Danmark Danmark (skift)
+1.642.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sandal Bomhus EP
Sandal Bomhus EP
Sandal Bomhus EP
Sandal Bomhus EP
Sandal Bomhus EP
Kavat

Sandal Bomhus EP

280,00 DKK 400,00 DKK -30%

Du kan nemlig nu købe Kavat Sandal Bomhus EP sandaler online og bare være i stilhed uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Navn: Sandal Bomhus EP
  • Brand-navn: Kavat
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Sandaler
  • Farve: Lyserød
  • Shop: Ellos

Du burde ikke vente for længe - for lige netop denne model i Lyserød er virkelig efterspurgt, og specielt for de størrelser der er mest populære. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Lige nu kan du finde Lyserød sandaler fra Kavat til børn for 280,00 kr., en imponerende produktpris kan man i den grad sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad glade for Kavat men ikke kun når vi taler om sandaler. Kavat må man sige de er med på moden - specielt når det gælder børn. Uanset om man vil benytte Sandal Bomhus EP til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden. Har du god tid kan du vente lidt og bestille når Sandal Bomhus EP var på tilbud, fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen, med levering til din dør - for kun 280,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.dk. Hvis Sandal Bomhus EP ikke er i den korrekte størrelse/farve kan du med garanti bestille noget andet der vil falde i sin smag. Ellos har et ganske stort udvalg af sandaler og Kavat - så bare rolig - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle moderigtige Lyserød sandaler fra Kavat så bør du ikke kigge længere. Husk at dele Sandal Bomhus EP med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb.

Glem ikke at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om sandaler

I stil med børnemode er der også sket uendelig meget indenfor støvler og børnesko. Rene og varme fødder er starten på en fortrinlig dag i løbet af vinteren, mens et par vægtløse og behagelige sandaler kan redde en på en bagende dansk sommerdag.

Selv om der efter alt at dømme også findes mode når det kommer til fodtøj til børn, er det primært pasformen, som lægges mærke til. Det ved flertallet af mærker allerede og som resultat heraf, er der desuden virkelig rig mulighed til at kunne finde fodtøj der lægger vægt på god fit og plads til futterne til unger i alle aldre.

Ud over formen, er vi også blevet en del mere bevidste om hvad tingene er lavet af og hvad det kan gavne de små fine fusser samt at de kan ånde og bliver holdt tørre, uden at behøve at være lukket inde. I dag er der virkelig mange dejlige producenter, som brænder for at producere fodtøj til børn, der er lavet i behagelige råmaterialer, og som sidder optimalt omkring fussen. Imens er både forældrene og designerne blevet mere oplyste om bedre kvalitet og durabilitet frem for hurtige og prisbillige versioner. Små, silkebløde fusser kræver de fineste og allermest behagelige sko til børn. På den anden side er der heller intet sødere end at matche med mor eller far. Det har de store sneaker-brands selvfølgelig også opdaget og som følge heraf findes alle de populære kondisko både til voksne og børn. I det øjeblik det drejer sig om de mere hensigtsmæssige børnesko som vinterstøvler og gummistøvler, så er formen, som er omdrejningspunktet, på højde med holdbarheden. Det handler om, at vores små må kunne hygge sig ude i alt vejr uden at skulle få kolde og klamme fusser og uden at måtte slæbe pusselankerne efter sig, fordi vinerstøvlerne er tunge. Heldigvis findes der virkelig fantastiske chancer for at finde vintersko til dine poder i behagelige, funktionelle materialer som GoreTex eller andre film, der er åndbare, men stadig vandtætte, så de bittesmå fødder holder sig dejligt varme og fuldstændig tørre igennem den kolde sæson.