+793.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sadelrem
Saddler

Sadelrem

399,00 DKK
105 cm
120 cm
85 cm
90 cm
95 cm

Du kan købe Sadelrem bælter fra Saddler i webshoppen, så du på den måde kan undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler - og sid i stilhed uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du bør skynde dig - for lige farven Brun i denne model er meget efterspurgt - specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager - det ville være så øv hvis man misser det.

  • Navn: Sadelrem
  • Brand: Saddler
  • Køn: Herre
  • Størrelse: 95N, 90, 85N, 120, 105K
  • Kategori: Bælter
  • Farve: Brun
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at have muligheden for at vise dig om Sadelrem fra Saddler . Du kan aldrig vide om Sadelrem fra Saddler på et tidspunkt kommer på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente - for man ender bare med bælter fra Saddler i en anden mønster, farve eller model? Med hele en toårig garanti kan det aldrig gå galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returret så du kan altid returnere Sadelrem i tilfælde af det nu ikke passer eller man ikke kan lide mønsteret på i virkeligheden. Er du virkelig fornuftig, kan man melde dig til Miinto’s nyhedsbrev. Her kan man være rigtig heldig og modtage en rabat for sin første bestilling på hele ti-femten%, eller måske mere.

Ender du med at bestille Sadelrem må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions social media kanaler. Vi på Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi vil gerne høre vores brugeres ris og ros. Miinto har virkelig gode bedømmelser diverse steder, fx på Trustpilot, Google og Facebook og leverer inden for ganske få dage - og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan købe bælter fra Saddler lige her på Miinto, som forhandler de fleste af de mest populære produkter? Selvom Miinto måske ikke er kendt som pioneren indenfor bæredygtige materialer, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om.

Sadelrem bliver produceret i et behageligt materiale. Saddler er kendt af mange for netop deres høje kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om bælter. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæsonen for Sadelrem (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 14 dage

Shoppingplatformen tilbyder en ny og spændende mulighed for at shoppe på internettet. Forretningen udsprang i Nordeuropa og virksomheden startede i 2009 og Miinto kan i 2018 bryste sig af at have hele syv Europalande vist med deres varer på websiden. De ting, der adskiller shoppingplatformen fra andre online online platforme er, at det slet ikke er en forretning, som selv har lager og tager varer ind fra udvalgte brands. Det er faktisk en fælles online platform for allerede etablerede shops, som godt vil udbyde deres sortiment, men ikke lige tænker at en privat netbutik er optimalt.

Når du gør indkøb i shoppen er det altså ikke en fælles butik du handler hos, men i stedet en samling forskellige forretninger, som hver for sig står for at administrere de bestillinger der tikker ind, pakke det bestilte og afsende dem til mennesker i hele DK.

Det giver en spændende mulighed for dig, der gerne have muligheden for at shoppe lokalt, men på samme tid har glæde af at chancen for at opleve, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan altid selv bestemme, om du vil undersøge en bestemt vare, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på område.

Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes således noget for største dele af os – og du kan helt sikkert også opdage den ting, man er på udkig efter!