Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shoes 11512 Loafers Flade Sko Brun Billi Bi
Shoes 11512 Loafers Flade Sko Brun Billi Bi
Billi Bi

Shoes 11512 Loafers Flade Sko Brun Billi Bi

1.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi
  • Mærke: Billi Bi
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Loafers & mokkasiner
  • Farve: Sort, Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Billi Bi Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi loafers & mokkasiner mens de stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du går glip af det. Du bør ikke være for langsom, lige netop denne model og farve er yderst efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er normale. For du kan nemlig nu købe hos Boozt her, og på den måde kan du helt undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik. På den måde kan du bare være for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.


Beskrivelse

I dag kan man bestille Sort, Blå Billi Bi loafers & mokkasiner til dame for DKK1.299,00 en fornuftig udsalgspris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er i den grad glade for Billi Bi, især når vi taler om loafers & mokkasiner. For når det kommer til Billi Bi må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det gælder dame. Uanset om man skal benytte Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi i hverdagen eller til fest, så er det muligt. Hvis man ikke har travlt kan man vente og bestille når Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi var på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi bag Pashion ville ikke vente - lige nu er det nemt at bestille på nettet og leveret til døren - til kun 1.299,00DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion. Hvis Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi ikke er i den korrekte størrelse eller farve kan man uden tvivl bestille noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Billi Bi loafers & mokkasiner, så bare rolig - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du er på jagt efter trendy loafers & mokkasiner fra Billi Bi så skal du ikke researche mere. Og husk at dele Shoes 11512 Ballerinasko Ballerinaer Brun Billi Bi med alle dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Sort, Blå

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte det dystre. Det skjulte og skyggerne. Det er farven som formørker de mange andre nuancer, og samtidigt en nuance som kan bruges til at fremhæve og indramme flere andre lette farver i modebilledet. I modebilledet er det en mere typisk kulør der er et billede på elegance og overklasse. Vi kender den fra beklædning som det helt mørke suit og smoking til damer og den klassiske cocktailkjole. Det er tonen vi alle har i vores tøjskab som en del af hverdagsgarderoben. Af denne grund er det også en af tonerne som vi altid ser i det generelle modebillede både i butikkerne, og i high fashion.

Det er på samme tid også en meget kraftfuld farve der udstråler magt og autoritet. Af samme grund ser man mange kvinder i magtfulde positioner med garderober af både den formelle og uformelle slags i sort, fordi farven blot understreger den position de sidder i. For tiden ser vi meget ofte sort inden for populære forbilleder i modeindustrien. Ud over detopleves de helt klassiske og genkendelige typer fx helt sorte bukser, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du burde vælge, så er sort altid en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto ved køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største butikker online er et ægte Nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø så er onlineforretningen opstartet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er svensker med adresse i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig fri adgang til fra de fleste de udbredte mærker i modebilledet uden man er nødt til at gå udenfor. Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange af os har en travl hverdag som ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville. Ydermere vil de fleste nok have den samme shopping-mulighed som dem som bor i midste af de største modemetropoler på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke kun accessories, modetøj og sko til kvinder, men også herrer og piger og drenge, så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale en portion levering. Denne verdens helt store online forretninger bugner af varer og har også altid kæmpe udsalgskategorier. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at købe ind i webshops og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt man tænker på, når du bladrer gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om Billi Bi

Familien Friis startede i 1936 at fremstille sko til børn. Efter et par år ekstenderede Evelyn og Søren Friis, og de påbegyndte derfor med at fremstille sko til piger. Tiltaget som blev en stor succes, og det er det tiltag, Billi Bi er mest kendt for i dag. Kreativ udfoldelse, velkendt kvalitet og formidabelt arbejde har været familien Friis’ varemærke, og det kendetegner også Billi Bi nutidigt.

Den dag i dag er skofirmaet besiddet af søn og barnebarn af Friis-parret - Carl og Carsten Friis. Carl har altid været med sine forældre på skofabrikken, og som ung mand drog han til skomodens højborg Italien for at lære mere om skomode. Carl fik ros i den modetabloid, så brandet har stærke noter af designmode i høj kvalitet. Skomærket er faktisk et subbrand til det egentlige brand Fransi. I dag er Billi Bi dog et af de solide skobrands i den danske og nordisk industri for mode. Brandet fremstiller sko med tanke på det populære, det kantede og det ungdommelige. Skogiganten prioriterer konstant at gentænke deres brand, så man altid erhverver sidste tendens, hvis du anskaffer sko fra mærket.

Den dag i dag forhandler skomærket alt kategoriseret som sko. Billi Bi leverer sko af bedste kvalitet. Skomærket designer ankelstøvler, høje hæle sandaler, flade sko, sneakers og tilbehør som eksempelvis sokker, indkøbsnet og skoimprægnering. Man kan få Billi Bi i flere nationale, men i globale forretninger - både online og fysisk. Det kan man, fordi du får sko i højeste kvalitet for valutaen. Den stærke tradition for skomageri, der bor i familien Friis og Billi Bi, føres videre. Og familien fortsætter med at overraske andre.


Mere om loafers & mokkasiner

Man må sige der er et specielt bånd mellem piger og deres dyrebare sko. På samme måde som eksklusivt tøj og smukke smykker kan de rigtige sko gøre en overraskende stor forskel, når du skal kreere det gennemførte look. I mange år har kvindernes fødder altid været forbundet med noget sensuelt. I det nittende århundrede var de kvindelige dragters underdele blevet designet for danne et billede af, at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens kvindesko altid forbundet med stor erotik. Til trods for at fødderne på alle måder er blevet mere synlige i vores tid, er de stadig en stor del af den femininitet damer kan give udtryk for. Sko spiller i den sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige stilletter kommer benene til at virke endnu længere og mere slanke mens ryggen bliver mere rank. Det er dog mere endskoene med de røde såler, som er populære i disse tider, for ligesom blandt herrerne har de helt klassiske sneakers også fået en renæssance hos damerne. De findes nemlig i alle modeller og i alverdens prisklasser, så du finder ikke en skosamling i dag, der ikke tæller mindst nogle par gode, klassiske sneaks. Nu fylder skoene lige så meget i butikkerne som tøjet og accessories.