Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sac de sport à gros logo
PUMA

Sac de sport à gros logo

328,00 DKK 409,00 DKK -20%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb PUMA Sac de sport à gros logo hos Miinto her, så du på den måde kan undgå at skulle gå i en normal forhandler - og bare være i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere i butikken. Du bør ikke vente for længe, lige netop farven Grå og denne model er meget populær, og dette gælder specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det ville være så øv hvis du går glip af det.

  • Model: Sac de sport à gros logo
  • Brand-navn: PUMA
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Sportstasker
  • Findes i farverne: Grå
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Er du på jagt efter at bestille de mega seje Sac de sport à gros logo sportstasker fra PUMA til dame i Grå, så er du nemlig kommet til det rigtige sted. Netop hos Pashion.dk er vi meget glade for sportstasker specielt hvis de er produceret af PUMA. PUMA er specielt kendt for deres moderigtige design af sportstasker, og Sac de sport à gros logo er slet ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man også bruge Sac de sport à gros logo til enhver anledning - hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. Og lige nu kan de bestilles til DKK328,00, som man jo må sige er en meget fair pris. Husk du slet ikke bør vente alt for længe. For det tilbud gælder selvfølgelig kun indtil der er udsolgt. Men du kan overveje at vente og satse og håbe på fantastiske tilbud til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, til black friday, eller fx til cyber monday, eller på outlet og lagersalg. Én af de store fordele for dig er, at produkterne kan hentes i onlineshoppen. På netop den måde kan du helt undgå at tage ned og besøge en klassisk butik der sælger tøj.

Og man kan sagtens bestille det som man er på udkig efter i denne shop - de har nemlig et ret stort udvalg af netop PUMA sportstasker i Grå til dame. Lige netop Miinto kender man for sko, accessories & modetøj hurtigt leveret, fordelagtige priser på levering, imponerende bredt sortiment i de fleste slags modeller og farver. Glem ikke at give din bedømmelse af denne genstand lige her på siden. Og husk at følge Pashion på vores sociale medie sider på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe Sac de sport à gros logo i farven Grå

Hvis du iagttager den grå farve, kan du ofte sammenligne farven med en følelsesløs farve. Grå er ikke mørk eller hvid. Den grå farve er overgangen fra lys til mørk. Den kan synes trist, hvis farven forekommer alene. Fordi grå kan være , er grå også meget stabil, og den grå farve skaber en følelse af afkobling - også når det angår tøj til damer. I forhold til farver er grå konservativ, men den grå farve er også fornem. Når det handler om beklædning til damer, forbinder man den grå farve med ansvarlighed. Går man i modetøj i grå farver vil man fremstå fyldt med selvtillid, afbalanceret og pålidelig. Vælg tøjstykker i grå, og du vil fremstå stabil og faglig. Den grå farve er en dominerende farve, og farven grå kan have en befæstende effekt på farverne, den kommer i berøring med. Grå indbefatter hyppigt bestanddele af anderledes farver og nuancer. Altså kan du som dame mixe dit tøj i farven grå med anderledes farver og nuancer. Piger bør prioritere farver som grøn, lilla, blå eller gul, da de kan optræde ekstraordinært solidt sammen med den grå farve. Beklædningsgenstande til damer i farven grå behøver nødvendigvis ikke være kedelige, så længe kvinder behersker at ophæve og gøre attraktiv med andre farver. Tøj i grå nuancer i sig selv har selvfølgelig også fortrinlige fordele. Den lyse grå nuance virker afslappende og beroligende på dine omgivelser, så den kan du vælge til et roligt udseende. Mørkegrå fremkommer til gengæld alvorlig og skriger af selvdisciplin. Prioritér derfor mørkegrå til dine beklædningsgenstande, når du som kvinde må emme af endnu mere professionalisme, og den lysegrå når du som dame skal være mere afdæmpet i din påklædning eller dit tøjvalg. Der eksisterer adskillige variationer af farven grå, og damer må bruge den som ønsket.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri retur 14 dage

Miinto tilbyder en ny og spændende måde at købe tøj på www. Konceptet tog sin begyndelse Her i Skandinavien og hovedsædet startede i ’09 og platformen kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have i omegnen af syv Europæiske lande præsenteret som en del af websiden. Det, der adskiller e-commerce platformen fra andre webbaserede shoppingplatforme er, at Miinto modsat andre ikke er en butik, der selv har lagerplads og tilbyder varer fra faste producenter. Det er i stedet en stor online platform for eksisterende butikker, som gerne vil tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke lige tror at en alenestående online butik er en reel mulighed. Når du køber på Miinto er det i givet fald ikke en enkelt kæmpe butik du støtter, men i stedet for en masse mindre butikker, der hver især er ansvarlige for at holde orden på de bestillinger som lander i indbakken, pakke de bestilte varer og sende dem til kunder i hele Danmark. Det er en fantastisk webshop for dig, som ønsker at have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at opdage, hvad hele verden kan lokke med. Du kan altid selv vælge, om du overvejer at søge på en præcis vare, en varekategori eller om du har lyst til at søge på område.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, dametøj, mode til børn, sport, beauty og interiør. Der findes altså noget for alle – og du kan helt sikkert også opdage de ting, man søger!