Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi
Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi
Billi Bi

Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi
  • Mærke: Billi Bi
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Mules
  • Findes i farverne: BLACK CALF BRAID 80
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Billi Bi Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis man ikke når det. Men du bør ikke vente længe - for lige denne model og farve er rigtig populær - gælder specielt for de størrelser der er gængse. For nu kan du nemlig købe i en webshop, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en normal butik. På den måde kan du dermed sidde i fred og ro uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Billi Bi mules for kun DKK899,00, en rigtig god købspris må vi jo nok sige. Og vi er nemlig fans af Billi Bi, og ikke kun når det omhandler mules. Billi Bi er de med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten man skal bruge Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi til fest eller hverdagsbrug, så har du muligheden. Hvis du har god tid kan du i stedet vente og bestille når Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi var på udsalg/tilbud fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille i webshoppen, med levering til døren, for kun 899,00 kr.. En meget fair må man sige. Er den ikke i den rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl købe en anden ting som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Billi Bi mules, så bare rolig - du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du også er på jagt efter trendy Billi Bi mules så skal du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele Sandals 2710 Mules Slip-ins Sort Billi Bi med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Den store butikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er også en svensker med adresse i København, og han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der giver adgang til fra de fleste de mest udbredte brands på markedet uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi en stor del af os har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste nok have den samme mulighed for at købe tøj som dem som bor i midste af de absolut største modebyer på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun mode til kvinderne, men også en hel masse til mænd og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og kun skulle betale en enkelt levering. Verdens store online modebutikker er fyldt med brands og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer.

Både damer og mænd har allerede fundet glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt hvad, du ønsker når man scroller gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Om Billi Bi

Familien Friis startede i 1936 at fremstille børnesko. Efter nogle år udvidede Evelyn og Søren Friis, og de startede netop derfor med at formgive fodtøj til kvinder. Designet som blev en massiv optur, og det er det design, brandet er kendt for i dag. Kreativ udfoldelse, velkendt produktkvalitet og formidabelt håndværk har været familien Friis’ kendetegn, og det udmærker også Billi Bi nutidigt. Den dag i dag er skogiganten ejet af søn og barnebarn af Friis-parret - Carl og Carsten Friis. Sønnen har altid sluttet sig til sine forældre på skofabrikken, og som teenager rejste han til Italien for at studere skomode. Han fik ros i den modetabloid, så Billi Bi har stærke toner af italiensk mode i ekstremt god kvalitet. Billi Bi er som udgangspunkt et subbrand til det egentlige brand Fransi. Nu er Billi Bi dog et af de mest solide skobrands i den danske og skandinavisk skoindustri.

Billi Bi fremstiller sko med omtanke for det moderne, det kantede og det ungdommelige. Billi Bi forsøger hele tiden at nytænke deres mærke, så du altid køber nyeste mode, hvis du anskaffer sko fra brandet. I dag distribuerer skomærket alt i kategorien fodtøj. Skomærket leverer sko af bedste kvalitet. Brandet designer lave støvler, høje hæle sandaler, loafers, sportsko og accessories såsom strømper, indkøbsnet samt imprægnering. Man kan købe Billi Bi i adskillige danske, men også i internationale butikker - både på internettet og analogt. Det kan du, fordi du køber sko i højeste kvalitet for pengene. Den overlegne tradition for skomageri, der bor i familiefirmaet, udvikles. Og familien fortsætter med at glæde andre.


Hvorfor du skal investere i mules

Der er en kendt metafor om kvinder og deres dyrebare sko. På højde med smukt tøj og smukke smykker kan de rigtige sko virkelig gøre en overraskende stor forskel, når du skal kreere det gennemførte look.

I mange år har kvindernes fødder altid været forbundet med noget sensuelt. I 1800 tallet var de kvindelige dragters underdele blevet designet for give indtrykket af, at kvinden var skabt uden underkrop og netop derfor var synet af hendes fødder i datidens støvler forbundet med stor erotik.

Til trods for at fødderne på mange måder er blevet langt mere synlige i dag, er de endnu en vigtig del af den kvindelighed kvinder kan give udtryk for. Sko spiller her den største rolle, for med de rigtige hæle kommer benene til at opfattes længere og mere slanke mens overkroppen bliver mere oprejst. Men det er ikke barehælene med de røde såler, som er efterspurgte i disse tider, for det er ligesom hos herrerne har de klassiske kondisko også fået plads hos kvinderne. De findes i alverdens modeller og i alverdens prislag, så man finder ikke sandsynligt en skosamling i dag, der ikke tæller mindst nogle par gode, klassiske sneaks.

I dag fylder skoene lige så meget i garderoben som tøjet og accessories.