Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

1.647,00 DKK 1.937,00 DKK -15% Gratis fragt

Køb Shorts fra DSQUARED2 i onlineshoppen, så du kan helt undgå at gå i en fysisk butik - og bare sid for dig selv uden at skynde dig hos forhandleren. Men du burde skynde dig, for lige netop denne model og farve er yderst efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det.

  • Navn: Shorts
  • Mærke: DSQUARED2
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: M, L
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

I dag kan du købe Hvid DSQUARED2 shorts til herre for kun 1.647,00 kr. - en ekstrem god produktpris kan vi virkelige sige. For vi på Pashion.dk er nemlig glade for DSQUARED2, ikke kun når det kommer til shorts. For DSQUARED2 er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Og hvad enten man skal benytte Shorts til en fest eller hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kunne du vente og købe når Shorts er på tilbud, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til døren - for kun DKK1.647,00. En rigtig fair må man sige. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan man med garanti finde en anden ting der falder i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af både shorts og DSQUARED2, så, du finder noget for dig.

Så hvis du er på jagt efter nogle smarte shorts fra DSQUARED2, så behøver du ikke undersøge længere. Og husk at dele Shorts med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe Shorts i farven Hvid

Farven hvid er en solid base i enhver mands kommode – mere specifikt er den hvide skjorte især en genstand, der egner sig til alle anledninger på det mandlige køn. Farven hvid symboliserer en bestemt type elegance som mange mænd nyder fordel af, når de skal tage sig pænt ud. Farven står for samme type enkelhed, som den hvide farve symboliserer hos den feminine modpart, dog uden de himmelagtige associationer. I nordisk design er den hvide farve en afgørende nuance, der særligt har indflydelse på interiør, men også når snakken går på mænds tøjstil. En hvid t-shirt uden print på er helt uundværlig om sommeren især, når man kan smide overtøjet og lægge sig på parkgræsset. Og selvom græsplænen og nyvasket hvidt tøj er en en knap så optimal blanding, ofrer man gerne lidt ekstra vasketøj for netop den sommeroplevelse. En hvid t-shirt fungerer specielt fornuftigt til en brun kulør, som den præsterer at fremhæve på optimal facon. Har du været på en farvegivende sommerferie? Så husk de lyse og hvide t-shirts, hvis dine mange timer i solsengen ikke skal gå fortabt. Fordi særligt den hvide farve er en rigtig god farve til at accentuere mere kraftige farver. Hvid anses af mange som en basic farve, der fungerer rigtig godt i samspil med eksempelvis din brune hudfarve og lyseblå. Nuancen kan dog også fungere til mange andre nuancer, da hvid ikke dominerer, men derimod dæmper stilen en smule. Bruger du altså en ekstra stærk farve, der sandsynligvis er lige en tand for stærk til din smag, kan du altså tone dit outfit ned med en t-shirt i hvid eller andet hvidt tilbehør.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende måde at købe tøj på nettet. Forretningen startede i Skandinavien og Miinto blev grundlagt i begyndelsen af det nye millenium og firmaet kan nu prale af at have hele syv EU lande vist som en del af websiden. Den ting, som separerer virksomheden fra lignende interntbaserede online platforme er, at Miinto modsat andre ikke er enkelt forretning, som selv fører lager og sælger varer fra planlagte mærker.

Det er i stedet en kæmpe online shoppingplatform for fysiske forretninger, som gerne vil vise deres varer, men ikke lige tror at en enkelt online shop er en optimal løsning.

Hvis du køber i shoppen er det såfremdeles ikke en kæmpe online butik du handler hos, men i stedet en buket mindre forretninger, som hver især er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der kommer ind, håndtere de bestilte varer og få dem sendt til mennesker i hele Danmark.

Det tilbyder en fantastisk shop for dem, der kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men på samme tid har glæde af at muligheden for at opleve, hvad markedet kan lokke med. Du kan hurtigt selv bestemme, om du vil undersøge en bestemt vare, en kategori eller om du foretrækker at søge på location. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der findes altså noget for de fleste – og du kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, I er på udkig efter!


Hvornår du skal gå med shorts

Når det handler om mode for mænd, er der helt sikkert sket en rivende udvikling gennem de sidste år. Uagtet der alle dage har eksisteret trends samt mode imellem mænd, så var det hovedsageligt i mødet med den metroseksuelle mand og modeforbilleder fra denne gruppe, at det er blevet vellidt og anerkendt blandt mandlige forbrugere at være interesseret i stil og at pleje sit udseende. Tendensen kom til udtryk gennem et mere bredt billede af mode samt en lang række forskellige trends indenfor forskellige baggrunde. Mandetøj har derfor også på virkelig mange steder været en del mere ensporet samt betonet af, at herrene trækker i tøjet efter anledningen og ikke som udtryk for unik stil. I denne sammenhæng har det også i mange tilfælde vist sig at være mærker og navne over egentlige styles, der har været gyldige. Tingene har på den anden side ændet sig meget over de foregående årtier, da stilen for mænd har udviklet sig langt mere mangfoldigt og der findes meget mere omfattende mulighed for at købe og opbygge en individuel garderobe. Den tendens har de prominente mærker ligeledes set og desuden ser folk derfor ydermere i højere grad fokus på sortimenter og brands blot udviklet til herrer i flere forskellige og typer. I tiden er der helt sikkert samme nuancering i mode, som er produceret til mænd, som der udvikles i stile til damer. Især er trenden blevet fremstillet af blade og modeikoner, som designer med de store brands og sådan kan grundlægge trends, som spredes ligesom ringe i vandet imellem dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme måde som hos de kvindelige kunder, er det i ligeså høj grad i herremoden blevet langt mere respekteret og efterstræbt at skabe en mere unik garderobe, som ikke bare bygger på brands, men ydermere har som tanke at understrege en personlighed og speciel style. For de, som har interesse i mode, er her således gradvist kommet ligeså nuanceret chance for individualitet som imellem kvinder.