følgende er der kommet både dufte, briller, sko og tilbehør, som alt har vundet samme store succes som de tidligste kollektioner. Mærket kan i dag findes i mere end 100 lande over hele verden og købes i adskillige butikker for dem, der er på udkig efter de æstetiske items, friske dufte eller interiør i høj kvalitet.


Mere om badeshorts

Når det kommer til mode for mænd, er her med sikkerhed sket en kæmpe udvikling gennem de forrige årtier. Uagtet der alle dage har eksisteret trends og kutyme mellem mænd, så er det først rigtigt i mødet med den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder i den gruppe, at det er kommet til at blive vellidt og godkendt blandt mænd at stå ved at være interesseret i stil og at gå op i sit udseende. Det fik sit udtryk igennem et mere nuanceret modebillede samt en række forskellige trends i de uens kredse.

Tøj til mænd har således også på rigtig mange steder været meget mere ens og betonet af, at mændene iklæder sig tøj efter det man skal og ikke efter personlig stil. I den samme sammenhæng har det herudover i en række fald vist sig at være brands og designere i stedet for egentlige former, som har været gældende.

Disse ting har imidlertid forandret sig drastisk igennem de sidste år, hvor stilen for herrer har vokset sig meget mere facetteret og der findes meget videre mulighed for at købe og udvikle en unik garderobe. Netop dette har de anerkendte designere ligeledes observeret og heraf ser folk derfor ydermere i større udstrækning fokus på designs og mærker udelukkende udviklet til mænd i flere forskellige og segmenter.

Nu om stunder er der helt sikkert den samme facettering i stil, der bliver designet til herrer, som der udvikles i tøj til kvinder. Navnligt er trenden blevet lavet af blade og modeikoner, som designer med mærkenavnene og således kan grundlægge modetrends, der spreder sig som ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede.

Tilsvarende som blandt kvinderne, er det også i herremoden blevet meget mere brugt og efterstræbt at opbygge en mere individuel style, der ikke kun kommer fra mærkevarer, men endda har som tanke at betone en individuel og unik stil. For de, der interesserer sig i stil, er her på den måde gradvist kommet ligeså mangfoldig lejlighed for personlighed som mellem damer.