Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans
Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans
Tommy Hilfiger

Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans

1.200,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Buksedragter
  • Findes i farverne: PEYTON WHITE COTTON LINEN
  • Find den hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans buksedragter fra Tommy Hilfiger så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis du misser det. Du burde ikke vente for længe - for lige farven PEYTON WHITE COTTON LINEN er rigtig efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest normale. For du kan nemlig nu købe online, så du på den måde kan helt undgå at bevæge dig i en normal forhandler. På den måde kan man sidde i fred og ro uden stress hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde Tommy Hilfiger buksedragter til DKK 1.200,00 en rigtig god købspris kan vi nok sige. For vi er i den grad fans af Tommy Hilfiger ikke kun når det omhandler buksedragter. For Tommy Hilfiger er de altid med på moden - specielt når det gælder dame. Uanset om du vil benytte Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans til hverdagsbrug eller fest, så har du i den grad muligheden. Har man god tid kan du i stedet vente, og bestille når Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans var på udsalg/tilbud fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at bestille på internettet og leveret til din dør, til kun DKK 1.200,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Hvis Short Jumpsuit Jumpsuit Beige Tommy Jeans ikke er i den helt rigtige størrelse eller farve kan du med garanti købe en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både buksedragter og Tommy Hilfiger - så bare rolig, du finder noget du vil have.

Så hvis du også leder efter fede Tommy Hilfiger buksedragter så skal du ikke researche længere. Husk nu at dele med dine venner på de sociale medier når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri porto for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største online forretninger må man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø, er onlineforretningen startet af to danskere. Lederen på toppen i dag er en svensker med bopæl i København, så man kan sige han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig et udvalg af fra nærmest alle de mest populære mærker i modebilledet uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi vi har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man måske ønsker det. Ydermere vil de fleste nok tilbydes den samme adgang til mode, som dem, der bor midt i de største modehovedstader på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke bare accessories, modetøj og sko til damer men også mænd og drenge og piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale en omgang fragt. Verdens aller største online butikker er fyldt med mærker og har nærmest altid mega store udsalgskategorier.

Både herrer og damer har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde i omegnen af alt det, man står og mangler, når du skimmer hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er ikke kun en helt når det drejer sig om tøjmode, men ydermere som personality i sig selv. Efter en række år som designer for markedets mest omtalte mærker bestemte Thomas Hilfiger at starte sit personlige firma med finansiel bistand fra en indisk tekstilmagnat under navnet Mohan Murjani. I femogfirs blev den originale linje lanceret. Med en drøm om at grundlægge noget stort og et øje for mode havde Thomas Hilfiger startet det, som skulle udvikle sig til et kæmpe eventyr.Så tidligt som i den tidligste kollektion var dandy-agtige stil, som ville komme til at præge kollektionerne ind i fremtiden dominerende. Den lidt snobbede elegance, der er kendt fra specielt de amerikanske gymnasier. På nuværende tispunkt er firmaet forbundet med sit rene og simple look, der har nydt stor succes over hele verden og er forbundet med adskillige populære berømtheder indenfor musikken. Den nedspillede elegance og de klassiske styles med perfekt pasform og rene looks er bærende for mærket igennem mere end 30 års modeeventyr og det er fortsat klart for alle, at Hilfiger – uagtet at han for år siden har afsat firmaet – fortfarende står i spidsen for designafdelingen for tiden. Brandet blev i ´10 overtaget af PVH corp, der også i dag har ejerskabet, imens layoutet endnu er Tommy Hilfingers afdeling.

I nittenseksoghalvfems forøgede Hilfiger deres sortiment med en kollektion til damer, efter overtagelsen af Pepe Jeans. Videre introducerede Hilfiger i 1998 en kollektion af badeartikler i høj kvalitet. Senere hen er det blevet til både dufte, briller, sko og tilbehør, som alt sammen har høstet den samme kæmpe popularitet som de tidligste kollektioner. Brandet kan for tiden findes i flere end 100 lande verden over og findes i et utal af butikker for kunder, som er på jagt efter de æstetiske items, friske dufte eller interiør i god kvalitet.


Læs mere om buksedragter

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at mode til damer er den, som gennem årene er blevet langt mere prominent i modemagasinerne. På trods af moden til mænd er kommet langt gennem den sidste tid, så vejer tøj til kvinder stadig langt mere på modeugernes podier og i forretningerne. Stilen udstikkes som udgangspunkt af verdens mange modeemperier, når de fremviser sæsonens styles frem, men desuden findes der også det, der har navnet street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, som tales om og moden her styres af de nævnte ”modemoguler”, der er fuldstændigt almindelige personer med sans for stil. Blandt piger i alle aldre findes der ikke blot én style, men derimod utallige forskellige, der alle sammen taler til sit unikke segment af eventuelle forbrugere. Netop grundet der ses så væsentlig forskel på, hvilke modeller der passer kvindekroppen i de forskellige aldersgrupper, så findes der også markant forskel på, hvad der er trendy indenfor de mange segmenter. Fælles for dem alle er ikke desto mindre ofte både prints, form og blanding, der er overordnet udbredt mens andre findes langt mere identificerede af designeren der har fremstillet det eller den målgruppe, tøjet er fremstillet for.

Nu om dage er dametøj inddelt i to højst ulig kategorier, nemlig ’high street’, der er de helt dagligdags butikker som Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Tillige findes der de mere eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her ligger designere som Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste kvinder mixer de 2 ting på kryds og tværs og skaber således en personlig style, der bliver lavet af tidens trends, men kombineret efter den unikke garderobe. Som en følge af at handel på nettet er blevet langt mere udbredt, kan vi nu ikke bare købe mode i de fysiske butikker, men ligeledes på nettet, hvilket gør, at vi har alle kontinenter liggende ved fingerspidserne. Hvilket giver en endnu større chance for at bruge de foreliggende trends inden for mode når vi ønsker at lave en individuel style.