Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
shopping skødet taske
Saks Potts

shopping skødet taske

1.823,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Saks Potts Shopping skødet taske computertasker i onlineshoppen, så du på den måde kan undgå at gå i en fysisk forhandler, og købe i ro og mag uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren. Du burde ikke vente længe - for lige netop denne model i Hvid er rigtig populær, specielt for de størrelser som er normale. Så køb så længe der stadig er på lager - det er så mega øv hvis man ikke når det.

  • Produktnavn: Shopping skødet taske
  • Brand-navn: Saks Potts
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Computertasker
  • Farve: Hvid
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

Netop nu kan man købe computertasker fra Saks Potts for kun DKK1.823,00 en virkelig god produktpris kan vi i den grad sige. Og vi hos Pashion er i den grad fans af Saks Potts især når man taler om computertasker. Saks Potts må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man vil bruge Shopping skødet taske til en fest eller til hverdag - så har du muligheden.

Hvis man har god tid kunne du vente og købe når Shopping skødet taske er på tilbud/udsalg, fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille online, med levering til døren, for kun 1.823,00 DKK. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.dk. Hvis Shopping skødet taske ikke er i den rigtige farve eller størrelse kan du uden tvivl finde en anden ting som falder i din smag. Miinto har et enormt udvalg af computertasker fra Saks Potts - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af at du leder efter trendy computertasker fra Saks Potts så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele Shopping skødet taske med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Hvorfor du skal vælge netop computertasker i Hvid

Farven hvid er en uundværlig grundfarve i enhver kvindes garderobe. Den lyse nuance fungerer ideelt for sig selv, og sammen med både klassiske og moderne tøjvalg. Farven hvid symboliserer renhed og alt det gode i verden. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser med bedste intentioner op og dominerer området – hovedsageligt i de varme måneder.

I modeverdenen bruges den enkle farve til at forstærke andre mere livlige nuancer. I Danmark i dag og i Norden generelt er den hvide farve eftertragtet i både tøjdesign og i hjemmet. Den enkle farve egner sig godt til den skønne, fundamentale stil. Men til hvilke begivenheder kan man bruge hvid? Svaret er ligeså enkelt som den hvide nuance, fordi hvid fungerer til alle sammenhænge. Ligegyldigt om du skal til festivitas, på job, i skole eller hygge med veninderne, er den yndefulde farve brugbar til begivenheden. Som tidligere nævnt er den praktiske farve specielt egnet, når den varme sommer nærmer sig, og det luftige tøj skal på.

Når vi diskuterer hvidt sommer outfit til damer, er det umuligt at forbigå den smukke hvide sommerkjole. Det nemme stykke tøj er enhver piges drøm at kunne hoppe i, når varmegraderne tillader det. Det fine stykke sommertøj symboliserer nordisk sommer. Farven hvid kommunikerer nemlig en vis type imødekommenhed over for omverdenen, som vi som danskere går op i. Hvilke nuancer går den hvide farve godt til? Farven hvid er en partiløs farve, der passer godt ind som komplementerende indhold, når de ekstra eventyrlystne farvevalg i tøjskuffen skal optimeres i det daglige outfit. Om sommeren går hvid godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså sprælske farver med gang i. Til de lidt mørkere tider, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man godt tillade sig at være mere mørkladen og dramatisk i udtrykket. Benyt for eksemple hvid med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det fremstår i stil med sommer og sol.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og spændende mulighed for at handle på internettet. Konceptet tog sin begyndelse herhjemme og firmaet startede i totusindogni og konceptet kan i 2018 bryste sig af at have flotte 7 Europæiske lande vist på hjemmesiden. De ting, som adskiller forretningen fra konkurrerende online webshops er, at Miinto modsat andre ikke er enkelt forretning, der selv fører lager og tager varer ind fra udvalgte forretninger.

Det er omvendt en fælles e-commerce platform for fysiske forretninger, der brænder for udbyde deres udvalg på nettet, men ikke tror at en alenestående online shop er en egentlig mulighed.

Når du køber på platformen er det i givet fald ikke en stor webbutik du køber i, men omvendt en masse selvstændige forretninger, som individuelt er ansvarlige for at holde orden på de bestillinger som ruller ind, plukke bestillingen og få dem sendt til kunder i hele Danmark. Det tilbyder en alsidig webshop for dem, der ønsker at kunne at shoppe lokalt, men også ønsker at muligheden for at se, hvad hele markedet kan tilbyde. Du kan hurtigt selv bestemme, om du vil søge på en bestemt vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på location. Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, mode til damer, tøj til børn, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der findes altså noget for langt de fleste – og du kan med garanti også finde frem til den ting, I er på udkig efter!