+793.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sandals Flade Sandaler Sort BILLI BI
Sandals Flade Sandaler Sort BILLI BI
Billi Bi

Sandals Flade Sandaler Sort BILLI BI

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Sandals fra Billi Bi hos Boozt her og lede i fred og ro uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Model: Sandals
  • Brand: Billi Bi
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Flade sandaler
  • Farve: BLACK SUEDE 50, LEOPARDO ANIMAL PRINT 540, BURNED ORANGE 213 SUEDE 559
  • Shop: Boozt

Du skal skynde dig - for lige netop farven BLACK SUEDE 50, LEOPARDO ANIMAL PRINT 540, BURNED ORANGE 213 SUEDE 559 og denne model er virkelig populær - og specielt for de størrelser som er populære. Så køb mens der stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe flade sandaler fra Billi Bi for kun 899,00 kr. - en rigtig god købspris må vi i den grad sige. Og vi hos Pashion er i den grad imponerede over Billi Bi men ikke kun når man taler om flade sandaler. Billi Bi må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten man skal benytte Sandals til fest eller hverdagsbrug - så har du muligheden. Har du ikke travlt kan man vente lidt, og købe når Sandals var på udsalg/tilbud, for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - for netop nu er det nemt at købe online, med levering til døren - til kun DKK 899,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan du helt sikkert købe noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af både Billi Bi og flade sandaler, så bare rolig - du skal nok finde noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle lækre BLACK SUEDE 50, LEOPARDO ANIMAL PRINT 540, BURNED ORANGE 213 SUEDE 559 Billi Bi flade sandaler så skal du ikke researche mere. Og husk at dele Sandals med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri levering for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de største online forretninger er et rendyrket nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen startet af to danskere. Lederen på toppen i denne tid er svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give dig et udvalg af fra de fleste de kendte mærker i tiden uden du er nødt til at gå udenfor. Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne ville gøre det. Desuden vil de fleste gives den samme adgang til mode, som dem der er bosiddende midt i de helt store modehovedstader i verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke kun sko, modetøj og accessories til kvinderne, men også mænd og børn, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale for en portion porto. Denne verdens absolut største webshops bugner af mærker og har altid kæmpe store tilbudskategorier. Både damer og mænd har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt du tænker på, når du bladrer gennem hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.


Mere om Billi Bi

Familien Friis startede i 1936 at lave sko til børn. Efter nogle år udvidede Friis-parret, og de påbegyndte derfor også med at formgive sko til damer. Designet endte med at blive en massiv succes, og det er det tiltag, brandet er omtalt for i dag. Kreativ udfoldelse, gennemført produktkvalitet og godt håndværk har været familien Friis’ kendetegn, og det betegner også skomærket nu. Den dag i dag er skofirmaet ejet af søn og sønnesøn af Evelyn og Søren Friis - Carl og Carsten Friis. Sønnen Carl har oftest sluttet sig til sine forældre på skofabrikken, og som teenager rejste han til skomodens højborg Italien for at lære mere om skodesign. Han fik ros i den italienske modetabloid, så det danske brand har stærke toner af italiensk mode i exceptionel kvalitet. Skomærket er faktisk et undermærke til det faktiske hovedbrand Fransi. På nuværende tidspunkt er Billi Bi dog et af de mest fremtrædende skomærker i den danske og skandinavisk industri for mode. Brandet producerer fodtøj med omtanke for det populære, det edgy og det ungdommelige. Billi Bi fokuserer på hele tiden at nytænke deres brand, så du ustandseligt får nyeste tendens, når man køber fodtøj fra skogiganten. Den dag i dag sælger skogiganten alt i kategorien sko. Skomærket leverer fodtøj af bedste kvalitet. Skomærket leverer lave støvler, høje sko espadriller, flade sko, slip-ons og tilbehør såsom glimmerstrømper, indkøbsnet samt skoimprægnering. Du kan få skomærket i mange danske, men i udenlandske butikker - både på internettet og analogt. Det kan man, fordi du køber kvalitetsfodtøj for valutaen. Den uovervindelige skotradition, der ligger i familien, videreføres. Og familien Friis bliver ved med at overraske andre.


Læs mere om flade sandaler

Man må sige der er noget helt specielt ved piger og sko. På højde med moderigtigt tøj og glimtende smykker kan de rigtige sko gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal lave det mest gennemførte udseende.

Gennem årerne har kvindernes fødder altid været et billede på sensualitet. I det 19. århundrede var de kvindelige dragters underdele blevet designet for give indtrykket af, at kvinden var skabt uden underkrop og netop derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens kvindesko blevet forbundet med megen erotik. Til trods for at fødderne i mange henseender er en del mere synlige i vores tid, er de endnu en vigtig del af den seksualitet kvinder kan vise. Sko spiller i den sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige stilletter kommer stængerne til at opfattes endnu længere og slankere mens holdningen rankes. Men det er ikke barede høje hæle med de røde såler, som er moderne i disse tider, for ligesom blandt drengene har de kendte kondier også fået en reprise hos damerne. De findes nemlig i alverdens regnbuens farver og i alle prislag, så du finder sjældent en skoreol i dag, der ikke indeholder mindst ét par gode, klassiske sneaks.

Nu spiller skoene en ligeså stor rolle i garderoben som tøjet og smykkerne.