Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND
Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND
VAGABOND

Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND

1.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND
  • Brand-navn: VAGABOND
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Snørestøvler
  • Farve: Sort, Brun
  • Butik: Boozt

Køb Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND fra VAGABOND mens de stadig er på lager. Det ville være så mega irriterende hvis du går glip af det. Du burde skynde dig - for lige denne model og farve er virkelig efterspurgt, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Nu kan du købe i en webshop, så du på den måde kan helt undgå at skulle bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan man dermed sidde i ro og mag uden at skynde dig hos forhandleren.


Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Sort, Brun VAGABOND snørestøvler til 1.299,00 DKK - en ekstrem god produktpris kan man nok sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig glade for VAGABOND, ikke kun når det omhandler snørestøvler. For når det kommer til VAGABOND må man sige de er med på moden, specielt når det kommer til herre. Og uanset om man vil bruge Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND til en fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne man vente i stedet, og bestille når Salvatore Snørestøvler Sort VAGABOND er på udsalg for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør - til kun DKK1.299,00. En meget fair synes vi hos Pashion. Er den ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert bestille noget fra samme brand der vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af både snørestøvler og VAGABOND - så bare rolig - du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de lækre VAGABOND snørestøvler, så skal du ikke researche længere. Husk nu at dele med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om farven Sort, Brun

Sort er for langt de fleste den eneste aristokratiske rigtig pæne farve. Det er nuancen vi vælger, når man skal bruge smoking og den tone, der sælges flest jeans i. Det er en farve man ser som symbol på autoritet. I mændenes stil finder man heller ikke mange outfits der ikke indeholder i hvert fald et stykke sort tøj. Det er også en farve, der ses helt oppe fra toppen - hvor flere af de mest populære tøjdesignere ofte ender med at bruge sort og helt til butikkerne på gågaden, der også helt sikkert har et stort sortiment af sort tøj til både damer og herrer.

Gennem moden er sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og ondt. Vi ser ofte den onde beklædt i mørke gevandter samt kolde træk, hvor imod hovedpersonen der redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Uanset det er nuancen ikke længere en mulighed vi vælger fra når det handler om både hverdag og fest, for det er ganske sikkert den nuance som giver stærkest indtryk af klassisk stil. Sågar når det kommer til fodtøj er drenge glade for de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre festsko til mere laid back sneakers, er sort uden sammenligning den mest udbredte farve. Det er ikke bare fordi den er pæn, den er også praktisk og passer til alt det andet vi ellers har på bøjlerne.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto ved køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største modebutikker på nettet er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlinebutikken startet op af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give dig fri adgang til fra alle de moderne mærker i tiden helt uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange af os har en travl hverdag, som ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode, som dem der har adresse midt i de største modehovedstader på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke alene mode til kvinder, men også herrer og drenge & piger så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en enkelt levering. Denne verdens store online forretninger bugner af mærker og har også altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både mænd og kvinder har fundet ud af fordelene ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt hvad du ønsker, når man kigger på hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe snørestøvler

Herresko har gennem tiderne ikke været ligeså ekstravagante og forskellige som de variationer, der har været en del af moden for damerne. Faktisk er det ikke før de de sidste halvtredsindstyve år at herremoden indenfor sko rigtig har er begyndt at udvikle sig i samme grad som på damesiden. Tilbage fra tiden før vor tidsregning, hvor det klassiske romerske fodtøj var en praktisk foranstaltning frem for alt, som blev båret for at beskytte ens fødder mod sten og hårdt underlag. Omkring midten af 1800-tallet var sko derfor overhovedet ikke helt en del af moden blandt gentlemen.

I dag udgør skoene en lige så synlig del af mænds stil som fx både polo T-shirts og pæne bukser, fordi de kan være med til at underbygge en unik stil. Du kan sagtens stadse dit outfit helt op eller ned gennemde lækreste kondisko eller pæne sko. Der findes endda nogen af de dyreste sneakers på verdensmarkedet til priser, som ville få nogen til at trække vejret højlydt indad. Her er det specielt de efterspurgte Yeezy sko fra den amerikanske rapper Kanye Wests i begrænset udbud nogle, der på mange måder kan få internettet til at koge. For som andre udgivelser kan limited editions sko få unge mænd til at ligge i kø foran de heldige butikker, som er heldige at få et udvalg af udgivelserne på deres lager.

Sko er gået fra i gamle dage at være kun for bekvemmeligheden til at være en hoveddel af udstyret i garderoben.