Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Set
Pyrex

Set

696,17 DKK 850,88 DKK -18% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Set
  • Brand: Pyrex
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: XS, S, M
  • Type: Træningstilbehør
  • Findes i farverne: Grå
  • Kan købes hos: Miinto

Du må hellere købe Set træningstilbehør fra Pyrex så længe de er på lager. Det er så ekstremt øv hvis du går glip af det. Men du burde skulle ikke vente længe, for lige farven Grå og denne model er yderst eftertragtet, og specielt for de mest normale størrelser. Nu kan du nemlig købe i webshoppen, og på den måde kan du undgå at skulle bevæge dig i en forhandler. Og på den måde kan du arbejde i stilhed uden at skynde dig i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Grå træningstilbehør fra Pyrex til DKK696,17 - en rigtig god produktpris kan man i den grad sige. Og vi hos Pashion er glade for Pyrex, specielt når man taler om træningstilbehør. For Pyrex må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om man vil bruge Set til en fest eller hverdagsbrug, så har du i den grad muligheden.

Har man god tid kan man vente i stedet, og købe når Set er på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det så nemt at bestille på nettet, leveret til døren, for kun 696,17 DKK. En meget fornuftig pris må man sige. Er den ikke i den helt korrekte farve/størrelse kan du med garanti købe noget fra samme mærke der falder i din smag. Miinto har et enormt udvalg af træningstilbehør og Pyrex, så - du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du også er på udkig efter de fancy Grå træningstilbehør fra Pyrex til dame så behøver du ikke researche længere. Og husk nu at dele med dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Grå

Hvis man ser grå, vil I formodentligt sammenligne farven grå med en neutral farve. Den grå farve er ikke kulsort eller lys. Den grå farve er overgangen fra lys mod sort. Den grå farve kan synes trist, hvis den forekommer for sig selv. Da den grå farve er ubevægelig, er den også meget stabil, og farven grå skaber en følelse af fred - også når det handler om tøj til damer. I betydningen af farver er den grå farve deprimerende, men den er også elegant. Hvis det omhandler tøj til kvinder, sammenligner man den grå farve med modenhed. Har man modetøj i farven kan man fremstå fyldt med selvtillid, i kontrol og til at stole på. Vælg tøj i grå, og du vil virke anstændig og professionel. Grå er en kontrollerende farve, og den grå farve har en intensiverende effekt på farverne, den grå farven kommer i kontakt med. Den grå farve rummer hyppigt bestanddele af andre farver. Altså kan man som dame mixe dit grå basistøj med andre nuancer. I bør prioritere farver som gul, lilla, blå eller grøn, fordi disse farver vil fremstå usædvanligt solidt sammen med tøj i grå nuancer.

Beklædningsgenstande til piger i grå nuancer behøver ikke være inspirationsfattige, så længe piger behersker at opløfte og aktivere den med andre nuancer. Gråt tøj alene har helt indlysende også formidable kvaliteter. Den lysegrå farve virker dæmpende og beroligende på omgivelserne, så farven lysegrå kan du udse dig til et afslappet ydre. Den mørkegrå farve fremkommer til gengæld højtidelig og skriger af orden. Prioritér derfor mørkegrå til dine beklædningsgenstande, når du som dame må stråle af professionalisme, og den lysegrå farve når du som dame skal være mere rolig i din påklædning eller dit tøjvalg. Der eksisterer mange nuancer af den grå farve, og kvinder kan bruge den som ønsket.


Mere om Miinto
  • Leveringspris: Fri fragt for bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

Den store shopping platform, Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på computeren. Ideen tog sin begyndelse Her i Norden og hovedsædet tog sin begyndelse i totusindogni og de kan nu bryste sig af at have i omegnen af syv lande i Europa repræsenteret på websiden. De ting, der separerer forretningen fra konkurrerende webbaserede platforme er, at den mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv holder lager og tager varer ind fra specielle mærker. Det er i stedet en omfattende online shoppingplatform for rigtige butikker, der kunne tænke sig vise deres varer, men ikke tror at en alenestående webshop er løsningen. Hvis du køber på platformen er det altså ikke en enkelt fælles butik du handler hos, men i stedet for en masse individuelle forretninger, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at holde orden på de ordrer som ruller ind, håndtere det bestilte og afsende dem til købere i landet over.

Det tilbyder en alsidig mulighed for dem, som gerne kunne at handle lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at opleve, hvad hele markedet har. Du kan hurtigt selv afgøre, om du ønsker at søge på en helt bestemt ting, en varekategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, kvindemode, mode til børn, sport, beauty og interiør. Der udbydes således noget for de fleste – og man kan sikkert også opdage de ting, I mangler!


Læs mere om træningstilbehør

Der er ikke nogen spørgsmål om, at mode til damer er den, som igennem tiden har været langt mere evident hos designerne. På trods af mode til herrer er kommet langt i de sidste år, så optager mode til kvinder endnu langt oftere på modeugernes runways og i butikkerne.

Trenden afgøres oprindeligt af verdens forskellige modeguruer, når de viser årets styles frem, men foruden findes der også det, der har navnet gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, der tales om og moden her sættes af de omtalte ”modemoguler”, der er helt gennemsnitlige folk med en forståelse for trends. For damer findes der ikke blot én stil, men derimod en række forskellige, som hver især er henvendt til sit individuelle målgruppesegment af eventuelle kundegrupper. Netop grundet der findes så markant forskel på, hvilke modeller som passer til kvinder i forskellige aldre, så er der ydermere stor forskel på, hvad der er trendy iblandt de individuelle grupper. Fælles for alle er ikke desto mindre tit både kulører, form og styling, der er overordnet fremherskende imens andre er langt mere skabt af dem som har produceret det eller den gruppe, tøjet er produceret til. Nu til dags er tøj til kvinder inddelt i 2 mærkbart forskellige kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de helt almindelige forretninger som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Tillige findes der de mere eksklusive brands i den dyre ende af prisskalaen, her findes mærker som Marc Jacobs og Gucci. De fleste kvinder blander de to ting på forskellige måder og skaber på den måde en unik style, som bliver lavet af moden, men sammensat efter den individuelle sans for mode. Efter shopping på nettet er blevet mere udbredt, kan man nu ikke udelukkende se tøj i de fysiske forretninger, men også på nettet, hvilket gør, at man har alle mærker liggende ved fingerspidserne. Hvilket giver en endnu større mulighed for at vælge mellem de foreliggende trends inden for fashion til at lave en personlig garderobe.