Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi
Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi
Billi Bi

Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi

1.099,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi
  • Mærke: Billi Bi
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Ballerina sko
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Boozt

Køb Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi ballerina sko fra Billi Bi så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det. Men du bør skynde dig - for lige farven Sort og denne model er meget eftertragtet, og specielt for de størrelser der er mest gængse. Du kan købe online hos Boozt her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk butik. Og på den måde kan man bare være i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi meget stolte over at få muligheden for at vise dig om Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi ballerina sko fra Billi Bi . Man ved ikke om Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi en dag kommer på udsalg - fx til Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for man ender med Billi Bi ballerina sko i en anden slags farve, mønster eller model?

Når Boozt giver en 2-årig garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et krav i DK. Ligesom med minimum 14 dages med mulighed for retur. Så man kan til hver en tid sende retur Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi i tilfælde af nu det ikke passer, eller man ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme. Hvis du er rigtig fornuftig, kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. For her kan du være heldig og modtage en kuponkode ved sin allerførste bestilling på hele ti til 15% - måske mere.

Hvis du ender med at købe Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres ris og ros. Boozt har meget gode bedømmelser rundt omkring fx på Google, Trustpilot og Facebook, og leverer på kun ganske få dage - og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan købe Billi Bi ballerina sko lige her på Boozt der forhandler de fleste af de mest populære produkter?

Og selv om Boozt nok ikke er kendt som den førende indenfor økologi - så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over. Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi bliver produceret i super behageligt materiale. Billi Bi er også kendt af flere for deres gode kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om ballerina sko. Men selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Shoes 21531 Ballerinasko Ballerinaer Lyserød Billi Bi (slet ikke i DK), så bliver det det!


Mere om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte det mørke. Det der er svært at se i skyggerne. Det er en farve, som opsluger de andre kulører og også nuancen, som kan bruges til at understrege andre lyse typer farver i regnbuen. Indenfor mode er det en gammeldags nuance der betyder elegance og overklasse. Vi kender den fra klædeskabet som det helt sorte suit og smokingen til kvinder og den klassiske cocktailkjole. Det er tonen størstedelen af os har i vores tøjskab fungerende som en meget vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er det også en af de kulører som vi altid ser i modebilledet både ude i verden samt hos de helt store designere.

Det er også en stærk farve der udstråler både magt og autoritet. Af den grund ser man flere mennesker i ledende jobs med tøj af både den uformelle og formelle slags i stil og farve, fordi den sorte blot understreger den position de sidder i. I disse dage ses det ganske ofte sort indenfor især forbilleder i musik og mode. Ud over detfindes de klassiske modeller som de sorte jeans, den lille sorte og ikke mindst den klassiske smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du skal vælge så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto for bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største online forretninger kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet af to danske drenge. Direktøren for det hele i dag er også svensker med adresse i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give dig et udvalg af fra de fleste de udbredte brands i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har travle hverdage der gør det svært at komme ud og shoppe så tit som man gerne ville gøre det. På samme tid vil de fleste nok gives den samme adgang til mode som de, der er bosiddende midt i de helt store modemetropoler i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke bare modetøj og sko til damer, men også masser til herrerne og piger og drenge så du kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle købe med en gang levering. Verdens absolut største online butikker er fulde af varer og har altid store udsalgskategorier.

Både herrer og kvinder har opdaget det smarte ved at købe ind online og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt det, man drømmer om, når du bladrer gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Læs mere om Billi Bi

Søren og Evelyn Friis begyndte i 1936 at producere børnesko. Efter nogle år ekstenderede Friis-parret, og de startede også med at formgive sko til piger. Det som blev en enorm succes, og det er det design, skomærket er anerkendt for i dag. Kreativitet, velkendt kvalitet og godt arbejde har altid været familien Friis’ kendetegn, og det kendetegner også skomærket den dag i dag. Den dag i dag er skofirmaet ejet af søn og barnebarn af Søren Og Evelyn Friis - Carl og Carsten Friis. Carl har oftest været med forældrene på fabrikken, og som ung rejste han til skomodens højborg Italien for at studere skomode. Carl fik anerkendelse i den modetabloid, så brandet har stærke toner af italiensk designmode i exceptionel kvalitet. Billi Bi er som udgangspunkt et undermærke til det egentlige brand Fransi. I dag er skobrandet dog et af de mest stærke skobrands i dansk og skandinavisk industri for mode. Skobrandet producerer fodtøj med tanke på det nutidige, det kantede og det unge. Skogiganten forsøger konstant at gentænke deres brand, så man ustandseligt erhverver nyeste modetendens, hvis man anskaffer sko fra Billi Bi. Nu fører mærket alt kategoriseret som fodtøj. Brandet producerer fodtøj af bedste kvalitet. Mærket fører støvler, høje hæle kilehæle, loafers, sportsko og accessories som eksempelvis glimmerstrømper, muleposer samt imprægnering. Du kan købe skomærket i adskillige nationale, men også i udenlandske forretninger - både på internettet og analogt. Det kan du, fordi man får sko i højeste kvalitet for pengene. Den overlegne tradition for skomageri, der bor i familien, føres videre. Og familien fortsætter med at glæde andre.


Læs mere om ballerina sko

Der er et specielt bånd mellem damer og deres sko. Som moderigtigt tøj og glimtende smykker kan de helt perfekte sko gøre en vældig forskel, når du skal skabe det helt rigtige udseende. I årenes løb har de kvindelige fødder altid været et billede på mystik. I attenhundredetallet var kvindernes underdele designet for give udtryk for, at kvinden var skabt uden underkrop og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler altid blevet forbundet med megen erotik.

Til trods for at fødderne på mange måder er blevet en del mere synlige i vores tid, er de stadig en kæmpe del af den seksualitet damer kan udstråle. Sko spiller i denne sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige stilletter kommer benene til at virke endnu længere og slankere mens holdningen bliver mere rank. Men det er ikke barede høje hæle med de helt røde såler, der er efterspurgte i dag, for det er ligesom ved drengene har de populære kondisko også fået revanche hos kvinderne. De findes nemlig i alle former og for alle pengepunge, så du finder sjældent en lejlighed i dag, der ikke tæller mindst nogle par sneakers til hverdag. I dag spiller skoene en ligeså stor rolle i hverdagen som smykkerne og tøjet.