Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

2.093,00 DKK 2.462,00 DKK -15% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe DSQUARED2 Shorts shorts i webshoppen, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en forhandler, og sid i fred og ro uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken. Men du burde skulle ikke vente længe, for lige netop denne model og farve er rigtig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt irriterende hvis du går glip af det.

  • Produktnavn: Shorts
  • Mærke: DSQUARED2
  • Køn: Herre
  • Størrelse: 50 IT
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Blå
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte af at have muligheden for at vise dig om DSQUARED2 Shorts shorts .

Du ved ikke om DSQUARED2 Shorts en anden dag ender på udsalg - for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man overhovedet vente - for man ender bare med DSQUARED2 shorts i en anden model, farve eller mønster? Med hele en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for retur så du kan bare sende retur Shorts hvis nu det ikke passer, eller man ikke alligevel kan lide farven i virkeligheden. Er du virkelig fornuftig, så kan du overveje at melde dig til deres mail-liste. Der kan man være rigtig heldig og modtage en kuponkode ved sin første bestilling på op mod 10-15%, måske mere.

Hvis du ender med at købe Shorts må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os om vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes feedback. Miinto har meget gode bedømmelser diverse steder, fx på Trustpilot, Google og Facebook, og leverer på ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Miinto og til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan bestille DSQUARED2 shorts lige her hos Miinto - der forhandler de fleste af de populære produkter? Men selvom Miinto nok ikke er tænkt på som den førende inden for økologisk modetøj - så er det ikke fordi de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over.

Shorts laves i super behageligt materiale. DSQUARED2 er ret kendt for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om shorts. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Shorts (slet ikke i DK), så bliver det det!


Mere om farven Blå

Blå er en meget kendt farve med mange grader, og det er der faktisk mange gode grunde til. Og blå er ikke udelukkende en nuance, som i sin dybeste version ligger lige op ad farven sort men desuden en nuance som skaber råderum over en hel del udstrålinger. Farven blå er nemlig en kølig farve, som desuden har en afstressende virkning. Blå er også symbol på det kreative - men også det intelligente. Man ser den ikke kun i modebilledet, men som også er en yderst populær farve på firmalogoer blandt firmaer. Derudover er der rigtig god grund til, at blå nuancer som er endnu en af de nuancer vi som oftest ser i en eller anden form som en essentiel part af modebilledet. Det er en helt vildt populær farve, hvis man skal købe et jakkesæt, men samtidigt finder at sort er en anelse mørkt. Det er herudover den mest populære farve på den populære herreskjorte. Hvis ikke du bruger en hvid, så er lyseblå den farve, størstedelen vælger hvis man skal bruges en skjorte til arbejde.

Der er kun et sted hvor udvalget er lidt indskrænket når det gælder de blå toner, når det drejer sig om herresko. Der er ikke et udbud på størrelse med de ofte valgte af brune og sorte når det handler om det blå fodtøj. Sneaks findes heldigvis i alverdens mulige farver, men herudover, er der langt mellem de af trendy, blå sko.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis levering for bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 14 dage

Miinto tilbyder en ny og spændende mulighed for at handle på internettet. Platformen tog sin begyndelse Her i Norden og hovedsædet tog sin begyndelse i totusindogni og Miinto kan i 2018 prale af at have flotte 7 lande i Europa vist som en del af platformen. Den ting, der separerer dem fra andre webbaserede webshops er, at det slet ikke er en forhandler, der selv har lagerplads og køber varer fra en række leverandører. Det er omvendt en omfattende e-commerce platform for allerede etablerede shops, der kunne tænke sig tilbyde deres varer, men ikke just tror at en enkelt online butik er løsningen. Hvis du køber på Miinto er det i givet fald ikke en stor online butik du køber i, men omvendt en række små forretninger, som alle er ansvarlige for at administrere de ordrer der ruller ind, håndtere det bestilte og få dem sendt til kunder i hele landet. Det giver en alsidig platform for dig, som kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men herudover ønsker at muligheden for at se, hvad markedet tilbyder. Du kan nemt selv beslutte, om du ønsker at tjekke markedet for en præcis ting, en varekategori eller om du ønsker at søge på lokation. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til damer, børnetøj, sport, beauty og bolig. Der sælges således noget for de fleste – og man kan med garanti også opdage det, du er på udkig efter!


Hvorfor du skal investere i shorts

Når det handler om mode for mænd, er her helt sikkert sket en stor proces gennem de forrige årtier. På trods af der hele tiden har været stile og mode imellem den mandlige del af befolkningen, så er det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle mand og modeikoner fra denne kategori, at det er blevet vellidt og accepteret blandt mandlige forbrugere at stå ved at være interesseret i stil og at pleje sit udseende.

Det kom til udtryk via et mere nuanceret modebillede og en bred vifte forskellige styles indenfor forskellige miljøer.

Mandetøj har derfor desuden på virkelig mange steder været meget mere ensidig samt fremhævet ved, at de ifører sig tøj efter det man skal og altså ikke efter personlig stil. I samme sammenhæng har det også i flere tilfælde vist sig at være modehuse og designere og ikke egentlige modeller, der har vist sig betydende. Disse ting har imidlertid forandret sig meget igennem de sidste år, medens design for mænd har vokset sig utrolig meget mere sammensat og der forefindes langt mere omfattende potentiale for at frembringe og forfine en personlig garderobe. Dette har de anerkendte brands også set og desuden ser folk altså ydermere i større udstrækning opmærksomhed på styles og brands alene udviklet til mænd i forskellige og typer. I disse dage er der næsten den samme variation i stilen, der bliver lavet til de mandlige forbrugere, som der ses i designs til damer. Især er moden blevet fremstillet af magasiner og moderigtige ikoner, der designer med brandsene og i den sammenhæng kan skabe bevægelser i moden, der spredes som ringe i vandet blandt fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme linje som iblandt kvinderne, er det også i herremoden blevet langt mere accepteret og efterstræbt at opbygge en i højere grad personlig garderobe, som ikke alene er skabt af mærker, men sågar har som ide at fremhæve en individuel og unik style. For de, som interesserer sig for trends, er der altså trinvist kommet ligeså facetteret lejlighed for individualitet som der er for kvinder med interesse i mode.