+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Saddler Finsbury taske 29 x 42 x 9 cm
Saddler

Saddler Finsbury taske 29 x 42 x 9 cm

1.799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Saddler Finsbury bag 29 x 42 x 9 cm
  • Mærke: Saddler
  • Køn: Herre
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Køb Saddler Saddler Finsbury bag 29 x 42 x 9 cm skuldertasker så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du misser det. Du burde ikke vente længe, lige netop denne model i Sort er virkelig efterspurgt, og specielt for de størrelser der er mest gængse. For nu kan du nemlig købe i online shoppen, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en normal forhandler. Og på den måde kan man arbejde i stilhed uden at skulle vente i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du købe skuldertasker fra Saddler for kun 1.799,00 kr., en ekstremt god udsalgspris kan vi jo nok sige. For vi er i den grad fans af Saddler, men ikke kun når det omhandler skuldertasker. Saddler må man sige de er med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Uanset om man vil bruge Saddler Finsbury bag 29 x 42 x 9 cm til en fest eller til hverdagsbrug - så er det muligt. Har man god tid kunne man vente i stedet, og bestille når Saddler Finsbury bag 29 x 42 x 9 cm var på udsalg, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet, med levering til din dør, for kun 1.799,00,-. En rigtig fair synes vi bag Pashion. Er den ikke i den korrekte farve eller størrelse kan man med garanti finde noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Miinto har et enormt udvalg af skuldertasker og Saddler - så bare rolig - du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du også leder efter nogle moderne Sort Saddler skuldertasker til herre, så skal du ikke researche mere. Husk nu at dele det med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Sort

Sort er for langt de fleste den optimale aristokratiske rigtig pæne farve. Det er den man ender med at vælge når vi skal benytte festtøjet og den farve, der sælges flest bukser af. Det er en nuance vi ser som synonym for autoritet. I mændenes garderober findes der ikke mange sammensætninger der ikke indeholder minimum et sort piece. Samtidigt er det også en tone, der viser sig helt fra toppen af, hvor en stor del af de helt store designere holder meget af at benytte sort og helt til butikkerne på gågaden, der også med sikkerhed har et stort udvalg af sort tøj til både damer og herrer. Igennem tiden har sort ofte blevet forbundet med de mørke kræfter. Vi ser ofte heltens fjende beklædt i mørkt tøj samt med kolde træk, hvor hovedpersonen som redder verden i sin lyse uniform. Til trods for det er tonen ikke en mulighed vi undgår, når det handler om hverdag og fest, for det er helt sikkert den farve som udstråler mest klasse. Selv i forbindelse med fodtøj er vi fyre vilde med sort. Både i forhold til de lækre festsko til de mere almindelige kondier er sort helt sikkert den mest udbredte farve. Og det er ikke bare fordi den er pæn, den er nemlig også praktisk og passer til alt det man har på bøjlerne.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri levering for køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Miinto kan tilbyde en ny og spændende måde at købe lækre ting på www. Ideen begyndte i Norden og hovedsædet udfoldede sig i totusindogni og konceptet kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af 7 EU lande præsenteret på nettet. Den ting, som separerer e-commerce platformen fra lignende interntbaserede online platforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forretning, der selv holder lager og køber varer fra en række producenter. Det er i stedet en samlet e-commerce platform for rigtige shops, der drømmer om udbyde deres varer, men ikke tror at en enestående online shop er en egentlig mulighed. Når du køber på platformen er det derfor ikke en samlet kæmpe webbutik du handler hos, men i stedet en masse små forhandlere, der individuelt står for at holde styr på de bestillinger som kommer ind, plukke bestillingen og afsende dem til kunder i hele landet.

Det giver en alsidig mulighed for dem, der gerne kunne at købe lokalt, men samtidig gerne vil chancen for at opdage, hvad markedet kan tilbyde. Du kan nemt selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto kan der findes alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der udbydes med andre ord noget for os alle – og du kan med garanti også finde det, du leder efter!