Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K
Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K
Filippa K

Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K

700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K
  • Brand-navn: Filippa K
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Badedragter
  • Findes i farverne: Blå
  • Butik: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K fra Filippa K mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis du misser det. Du bør ikke vente længe - for netop denne farve er yderst populær, specielt for de størrelser som er mest populære. For nu kan du nemlig købe online hos Boozt her, så du kan helt slippe for at skulle gå i en normal forhandler. Og på den måde kan man lede helt for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Blå Filippa K badedragter til DKK 700,00 en imponerende pris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion er nemlig imponerede over Filippa K, især når det handler om badedragter. For Filippa K er de altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil bruge Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K til hverdag eller til en fest, så er det uden tvivl muligt.

Har man god tid kan du i stedet vente lidt og købe når Shiny Cross Back Swimsuit Badedragt Badetøj Brun Filippa K er på tilbud, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion ville ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til din dør - for kun DKK700,00. En rigtig god synes vi bag Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve eller størrelse kan du med garanti finde noget fra samme mærke der falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af Filippa K badedragter, så bare rolig, du finder noget du vil have.

Så i tilfælde af at du leder efter de lækre Blå badedragter fra Filippa K så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Blå

Hvis du også er en kvinde som ofte vælger at gå den vej du kender, når du skal sammensætte helt nyt tøj? Du er ikke den eneste. De fleste vælger at holde til de helt klassiske farve-nuancer og kun diskrete farver og toner som blå, brun, grå og sort. Men det er der måske en grund til. Farvernes udstråling samt det at de er symbol på noget kraftfuldt og autoritært. Blå er en farve, som både er et billede på noget stærkt, men som også kan forbindes med afstresning og ro. Den helt klassiske mørkeblå, der næsten er farven sort er en smuk og populær farve specielt når det kommer til arbejdstøj og pæne sæt. Det er en klassisk nuance af blå, som leder tankerne hen på en del af de samme associationer som sort, fx styrke og kraft. De lettere nuancer giver nogle helt andre associationer, for hos rigtig mange er det nemlig også en ting der leder tankerne hen på ro og afstresning. For det er nuancer, som har en afslappende virkning og leder vores tanker hen på blå himmel og hav. I dagens mode ser man både de dybe og de lette nuancer af blå og de er de klassikere som man med stor sikkerhed finder i hver eneste kollektion i flere modeller. Har du noget blåt i skabet kan du være ret sikker på, at det ikke bliver umoderne.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

En af de store modebutikker på nettet må man sige er et rendyrket nordisk eventyr. På trods af at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken startet op af 2 danskere. Direktøren for det hele i denne tid er også en svensker som bor i København så han kører historien videre. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de kendte mærker i tiden uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag specielt fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode, som de der er bosat midt i de aller største modebyer i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke udelukkende mode til damer men også masser til herrer og børnene, så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale en omgang levering. Verdens absolut største online butikker er fyldt med brands og har nærmest altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og mænd har allerede opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt det, man drømmer om når du scroller gennem websites med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal investere i Filippa K

Filippa K er det svenske modehus, som blev etableret i 1993 af Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg. Da var parret hr. og fru, og grundlaget for mærket blev født ved spisebordet i det fælles hjem i smukke Stockholm. Efter en række år ved designbordet i sin fars jeans produktion, Gul & Blå, besluttede Filippa at forsøge sig med sit eget mærke med fokus på den form for mode hun var passioneret omkring – og stadig er passioneret omkring i 2019. Tanken bag hendes styles kommer fra Filippa Ks egne erfaringer, hvor stregerne mellem arbejde og fritid hyppigt rinder sammen. Som følge af det havde Filippa K en vision om at lave en stil, som var den perfekte balance mellem sofistikeret og behageligt.

Historien begyndte med et simpelt par jeans med stræk – mange år før, her andre steder kunne købes jeans med stretch. Resten af hendes styles havde fokus på modeller, som var tidløse og som trækkes frem hele tiden, fordi de har en fantastisk pasform og er fremstillet i god kvalitet. I 2011 besluttede stifteren at stoppe og overlade arbejdet til nye hænder, så hun kunne tage en længere orlov og være sammen med sine børn og sin partner og sig selv. Det blev en pause på seks år, hvor der blev jobbet fokuseret og resolut på at opretholde firmaets ide om ’Stil, enkelhed og kvalitet’. I ’17 offentliggjorde mærket dog, at hun ville vende tilbage til stillingen som chef for designafdelingen og lancere sin nye linje i slutningen af ’18.

I dag har brandet over femogtyve år bag sig som en yndling for begge køn, der elsker den tidløse og kvalitetsbevidste style og budskabet bag brandet er endnu ligeså relevant, som det var dengang. Ved at købe få tøjstykker i høj kvalitet frem for utallige stykker i lavere kvalitet, kan vi opbygge en fantastisk garderobe, der består kun af items vi foretrækker og derfor vælger med glæde. Gennem sin tilbagevenden tilstræber Filippa Knutsson at gøre ideen bag mærket endnu mere klar i de følgende år.


Læs mere om badedragter

Der findes ikke nogen tvivl om det faktum at mode til kvinder er den, der igennem årene har været langt mere tydelig i modemagasinerne. Selv om mode til herrer er blevet mere synlig gennem tiden, så fylder dametøj endnu langt oftere på modeugernes podier og hos forhandlerne. Stilen bestemmes åbningsvis af de talrige designere, mens de viser årets kollektioner frem, men herudover tilkommer der ligeledes det, der har navnet street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, som omtales og stilen her styres af de omtalte ”trendsættere”, som er ganske almindelige personer med sans for mode.

Hos damer ses der ikke udelukkende én trend, men imidlertid utallige alternative, som hver er henvendt til sit unikke målgruppesegment af eventuelle kvinder. Og fordi der er så væsentlig forskel på, hvilke modeller som passer kvinder i mange forskellige aldre, så er der derudover mærkbar forskel på, hvad der er trendy iblandt de forskellige kvinder. Fælles for alle er ikke desto mindre gang på gang både farver, model og sammensætning, som er universalt udbredt mens andre er mere skabt af den designer der har fremstillet det eller det segment, tøjet er lavet for.

I dag er tøj til damer inddelt i 2 meget ulig grupper, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske dagligdags modeforhandlere som blandt andet H&M og Gina Tricot. Yderligere kommer de prominente brands i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes blandt andet Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste damer mixer de to kategorier med hinanden og skaber således en personlig stil, der bliver bygget på moden, men stylet ud fra den individuelle style. Som en følge af at shopping på nettet er blevet langt mere udbredt, kan man i dag ikke bare se mode i forretningerne, men ligeledes over internettet, hvilket betyder, at man har alle kontinenter lige ved vores fingerspidser. Det giver en meget større chance for at bruge de nutidige styles inden for modeverdenen for at lave en unik garderobe.