+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sadelrem
Saddler

Sadelrem

399,00 DKK
105 cm
120 cm
85 cm
90 cm
95 cm

Nu kan du nemlig købe Saddler Sadelrem i webshoppen & bare være i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Produkt: Sadelrem
  • Brand-navn: Saddler
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 95N, 90, 85N, 120, 105K
  • Kategori: Bælter
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Men du bør ikke vente længe - for lige denne farve er virkelig eftertragtet, specielt for de størrelser der er mest normale. Køb mens de stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis du misser det.

Beskrivelse

Lige nu kan man købe Sort Saddler bælter for kun 399,00 DKK, en ekstremt god pris kan vi i den grad sige. Og vi er i den grad imponerede over Saddler men ikke kun når det omhandler bælter. Saddler må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det kommer til herre. Og hvad enten man vil bruge Sadelrem til fest eller hverdag - så er det uden tvivl muligt. Har man god tid kunne du vente i stedet, og bestille når Sadelrem var på udsalg/tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen, med levering til døren, til kun 399,00 kr.. En meget fair synes vi.

Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan du helt sikkert finde en anden ting som vil falde i din smag. Miinto har et ganske stort udvalg af både Saddler og bælter - så, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter nogle trendy Sort bælter fra Saddler, så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele Sadelrem med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Mere om farven Sort

Sort er for de fleste den ultimative gentleman rigtig pæne farve. Det er den man vælger, når man skal i pænt tøj og den tone, som sælges flest bukser i. Det er en farve man ser som symbol på autoritet. I herrernes tøjskabe finder man ikke mange sammensætninger, der ikke indeholder minimum et sort beklædningsstykke. Samtidigt er det også en farve, der breder sig helt fra toppen, hvor størstedelen af de mest kendte tøjdesignere holder meget af at bruge tonen - helt ned til high street butikkerne, der også uden tvivl har et stort sortiment af sort på hylderne.

Igennem moden har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og dystert. Vi ser som oftest den onde iført sort tøj samt grove træk, hvor hovedpersonen redder verden i sin strålende rustning.

Uanset det er tonen ikke noget vi viger bort fra, når det gælder fest og til hverdag, for det er uden tvivl den tone der udtrykker mest klassisk stil. Endda på fødderne er drenge gladest for det sorte valg. Både i forhold til de klassiske laksko til de mere almindelige kondisko, er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke mindst fordi den er pæn, den er nemlig også meget praktisk og kan matche alt det man har på hylderne.


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og spændende måde at shoppe på computeren. Platformen begyndte Her i Norden og hovedsædet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og de kan i dag være stolte af at have op imod syv EU lande repræsenteret på platformen. De ting, der separerer virksomheden fra lignende interntbaserede webshops er, at den slet ikke er en forretning, der selv har lagerplads og sælger varer fra et udvalg af virksomheder. Det er helt modsat en stor online platform for fysiske shops, som brænder for udbyde deres sortiment, men ikke forestiller sig at en privat online shop er optimalt. Hvis du gør indkøb på siden er det derfor ikke en fælles shop du handler hos, men i stedet for en masse mindre forretninger, der alle er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som lander i indbakken, håndtere det bestilte og sende dem til købere i hele Danmark. Det tilbyder en fantastisk shop for de, der gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men samtidig har glæde af at chancen for at opdage, hvad hele verden tilbyder. Du kan nemt selv beslutte, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på adresse. Hos Miinto finder du alt indenfor herremode, kvindemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der udbydes altså noget for største dele af os – og du kan med garanti også finde frem til den ting, man mangler!