Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rygsæk-Lawson "13"
Herschel

Rygsæk-Lawson "13"

799,00 DKK Gratis fragt

Nu kan du nemlig købe Rygsæk-Lawson "13" fra Herschel i online shoppen og sidde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Rygsæk-Lawson "13"
  • Mærke: Herschel
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Rygsække
  • Findes i farverne: Grøn
  • Forhandler: Miinto

Du burde ikke vente for længe, for lige netop farven Grøn i denne model er meget populær, gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan man finde Grøn Herschel rygsække til dame til 799,00 DKK, en fornuftig pris må man i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er glade for Herschel især når der tales om rygsække. For når det kommer til Herschel er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Og uanset om du skal benytte Rygsæk-Lawson "13" til en fest eller hverdagsbrug, så har du muligheden. Har du god tid kunne du vente lidt og købe når Rygsæk-Lawson "13" var på tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og med levering til døren, for kun DKK 799,00. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte størrelse eller farve kan du uden tvivl finde noget fra samme mærke der falder i sin smag. Miinto har et stort udvalg af Herschel rygsække, så - du skal nok finde noget der passer dig.

Så hvis du også leder efter nogle smarte Grøn Herschel rygsække til dame så bør du ikke researche mere. Husk nu at dele med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at shoppe på computeren. Forretningen tog sit udspring herhjemme og virksomheden udfoldede sig i totusindogni og firmaet kan nu være stolte af at have flotte syv lande i EU deltagende på websiden. De ting, der separerer virksomheden fra konkurrerende netbaserede webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkel forhandler, der selv holder lager og køber varer fra et udvalg af firmaer. Det er omvendt en fælles online platform for eksisterende forretninger, som ønsker at vise deres sortiment, men ikke tror at en enestående webshop er løsningen. Hvis du handler i shoppen er det i givet fald ikke en samlet kæmpe online shop du køber i, men i stedet for en buket mindre butikker, som hver især står for at holde styr på de ordrer der ruller ind, plukke dem og afsende dem til kunder i hele DK. Det tilbyder en god mulighed for dig, som kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men på samme tid ønsker at chancen for at opdage, hvad markedet kan tilbyde. Du kan nemlig selv beslutte, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, kvindemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes altså noget for alle – og man kan med garanti også have held med at finde det, du leder efter!