Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard
Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard
Mads Nørgaard

Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard badeshorts fra Mads Nørgaard hos Boozt her og købe i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Produkt: Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard
  • Brand: Mads Nørgaard
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Badeshorts
  • Findes i farverne: Blå, Grå
  • Find den hos: Boozt

Men du bør ikke vente for længe, for lige netop denne farve er ekstrem eftertragtet - specielt for de gængse størrelser. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så mega trist hvis man går glip af det.


Beskrivelse

Lige nu kan man finde badeshorts fra Mads Nørgaard til 500,00 kr., en god købspris må man jo nok sige. Og vi er i den grad fans af Mads Nørgaard, ikke kun når man taler om badeshorts. Mads Nørgaard er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Hvad enten du skal benytte Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard til hverdag eller til fest, så er det muligt.

Hvis man ikke har travlt kunne man vente lidt, og købe når Sea Sandro Badeshorts Blå Mads Nørgaard var på udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen, leveret til din dør, for kun 500,00,-. En rigtig fair synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse og farve kan man helt sikkert købe noget fra samme mærke der vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Mads Nørgaard og badeshorts - så, du finder noget du vil have.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle lækre Blå, Grå badeshorts fra Mads Nørgaard så behøver du ikke lede mere. Og husk at dele det med dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om at gå i badeshorts i Blå, Grå

Farven blå er en meget udbredt farve med flere toner, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke kun en nuance der i den klareste version næsten ligner farven sort - men som endvidere en farve som øger muligheden for en hel del udstrålinger. Farven blå er nemlig en kølig grundfarve der herudover har en afslappende virkning. Farven symboliserer det kreative men i ligeså høj grad intellekt. Farven ses ikke udelukkende i moden men som også er en meget brugt farve på firmalogoer i blandt firmaer. Der er desuden rigtig god grund til, at blå farver som er en mere af de toner vi oftest ser i en eller anden form som en essentiel del af herremoden. Det er en oplagt farve når du skal bære et jakkesæt men samtidigt føler at sort er lidt formelt. Det er herudover den mest foretrukne farve på den klassiske skjorte til herrer. Skal den ikke være hvid så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at vælge når man skal investeres i skjorte til hverdag eller fest. Der findes kun et sted hvor modebilledet er lidt indskrænket når det handler om nuancen blå, når det drejer sig om sko. Der er ikke hyldemeter på højde med de udbredte af sorte og brune, når det handler om de blå sko. Sneakers findes heldigvis i alverdens mulige farver, men ud over det er det småt med af smarte, blå sko.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største butikker på nettet kan man sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken startet af to danskere. Direktøren i denne tid er svensker som bor i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der må siges at give dig et udvalg af fra alle de mest populære brands i modebilledet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi mange af os har travle hverdage, som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Desuden vil vi alle nok tilbydes den samme adgang til mode som de som bor midt i de største modebrændpunkter i verden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke kun accessories, modetøj og sko til kvinderne men også masser til mændene og børnene, så du kan købe til alle på en gang og kun skulle betale for en omgang porto. Verdens aller største online butikker er fyldt med mærker og har nærmest altid store udsalgskategorier.

Både damer og mænd har opdaget glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt det man står og mangler når man skimmer hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.


Læs mere om badeshorts

Når det handler om herremode, er her virkelig set en kæmpe proces i løbet af de forløbne årtier. Selvom der hele tiden har forekommet styles og kutyme blandt mænd, så er det hovedsageligt i mødet med den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder fra den klasse, at det er blevet udbredt og godkendt mellem mænd at være interesseret i mode og at gå op i sit udseende.

Tendensen blev synlig igennem et mere varieret modebillede samt en bred vifte forskellige stile i forskellige kredse. Mandetøj har derfor desuden på virkelig mange måder været meget mere ensrettet og fremhævet ved, at herrer ifører sig tøj efter anledningen og derved ikke som udtryk for unik style. I denne kontekst har det ligeledes i en række tilfælde vist sig at være modehuse og navne og ikke egentlige styles, som har gjort sig gældende.

Disse ting har på den anden side ændet sig meget gennem de sidste år, medens stilen for mænd har udviklet sig meget mere nuanceret og der forefindes langt større chance for at finde og forfine en unik stil. Den tendens har de prominente brands ligeledes observeret og heraf ser folk altså også i større udstrækning opmærksomhed på styles og mærker alene lavet til mænd i mange og typer. Nu om stunder er der uden tvivl lige så stor facettering i moden, som er udviklet til de mandlige forbrugere, som der findes i tøj til de kvindelige forbrugere. Ikke mindst er trenden blevet båret frem af modeblade og modeikoner, der arbejder sammen med de store brands og på den måde kan skabe modetrends, der spredes som ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som hos damerne, er det i samme grad i moden til mænd kommet til at blive meget mere respekteret og søgt efter at skabe en langt mere unik stil, som ikke blot bygger på mærkevarer, men herudover har som formål at betone en individuel og unik style. For personer, som er interesserede i stil, er der på den måde skridt for skridt opstået ligeså nuanceret mulighed for at være unik som der er for damerne.