Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shirt 1/2 T-shirt Blå Schiesser
Shirt 1/2 T-shirt Blå Schiesser
Schiesser

Shirt 1/2 T-shirt Blå Schiesser

250,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Schiesser Shirt 1/2 her & arbejde i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Shirt 1/2
  • Brand: Schiesser
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Pyjamas
  • Findes i farverne: Blå
  • Butik: Boozt

Du bør ikke vente længe, for lige netop farven Blå og denne model er virkelig eftertragtet, gælder specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

I dag kan du finde Blå pyjamas fra Schiesser for kun DKK 250,00, en ekstrem god udsalgspris kan vi virkelige sige. For vi er i den grad imponerede over Schiesser specielt når det omhandler pyjamas. For når det kommer til Schiesser er de med på moden, specielt når det gælder herre. Uanset om man vil bruge Shirt 1/2 til fest eller hverdag - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan du vente og købe når Shirt 1/2 var på udsalg for eksempel på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og med levering til din dør - for kun 250,00 kr.. En rigtig god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den korrekte størrelse eller farve kan du uden tvivl bestille noget andet som falder i sin smag. Boozt har et enormt udvalg af både pyjamas og Schiesser - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du også kigger efter de moderne Blå pyjamas fra Schiesser til herre så behøver du ikke undersøge mere. Og husk at dele Shirt 1/2 med dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop pyjamas i Blå

Blå er en meget udbredt farve med mange toner og det er der flere gode grunde til. Og blå er ikke bare en tone som i den mørkeste udgave ligger meget tæt op ad sort, men som også farven der giver mulighed for mange forskellige udtryk. Blå er nemlig en kølig farve der også har en afstressende effekt. Farven er også symbol på kreativitet men i ligeså høj grad intelligens. Den ses også andre steder end i modebilledet men som også er en meget brugt farve på fx logoer blandt store firmaer. Desuden er der god grund til at blå toner som er en mere af de toner vi altid ser i den ene eller den anden form som en part af moden på gaden. Det er en vildt populær farve når man skal bære et jakkesæt men samtidigt tænker at sort er en anelse mørkt. Det er også den mest foretrukne farve på den populære skjorte til mænd. Hvis ikke den skal være hvid så vil lyseblå være den farve rigtig mange tyer til, hvis man skal bruges en skjorte til hverdag.

Kun et sted er der hvor moden er lidt indskrænket når det gælder de blå nuancer hvis det omhandler fødderne. Der er ikke hyldemeter på niveau med de populære af brune og sorte hvis det drejer sig om det blå herrefodtøj. Sneaks findes i dag i alle regnbuens farver men ud over det er der ikke et stort udvalg af smarteblå sko.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største online butikker må man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet op af to danske drenge. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er også en svensker med bopæl i København og han holder arven ved lige.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver overblik over fra alle de mest kendte brands i modebilledet uden du behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder, fordi rigtig mange har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og shoppe så tit som man gerne ville. På samme tid ville vi alle have den samme mulighed for at købe tøj, som dem, som har adresse i midste af de absolut største modemetropoler på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til damerne men også en hel masse til herrer og piger & drenge så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe en omgang porto. Denne verdens absolut største webshops er fyldt med varer og har også altid kæmpe udsalg. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes så du kan finde i omegnen af alt du ønsker når man scroller gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal købe kortærmede t-shirts

Nogle bruger dem primært som undertrøjer mens andre vælger at have et udvalg som hovedpart i garderoben. I hvert fald er der tale om netop det man i dag betegner som et helt normalt stykke tøj, specielt når vi kigger på t-shirt. I moden for mænd kan der findes en række forskellige typer der alle sammen kan gå under den samme betegnelse, nemlig t-shirt. Og på trods af de deler samme navn er der enorm forskel på, hvad du kommer hjem med, afhængigt af hvilket fit man til sidst vælger.

En gennemsnitlig t-shirt har normalt en løs krop med ærmer, der næsten går ned til albuerne og med rund hals. Herudover findes der en anden i strammere udgave, som er designet til at sidde tættere på kroppen for at virkelig understrege formerne. Begge slags modeller findes i kortærmet og langærmet version sådan at du kan lave hele grunden for dit look med stilede t-shirts. I henhold til udseendet på en t-shirt er der meget stort udbud, for nogle synes bedst om de tyndere modeller mens nogle andre hellere vil have deres t-shirts i mere tyk stof.

Ydermere er der også meget forskel på det print som er på t-shirts. Det er især printet, som er med til at skabe den forøgede variation samt de mange muligheder for at købe nok forskellige t-shirts til at dække alle dagene indtil næste vaskedag, og nok gerne lidt til.