Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

2.220,00 DKK 2.611,00 DKK -15% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Shorts shorts fra DSQUARED2 i denne online shop og bare være for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Produkt: Shorts
  • Brand-navn: DSQUARED2
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 50 IT
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Blå
  • Forhandler: Miinto

Men du burde skulle ikke være for langsom - for lige farven Blå er virkelig populær - og specielt for de størrelser der er gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi meget stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om DSQUARED2 Shorts shorts .

Du kan aldrig vide om Shorts fra DSQUARED2 på et tidspunkt ender på tilbud, for eksempel på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for man ender bare med shorts fra DSQUARED2 i en helt anden farve, mønster eller model? Når Miinto giver to garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dage returmulighed. Så man kan bare returnere produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen på i lyset derhjemme. Er man rigtig fornuftig så kan man overveje at melde dig til Miinto’s mailingliste. For der kan du være heldig og få tilsendt en kuponkode for dit allerførste køb på 10-femten% - måske mere. Ender du med at bestille Shorts må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions social media kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at bruge vores service. Vi hører meget gerne vores brugeres bedømmelse. Miinto har virkelig flotte anmeldelser rundt omkring, herunder på Facebook, Google og Trustpilot, og levering inden for meget få dage - og du kan tracke ordren fra Miinto og til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan bestille DSQUARED2 shorts lige her hos Miinto som sælger de fleste af de kendte produkter?

Og selvom Miinto måske ikke er husket som den førende når det handler om bæredygtighed, så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. For det er et emne de tænker over. Shorts laves i et virkelig smart materiale. DSQUARED2 er nemlig kendt af mange for netop deres kvalitet - og måske specielt når det handler om shorts. Og selv om det måske ikke er sæson for at gå med Shorts (slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Om farven Blå

Farven blå er en meget kendt farve med mange grader og det er der faktisk mange gode grunde til. Og blå er ikke bare en nuance der i den mørkeste udgave ligger tæt op ad den sorte farve, men også en farve som øger muligheden for en række udtryk. Blå er nemlig en kølig grundfarve, der desuden har en afslappende effekt. Farven betyder også det kreative, men også intellekt. Farven ses ikke kun som en del af moden, men også som en meget udbredt farve på virksomheders logoer blandt store virksomheder. Desuden er der som altid grund til at blå toner som er en mere af de nuancer som vi oftest ser i den ene eller den anden form som en essentiel del af herremoden. Det er en klassisk farve hvis du skal bære et pænt suit men samtidigt tænker at sort vil være en anelse pænt. Det er desuden den mest valgte farve på den populære herreskjorte. Hvis ikke den skal være en hvid så vil lyseblå være den farve rigtig mange vælger hvis du skal købes skjorte til arbejde.

Kun et sted er der, hvor udvalget er en anelse begrænset når det gælder de blå nuancer, hvis det omhandler sko. Der vil ikke være hyldemeter på højde med de mange hyldemeter af sorte og brune når det drejer sig om de blå sko.

Kondisko findes i dag i alle mulige farver, men herudover er der langt mellem de af trendyblå sko.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 14 dage

Shoppingplatformen kan tilbyde en ny og anderledes måde at shoppe online. Forretningen startede Her i Skandinavien og virksomheden fik fodfæste i totusindogni og Miinto kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have flotte syv Europæiske lande deltagende på platformen. Den ting, som adskiller virksomheden fra lignende interntbaserede shoppingplatforme er, at det modsat andre ikke er en butik, der selv fører lager og tilbyder varer fra et udvalg af virksomheder. Det er omvendt en fælles online platform for rigtige shops, som brænder for tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke tror at en enkelt webshop er løsningen. Hvis du køber på siden er det derfor ikke en enkelt stor butik du handler hos, men i stedet en samling små butikker, som hver for sig står for at holde orden på de bestillinger der lander i indbakken, plukke varerne og få dem afsendt til kunder i over alt. Det tilbyder en spændende platform for dig, der gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men også drømmer om at have chancen for at opdage, hvad resten af landet tilbyder. Du kan altid selv bestemme, om du overvejer at tjekke markedet for en helt bestemt ting, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, dametøj, mode til børn, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der sælges altså noget for de fleste – og man kan helt sikkert også finde frem til de ting, du er på udkig efter!


Hvorfor du skal investere i shorts

Når det kommer til mode til herrer, er her helt sikkert sket en synlig udvikling over de forløbne år. På trods af der til stadighed har forekommet styles og kutyme mellem den mandlige del af befolkningen, så er det primært i forbindelse med den metroseksuelle mand og modeforbilleder i den klasse, at det er kommet til at blive udbredt og accepteret imellem herrer at blive bevidst om mode og at gå op i sit udseende. Tendensen fik sit udtryk via et mere nuanceret modebillede og en vifte forskellige styles indenfor uens miljøer.

Tøj til herrer har således desuden på rigtig mange måder været meget mere ensporet samt betonet af, at man klæder sig efter det man skal og altså ikke som en del af unik style. I denne sammenhæng har det også i rigtig mange fald været mærker og designere over egentlige former, der har gjorde sig gældende.

Tingene har på den anden side forandret sig drastisk igennem de sidste årtier, hvor design for mænd har vokset sig utrolig meget mere facetteret og der ses langt videre chance for at frembringe og udvikle en unik garderobe.

Dette har de populær mærker også observeret og heraf ser folk derfor ydermere i højere grad opmærksomhed på designs og brands udelukkende udviklet til mænd i diverse og segmenter.

Nu er der stort set den samme nuancering i moden, der er udviklet til de mandlige forbrugere, som der er i stile til damer. Først og fremmest er moden blevet lavet af blade og stilsikre ikoner, som samarbejder med brandsene og på den måde kan lægge gunden for bevægelser i moden, som deler sig ligesom ringe i vandet blandt fans og dem, der interesserer sig for mode. På samme linje som blandt de kvindelige forbrugere, er det også i herremoden blevet meget mere accepteret og søgt efter at opbygge en langt mere unik stil, der ikke bare bygger på mærkevarer, men ydermere har som tanke at betone en personlighed og unik style. For personer, der har interesse for fashion, er her således efterhånden ligeså varieret mulighed for individualitet som der er for de kvindelige kunder.