Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS
Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS
ANGULUS

Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS

1.399,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS snøresko fra ANGULUS i online shoppen og lede i ro og mag uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Modelnavn: Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS
  • Mærke: ANGULUS
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Snøresko
  • Farve: Grøn
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle skynde dig, for netop farven Grøn er rigtig eftertragtet - og specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så øv hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at købe de fede ANGULUS Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS snøresko i Grøn til dame, så er du nemlig kommet til det helt perfekte sted. På www.pashion.dk er vi glade for snøresko når de er kreeret af ANGULUS. ANGULUS er meget kendt for deres design af snøresko, og Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS er slet ingen undtagelse. Derudover kan man endda gå med Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS til alle slags anledninger, hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag.

Og lige nu kan den købes til kun 1.399,00 DKK, som man jo må sige er en virkelig god pris. Dog skal du huske du nok ikke bør vente mere end højst nødvendigt. Prisen kan kun gælde så længe lager haves. Man kan selvfølgelig at vente og gamble og håbe på bedre priser til januarudsalg, til sommer på udsalg, til black friday, eller til cyber monday, eller til outlet/lagersalg. En af de største fordele for dig er at Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS kan findes på nettet. På den måde kan du undgå, at tage ned i en fysisk modebutik.

Men du kan sagtens købe det du er på udkig efter hos Boozt - for de har et enormt stort sortiment af netop snøresko fra ANGULUS til dame. Og netop Boozt er kendt for modetøj, accessories og sko leveret hurtigt, rimelige priser på fragt, imponerende stort sortiment i mange farver, modeller og kollektioner. Husk nu at give din stemme af Shoes - Flat Snøresko Flade Grøn ANGULUS lige under her. Og du må love ikke at glemme at følge os på de sociale medier via Pinterest, Instagram og Facebook.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

En af de største modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. På trods af selve virksomhedens hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen startet op af to danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig overblik over fra nærmest alle de mest moderne mærker på markedet helt uden man behøver at gå udenfor.

Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag der gør det svært at komme ud og købe tøj så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig vil de fleste nok gives den samme adgang til mode som de, som har adresse i midste af de aller største modebrændpunkter på jordkloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt har ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til damerne, men også en hel masse til herrer og børnene, så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en portion levering. Denne verdens store online forretninger er fyldt med produkter og har stort set altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og mænd har opdaget glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det så du kan finde næsten alt, man ønsker når man skimmer websiderne med sko, modetøj og accessories.


Mere om snøresko

Der er et specielt bånd mellem damer og deres sko. På samme måde som smukt tøj og glitrende smykker kan de helt perfekte sko gøre en vældig forskel, når du skal opnå det perfekte look.

Gennem tiden har de kvindelige fødder været forbundet med noget sensuelt. I attenhundredetallet var nederdelene designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens støvler altid blevet forbundet med stor erotik. På trods af at fødderne i mange henseender er blevet en del mere synlige i nutiden, er de endnu en essentiel del af den seksualitet kvinder kan vise. Sko spiller i den sammenhæng den vigtigste rolle, for med de rigtige høje hæle kommer benene til at synes endnu længere og slankere mens hele kroppen bliver mere rank.

Det er ikke kunhælene med de røde såler, der er efterspurgte i disse tider, for det er ligesom hos fyrerne har de klassiske sneakers også fået en renæssance hos damerne. De findes nemlig i alverdens former og for alle pengepunge, så man finder nok ikke en garderobe i dag, der ikke prydes af mindst et par klassiske, moderne sneakers.

Nu fylder skoene lige så meget i hverdagen som accessories og tøjet.