Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport
Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport
Filippa K

Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport

550,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport
  • Brand-navn: Filippa K
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bikini toppe
  • Farve: Sort, Orange, Multifarvet
  • Kan købes hos: Boozt

Skynd dig at køb Filippa K Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport mens de stadig er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det. Du burde ikke vente længe, for lige netop denne farve er ekstrem eftertragtet, og specielt for de størrelser som er populære. Du kan købe i webshoppen, og på den måde kan du slippe for at gå i en fysisk butik. På den måde kan man dermed sidde i ro og mag uden at skulle stå i kø hos forhandleren.


Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Filippa K Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport . Du kan aldrig vide om Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport en anden dag kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for man ender måske bare med bikini toppe fra Filippa K i en helt anden model, farve eller mønster? Når Boozt giver to garanti kan det aldrig gå galt, når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum 14 dage med mulighed for retur, så du kan altid returnere Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport i tilfælde af nu det ikke passer, eller man ikke alligevel kan lide farven på foran spejlet. Hvis man er smart så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev. For der kan man være heldig og modtage en rabat til sin allerførste bestilling på hele 10 til 15 procent - eller måske mere. Ender du med at bestille Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Facebookside. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge servicen. Vi vil meget gerne høre vores besøgenes feedback. Boozt har rigtig gode bedømmelser rundt omkring blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook med levering på meget få dage, og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Boozt og til dig. Hvorfor lede efter andre steder når du kan bestille Filippa K bikini toppe her hos Boozt, som sælger de fleste af de kendte produkter? Men selvom Boozt måske ikke er husket som den førende når det kommer til bæredygtig mode, så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. Det er i den grad noget de går op i. Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport produceres i virkelig behageligt materiale. Filippa K er nemlig kendt af mange for deres kvalitet - og måske specielt når det omhandler bikini toppe. Og selv om det måske ikke er sæson for Shiny Bandeau Bikini Top Bikinitop Filippa K Soft Sport (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop bikini toppe i Sort, Orange, Multifarvet

Klassikeren over dem alle. Sort viser ofte det onde og det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en farve, som absorberer de mange andre kulører, men på samme tid også nuancen, der kan blive brugt til at fremhæve og indramme mange andre lyse farver i moden. I tiden er det en klassisk nuance som er et billede på elegance. Vi kan typisk kende fra moden som det helt mørke suit og smokingen til kvinder og den lille sorte kjole. Det er en kulør de fleste af os har i vores klædeskab fungerende som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er den også en af de kulører vi ser gentagne gange i det generelle modebillede både på gågaden samt på diverse catwalks.

Det er også en meget kraftfuld farve der symboliserer magt og autoritet. Derfor ser man mange mennesker i magtfulde positioner med garderober til både arbejde og hjemmebrug i netop sort - fordi den blot understreger og udstråler magt.

For tiden ser man meget ofte sort inden for populære forbilleder i musik og mode. Ud over detopleves de genkendelige modeller fx de helt sorte jeans, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den sortfarvede smoking. Er du i tvivl om, hvilken du bør iklæde dig, så vil sort altid være et sikkert valg.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de store online forretninger må man sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er webshoppen startet af to danskere. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også en svensker med bopæl i København, og han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig et udvalg af fra alle de mest moderne brands i dag uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville. Ydermere vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de der bor i midste af de absolut største modebrændpunkter på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt.com har ikke kun accessories, modetøj og sko til damer men også mændene og piger & drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe med en portion levering. Verdens store online modebutikker er fyldt med varer og har også altid kæmpe store udsalgskategorier.

Både damer og mænd har fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde tæt på alt hvad, man står og mangler, når du scroller gennem siderne med sko, tøj og accessories.


Hvorfor du skal købe Filippa K

Filippa K er et svensk modehus, som blev grundlagt i treoghalvfems af Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg. Dengang var Filippa og Patrik ægtefæller, og den første ide blev skabt ved et bord i deres fælles hjem i Stockholm. Efter en række år ved designbordet i sin fars firma, Gul & Blå, besluttede designeren at starte sit eget brand med fokus på den form for mode hun var passioneret omkring – og stadig er passioneret omkring i skrivende stund. Konceptet bag mærket stammer fra hendes egne erfaringer, hvor skellene mellem job og fritid ofte flyder sammen. Som følge heraf nærede hun en drøm om at lave en stil, der afspejlede den perfekte balance mellem elegance og komfort. Alt begyndte med et simpelt par cowboybukser med stræk – en årrække før, her andre steder fandtes strækcowboybukser. Resten af hendes styles havde fokus på modeller, der var tidløse og som trækkes frem hele tiden, fordi de har en fantastisk pasform og er fremstillet i høj kvalitet. I totusindogelleve valgte Knutsson at stoppe og overdrage brandet til andre, så hun kunne få en lang orlov og fokusere på sine børn og sin partner og sig selv. Pausen blev på 6 år, hvor der blev virket fokuseret og målrettet på at opretholde Filippa Ks ide om ”Stil, enkelhed og kvalitet”. I ’17 udtalte mærket dog, at Filippa Knutsson ville komme retur til rollen som chef for designafdelingen og vise sin nye linje i efteråret ’18. I dag har firmaet over et kvart århundrede på bagen som en favorit for kvinder og mænd, der elsker den astetiske og kvalitetsbevidste style og visionen bag brandet er stadig ligeså vigtigt, som det var i begyndelsen.

Når man køber færre tøjstykker i lækker kvalitet i stedet for mange stykker i dårligere kvalitet, kan vi opbygge en smart garderobe, der udelukkende består af styles vi foretrækker og derfor vælger igen og igen. I kraft af sin tilbagekomst ønsker Filippa K at gøre visionen bag mærket endnu mere klar i de kommende kollektioner.


Om bikini toppe

Der findes ikke spørgsmål om, hvorvidt moden til kvinder er det, som igennem tiden er blevet mest åbenbar i modemagasinerne. Selv om mode til herrer er kommet rigtig godt efter det i løbet af tiden, så vejer kvindetøj stadig meget oftere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne.

Moden udstikkes som udgangspunkt af verdens talrige modeguruer, idet de fremstiller deres trends frem, men tillige er der også det, der kendes som street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, som er gældende og den bestemmes af de omtalte ’trendsættere’, der er fuldstændigt almindelige mennesker med en forståelse for trends.

For piger i alle aldre findes der ikke kun én stil, men tværtimod massevis af forskellige, der hver især er målrettet mod hver deres segment af tænkelige kvinder. Og siden der er så stor forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige form i forskellige aldersgrupper, så findes der yderligere stor forskel på, hvad der er trendy indenfor de mange grupper. Fælles for alle er på den anden side ofte både mønstre, model og sammensætning, der er overordnet brugt mens andre findes mere bestemte af dem som har lavet det eller damerne, de er designet til.

Nu til dags er kvindetøj delt i to særdeles ulig kategorier, nemlig ’high street’, som inkluderer de ganske dagligdags forretninger som blandt andre H&M eller Gina Tricot. Ellers findes de prominente mærker i den mere pebrede ende af prisskalaen, her ligger designere som Marc Jacobs og Gucci.

De fleste forbrugere mixer de 2 ting på kryds og tværs og skaber på denne måde en unik stil, som er bygget af moden, men sammensat som en del af den unikke stil. Grundet at internethandlen er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i butikkerne, men ligeledes via nettet, hvilket betyder, at man har hele kloden lige for fingerspidserne. Det åbner en meget større chance for at vælge mellem de aktuelle styles inden for fashion når vi ønsker at opbygge en unik garderobe.