Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture
Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture
culture

Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture

400,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture
  • Mærke: Culture
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Casual Bukser
  • Farve: Sort, Blå, Grå
  • Forhandler: Boozt

Skynd dig at køb Culture Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture casual Bukser så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det. Du skal ikke vente længe - for lige netop denne model og farve er meget populær - og specielt for de størrelser der er mest normale. For nu kan du nemlig købe i denne online shop, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle i en fysisk butik. Og på den måde kan du købe for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren.


Beskrivelse

Lige nu kan man købe Sort, Blå, Grå Culture casual Bukser til dame til kun 400,00 DKK, en rigtig god købspris kan man nok sige. Og vi hos Pashion.dk er nemlig fans af Culture, men ikke kun når det omhandler casual Bukser. For når det kommer til Culture må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om du vil benytte Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture i hverdagen eller til fest - så har du i den grad muligheden.

Hvis man har god tid kan du i stedet vente, og bestille når Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture er på tilbud/udsalg fx på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at bestille online og med levering til din dør - til kun DKK400,00. En rigtig fair synes vi.

Er Sarah Pant Casual Bukser Sort Culture ikke i den korrekte farve og størrelse kan man uden tvivl købe en anden ting der vil falde i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af casual Bukser fra Culture, så - du finder noget du bare må have.

Så hvis du kigger efter moderne Sort, Blå, Grå Culture casual Bukser til dame så bør du ikke kigge længere. Og husk at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om farven Sort, Blå, Grå

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det mørke. Det skjulte og skyggerne. Det er en farve der opsluger mange andre farver og også en kulør der kan bruges til at fremhæve andre klare farver på paletten.

I tiden er det en typisk farve der er lig med elegance og overklasse. Vi kender den fra beklædning som det elegante jakkesæt og smokingen til kvinder samt den lille sorte kjole.

Det er en kulør størstedelen af os har blandt vores tøj fungerende som en essentiel del af basisgarderoben. Derfor er den også en af de kulører som man ofte ser i modebilledet både på gågaden, og også på diverse catwalks. Samtidigt er det også en stærk farve som udtrykker autoritet og magt. Af den grund ser man flere mennesker i magtfulde positioner med tøj til både arbejde og hjemmebrug i netop sort fordi tonen understreger deres position.

For tiden ses det ganske ofte sort indenfor især forbilleder i modeindustrien. Ud over detfindes de kendte og elskede slags fx de sorte jeans, den sorte kjole og ikke mindst den mørke smoking. Er du i tvivl om hvad du burde vælge, så vil sort altid være et godt valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de største modebutikker på nettet er et vaskeægte nordisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen startet op af 2 danske mænd. Den øverste leder på dette tidspunkt er en svensker med bopæl i København, så han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der giver et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de kendte brands i tiden helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag, specielt fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som vi gerne ville. Samtidig vil vi alle gives den samme shopping-mulighed, som de som bor midt i de største modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke bare accessories, sko og modetøj til damer men også til mænd og drenge og piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe en portion levering. Verdens største online modebutikker er fyldt med mærker og har altid kæmpe lagre med produkter på udsalg. Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det så du kan finde næsten alt hvad du ønsker, når du scroller gennem websites med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med casual Bukser

Der findes ikke tvivl om, at damemoden er det, der gennem løbet af årene har været langt mere evident hos designerne. Til trods for mode til herrer er blevet mere synlig igennem den sidste tid, så optager damemode stadig langt mere på modeugernes podier og i butikkerne. Stilen afgøres som udgangspunkt af de mange modeemperier, mens de viser årets styles frem, men ind imellem er der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Her er det moden på gaden, der er gældende og den sættes af de omtalte modeguruer, der er ganske almindelige mennesker med en sans for trends.

Hos piger i alle aldre findes der ikke udelukkende én trend, men imidlertid utallige alternative, der hver især er målrettet mod hver deres segment af tænkelige kunder. Og netop idet der findes så mærkbar forskel på, hvilke modeller der klæder kvindekroppen i mange forskellige aldre, så findes der yderligere mærkbar forskel på, hvad moden dikterer indenfor de forskellige aldre. Fælles for dem alle er på den anden side tit både mønstre, model og blanding, som er overordnet udbredt imens andre er langt mere identificerede af den designer der har designet det eller damerne, produkterne er fremstillet med henblik på. I tiden er damemoden fordelt på to meget forskellige grupper, nemlig ’high street’, som er de helt dagligdags modeforretninger som Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Herudover tilkommer de eksklusive mærker i den mere pebrede ende af skalaen, her findes brands som Marc Jacobs og Gucci. Mange piger mixer de to kategorier med hinanden og former således en unik style, der bliver skabt af stilen i tiden, men sammensat som en del af den personlige sans for stil. Efter internethandlen er blevet langt mere brugt, kan vi nu ikke kun se mode i de fysiske butikker, men også på nettet, hvorfor vi har alle mærker lige ved vores fingerspidser. Det giver os en uendelig mulighed for at vælge mellem de aktuelle styles inden for modeverden til at lave en personlig style.