Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shoes
Fly London

Shoes

870,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Fly London Shoes her & lede i fred og ro uden at skynde dig hos forhandleren.

  • Model: Shoes
  • Mærke: Fly London
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: 36
  • Type: Snøresko
  • Farve: Blå
  • Forhandler: Miinto

Du burde ikke vente for længe - for lige farven Blå i denne model er yderst efterspurgt - og specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan du købe Blå Fly London snøresko til dame for DKK 870,00, en fornuftig udsalgspris kan vi nok sige. Og vi hos Pashion er glade for Fly London og ikke kun når der tales om snøresko. For når det kommer til Fly London må man sige de er altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Uanset om man skal benytte Shoes til en fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden.

Hvis man har god tid kunne man vente, og købe når Shoes var på tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for lige nu er det nemt at købe online og med levering til døren, til kun 870,00,-. En rigtig fair synes vi hos Pashion. Er den ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan man uden tvivl købe en anden ting der falder i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af Fly London snøresko, så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter nogle fede Blå snøresko fra Fly London så bør du ikke lede mere. Og husk at dele Shoes med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem nu ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Om farven Blå

Hvis du også er en kvinde, som har for vane at vælge den sikre vej når du skal købe nyt tøj? Så er du en af mange. De fleste holder sig til de allermest diskrete nuancer og diskrete farver og toner som blandet andet sort, brun, blå og grå. Og det er der god grund til. Både tonernes udstråling samt det faktum, at de symboliserer noget rigtig med power og magt. Farven blå er en nuance, som både er et billede på noget stærkt men også kan forbindes med afstresning og ro. Den klassiske mørkeblå, som ligner sort, er en klassisk og køn farve, når det handler om arbejdstøj og pænere tøj. Det er også en klassisk nuance af blå der får en til at tænke på de samme tanker og associationer som sort, fx power. De lettere farver får en på nogle helt andre associationer for i mange situationer er det noget vi associerer med afstresning og afslapning. For det er nemlig toner som har en afstressende virkning og minder os om den blå himmel og havet. I moden ser man både de dybe og de lette toner af blå og det er de helt klassiske man næsten med sikkerhed finder i hver eneste sæson i flere udgaver. Har du blåt i klædeskabet kan du være meget sikker på, at det ikke går af mode igen.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri porto for køb over 499 kr.
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og spændende mulighed for at handle på internettet. Konceptet startede i Skandinavien og virksomheden startede i 2009 og virksomheden kan i disse dage bryste sig af at have op imod 7 Europæiske lande præsenteret på siden. Det, som adskiller dem fra konkurrerende interntbaserede shoppingplatforme er, at det mod forventning ikke er en forhandler, der selv er lagerførende og tilbyder varer fra en række brands. Det er helt modsat en samlet e-commerce platform for rigtige shops, som godt vil sælge deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en alenestående web butik er optimalt. Når du gør indkøb på platformen er det altså ikke en samlet fælles online shop du handler hos, men i stedet en buket selvstændige forretninger, der alle er ansvarlige for at administrere de bestillinger som tikker ind, pakke det bestilte og få dem afsendt til købere i landet over. Det er en spændende shop for de, der ønsker at kunne at købe lokalt, men også ønsker at muligheden for at opdage, hvad hele verden har. Du kan hurtigt selv bestemme, om du overvejer at undersøge en bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på adresse.

Hos Miinto finder du alt indenfor herretøj, dametøj, børnemode, sport, skønhed og indretning. Der udbydes således noget for de fleste – og I kan med garanti også have held med at finde det, I søger!


Hvorfor du skal købe snøresko

Der er et specielt bånd mellem kvinder og deres sko. På samme måde som moderigtigt tøj og smukke smykker kan de rigtige sko gøre en overraskende stor forskel, når du skal skabe det mest gennemførte udseende. Gennem årerne har kvindernes fødder altid været forbundet med noget sensuelt. I det 19. århundrede var kvindernes underdele designet for at , at kvinden ingen underkrop havde og netop derfor var et glimt af hendes fødder i datidens kvindesko forbundet med stor sensualitet. Til trods for at fødderne på alle måder er blevet langt mere synlige i dag, er de endnu en vigtig del af den sensualitet kvinder kan udstråle. Sko spiller netop her den mest fremtrædende rolle, for med de helt rigtige stilletter kommer benene til at synes længere og slankere mens overkroppen bliver mere oprejst. Dog er det ikke bareskoene med røde såler, som er populære i dag, for det er ligesom ved drengene har de klassiske sneakers også fået revanche hos damerne. De findes nemlig i alverdens modeller og for alverdens pengepunge, så man finder næppe en lejlighed i dag, der ikke tæller mindst nogle par sneakers til hverdag. For os spiller skoene en ligeså stor rolle i garderoben som smykkerne og tøjet.