Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Rygsæk Side
Salomon

Rygsæk Side

600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Rygsæk Side rygsække fra Salomon online hos Miinto her, og på den måde kan du fuldstændig undgå at bevæge dig i en normal butik, og købe i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Du burde ikke vente længe, for lige netop farven Sort og denne model er meget eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis man misser det.

  • Produktnavn: Rygsæk Side
  • Mærke: Salomon
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Rygsække
  • Farve: Sort
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Sort rygsække fra Salomon til herre til 600,00 DKK - en god købspris må man jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er glade for Salomon, men ikke kun når det omhandler rygsække. For Salomon er de med på moden - specielt når det kommer til herre. Uanset om du skal bruge Rygsæk Side til hverdagsbrug eller fest - så er det i den grad muligt. Har du ikke travlt kunne man vente lidt og bestille når Rygsæk Side er på udsalg/tilbud, fx på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille online og med levering til din dør, for kun 600,00DKK. En rigtig fair må man sige.

Er den ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan man med garanti bestille noget fra samme mærke der falder i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af rygsække fra Salomon - så bare rolig, du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du leder efter fancy rygsække fra Salomon, så behøver du ikke undersøge mere. Og husk at dele det med alle dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal købe Rygsæk Side i farven Sort

Sort er for de fleste den eneste gentleman pæne farve. Det er nuancen vi vælger, når vi skal benytte habitten og den nuance, der sælges flest bukser af. Det er en farve man ser som synonym for magt. I herrernes tøjskabe findes der heller ikke mange kombinationer, som ikke indeholder mindst et stykke sort tøj. Det er en nuance der breder sig helt fra toppen af, hvor flere af de mest kendte tøjdesignere holder meget af at benytte tonen - helt til butikkerne på gågaden, der også uden tvivl har et enormt sortiment af sorte beklædningsstykker. Gennem tiden er sort ofte bruge som symbol for ondskab. Vi ser jævnligt den onde iført mørkt tøj og med kolde træk, hvorimod helten der redder verden i sin lyse uniform. Alligevel er sort ikke en mulighed vi undgår når det gælder både til fest og hverdag, for det er uden tvivl den tone, som udstråler mest klassisk stil. Endda i forbindelse med fodtøj er mænd glade for sort. Helt fra de lækre festsko til de mere hverdagsagtige trainers, er sort helt klart den mest solgte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk pæn, den er praktisk og kan bruges til alt det vi ellers har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på computeren. Konceptet tog sin begyndelse Her i Norden og virksomheden blev grundlagt i starten af 2009 og virksomheden kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have i omegnen af syv Europæiske lande deltagende med deres varer på websiden. Den ting, som separerer e-commerce platformen fra andre netbaserede platforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er en forhandler, der selv har lager og tager varer ind fra planlagte producenter. Det er faktisk en kæmpe online shoppingplatform for allerede etablerede shops, som drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke helt tror at en privat online butik er optimalt. Når du shopper i shoppen er det altså ikke en stor webshop du handler i, men i stedet for en række forskellige forhandlere, som hver især er ansvarlige for at ordne de ordrer som tikker ind, plukke det bestilte og afsende dem til kunder i hele landet. Det tilbyder en spændende shop for dig, der gerne have muligheden for at handle lokalt, men også ønsker at chancen for at se, hvad markedet har. Du kan nemlig selv beslutte, om du ønsker at undersøge en præcis ting, en kategori eller om du har lyst til at søge på location.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor mode til herrer, damemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der er altså noget for de fleste – og du kan helt sikkert også opdage det, man leder efter!