Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

3.108,00 DKK 3.656,00 DKK -15% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb DSQUARED2 Shorts i denne onlineshop, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik, og bare være helt for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Du skal ikke være for langsom, for lige farven Blå er virkelig eftertragtet, specielt for de størrelser der er mest gængse. Så køb så længe der stadig er på lager, det ville være så øv hvis man går glip af det.

  • Model: Shorts
  • Brand: DSQUARED2
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: 48 IT
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

På Pashion er vi stolte over at få mulighed for at fortælle dig om Shorts shorts fra DSQUARED2 . Man kan aldrig vide om Shorts en dag kommer på tilbud - fx på januarudsalg eller Black Friday. Men tør du vente - for man ender måske bare med DSQUARED2 shorts i en anden farve, mønster eller model? Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt, når det er et dansk lovkrav. Ligesom med mindst 14 dages med mulighed for retur, så man kan bare sende retur Shorts hvis det ikke passer, eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret på i lyset derhjemme. Hvis man er virkelig fornuftig kan man melde dig til Miinto’s medlemsklub. For her kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for sin første bestilling på op mod ti til femten procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Shorts må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi vil gerne have jeres bedømmelse. Miinto har ekstremt flotte anmeldelser mange steder fx på Google, Facebook og Trustpilot og leverer på kun ganske få dage, og du kan følge ordren fra Miinto hjem til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan finde DSQUARED2 shorts lige her hos Miinto som forhandler alle de kendte produkter? Og selv om Miinto nok ikke er kendt som pioneren indenfor bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. For det er i den grad noget de går op i.

Shorts bliver produceret i et virkelig smart materiale. DSQUARED2 er nemlig kendt for deres kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om shorts. Selv om det ikke er sæson for at gå med Shorts (og slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Om at gå i shorts i Blå

Blå er en yderst populær farve med mange nuancer og det er der flere gode grunde til. Det er ikke alene en nuance som i sin mørkeste udgave minder meget om sort, men endvidere en nuance som skaber råderum over rigtig mange udstrålinger.

Blå er en kold grundfarve, som desuden har en afslappende virkning. Blå er også symbol på det kreative, men i ligeså høj grad intellekt. Den ses ikke alene som en del af moden, men også som en yderst populær farve på firmalogoer i blandt store virksomheder. Derudover er der en god grund til at blå nuancer som er en mere af de toner som vi oftest ser i den ene eller den anden form som en essentiel part af moden. Det er en helt klassisk farve, når du skal investere i et suit men samtidigt mener at sort er en anelse formelt. Det er desuden den oftest foretrukne farve på den helt almindelige skjorte til herrer. Hvis ikke den skal være den hvide, så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at bruge, hvis der skal købes en skjorte til hverdag.

Kun et sted er der, hvor udvalget er lidt begrænset når det gælder de blå farver når det omhandler herresko. Der er ikke et udbud på højde med de klassiske af sorte og brune, når det drejer sig om det blå fodtøj. Sneakers findes heldigvis i alle mulige farver men ud over det, er der ikke et stort udvalg af smarte, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Miinto er blevet en ny og anderledes måde at shoppe på nettet. Platformen tog sit udspring i Skandinavien og det tog sin begyndelse i 2009 og virksomheden kan i disse dage prale af at have i omegnen af 7 lande i EU vist med deres varer på platformen. Den ting, som adskiller forretningen fra lignende interntbaserede platforme er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er en forhandler, der selv holder lager og tilbyder varer fra faste forretninger. Det er i stedet for en stor online platform for allerede etablerede forretninger, der brænder for sælge deres sortiment, men ikke helt tror at en privat online butik er en mulighed.

Når du køber på siden er det såfremdeles ikke en kæmpe butik du køber i, men omvendt en række mindre forhandlere, der hver især står for at ordne de ordrer der ruller ind, håndtere det bestilte og sende dem til købere i hele DK. Det tilbyder en spændende webshop for dem, som ønsker at kunne at shoppe lokalt, men samtidig har glæde af at chancen for at opleve, hvad verden kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du overvejer at søge på en bestemt ting, en varegruppe eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder du alt indenfor herremode, kvindemode, børnemode, sport, skønhed og bolig. Der findes på denne måde noget for os alle – og du kan sikkert også have held med at finde det, I mangler!


Mere om shorts

Når det kommer til herremode, er her med sikkerhed set en mærkbar udvikling over de forrige årtier. Selvom der alle dage har været stile samt mode blandt mændene, så er det primært ved beskrivelsen af den metroseksuelle mand og modeforbilleder indenfor denne gruppe, at det er kommet til at blive vellidt og godkendt blandt mænd at blive interesseret i mode og at pleje sit udseende. Den kom til udtryk via et bredere billede af mode samt en lang række forskellige styles indenfor de uens kredse. Tøj til herrer har derfor desuden på virkelig mange områder været langt mere ensporet samt betonet af, at herrer trækker i tøjet efter situationen og ikke som en del af individuel style. I denne forbindelse har det herudover i mange tilfælde vist sig at være modehuse og designere over egentlige modeller, der har gjort sig gældende. Ovenstående har imidlertid ændet sig drastisk gennem de foregående år, medens design for mænd er blevet langt mere mangfoldigt og der forekommer langt videre lejlighed for at falde over og opbygge en individuel garderobe. Den tendens har de populær designere også opdaget og som følge ser man derfor også i større udstrækning opmærksomhed på designs og modehuse udelukkende markedsført til herrer i forskellige og segmenter.

I disse dage er der næsten lige så stor variation i moden, der er skabt til mænd, som der er i stile til det kvindelige publikum. Først og fremmest er trenden blevet vist af blade og stilikoner, som arbejder sammen med de store mærker og sådan kan starte bevægelser i moden, der spreder sig ligesom ringe i vandet imellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. Ligesom hos damerne, er det i samme grad i moden til mænd blevet langt mere respekteret og søgt efter at skabe en langt mere personlig garderobe, som ikke bare bygger på specifikke designere, men herudover har til formål at tydeliggøre en personlighed og speciel style. For de, der er interesserede i stil, er der således skridt for skridt opstået ligeså forskellig chance for individualitet som der er for de kvindelige forbrugere.