Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

2.597,00 DKK 3.055,00 DKK -15% Gratis fragt

Du kan købe Shorts shorts fra DSQUARED2 online hos Miinto her, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle gå i en normal butik, og arbejde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken. Men du burde skynde dig - for lige farven Grå og denne model er rigtig eftertragtet, specielt for de størrelser som er normale. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Navn: Shorts
  • Brand: DSQUARED2
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: M, L
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Grå
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi meget stolte af at have mulighed for at fortælle dig om DSQUARED2 Shorts .

Man kan aldrig vide om Shorts en dag kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for man ender måske med shorts fra DSQUARED2 i en anden mønster, farve eller model?

Når Miinto giver hele en toårig garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et krav i DK. Ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for returnering, så du kan bare sende retur Shorts hvis nu det ikke passer, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret i lyset derhjemme. Er man virkelig fornuftig, kan man tilmelde dig Miinto’s mail-liste. For her kan man måske være rigtig heldig og få en rabat til sin allerførste bestilling på ti til 15% - måske mere. Ender du med at købe Shorts må du endelig huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte produktet. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes ris og ros. Miinto har ekstremt gode bedømmelser rundt omkring, for eksempel på Facebook, Trustpilot og Google og leverer indenfor få dage, og du kan tracke ordren hele vejen fra Miinto hjem til dig. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan bestille DSQUARED2 shorts her på Miinto som sælger de fleste af de populære produkter?

Men selvom Miinto ikke er husket som pioneren når det handler om bæredygtige materialer - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad noget de tænker over. Shorts produceres i virkelig behageligt materiale. DSQUARED2 er også ret kendt for netop deres høje kvalitet - måske specielt når det drejer sig om shorts. Og selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Shorts (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om farven Grå

Når du iagttager alle farver, har farven grå ofte været lidt overset. Grå er ikke livlig, men hvad mange faktisk ikke er klar over, er at den på den anden side kreerer et fortræffeligt fundament for et tidløst, rent antræk. Farven er allround, og kan i samarbejde med den sorte farve eller den hvide farve resultere i et tjekket, modent udseende. Den grå farve er tidløs.

Det er ikke uden grund, at meget tøj til mænd ligesom jakkesæt fabrikeres af en nydelig grå farve. Sammensat med en mønstret skjorte i en frisk kulør kan give en gennemført blanding af stilrenhed, hvor man undgår at virke for kedelig.

Hvordan kan man så gøre noget for at få tilegnet denne aktuelle farve i garderoben? En grå jakke vil altid hjælpe med at danne sammenhæng og kan specielt hjælpe med at samle et ellers farvestrålende outfit. En gråfarvet sweater tilføjer et bekvemt ekstra element til ethvert udtryk. Du bør være i besiddelse af en grå t-shirt i sin garderobe, eftersom den er god til at bære inden under enhver slags skjorte, striktrøje fx Selvom adskillige vil hævde, at farven grå er en rigtig vinterfarve, er den grå farve god uanset årstid. Nogle grå chinos er også den perfekte base for en mere farverig top eller skjorte til sommersæsonen. Og nogle gråfarvede shorts er ydermere en mulighed, når de kombineres med enten en simpel eller lidt strålende overdel. Er man til huer, er en grå hue også pæn til mange frakker. Men hvornår er det så OK at bære farven grå? I forhold til arrangementer er farven grå virkelig alsidig - uanset om du skal lykønske eller arbejde hårdt. Dog findes der nogle steps, man kan følge for at sikre, outfittet passer til enhver begivenhed. Hvis man snakker om en begivenhed såsom din fødselsdag, vil det være passende at have en kulørt eller mønstret t-shirt på under den grå frakker, blazer eller de grå chinos. Befinder kontoret, vil en klassisk skjorte give et kompetent udseende. Hvis du går med et ønske om at bære det nydelige grå suit til et bryllup, kan skjorten være afhængig af, hvor formelt brylluppet er. I dette tilfælde vil det være en god idé at finde ud af, hvad dresscode er, så det er nemmest at vælge blandt den hvide eller farverige skjorte.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at handle på nettet. Forretningen startede i Danmark og hovedsædet blev grundlagt i begyndelsen af det nye millenium og forretningen kan i 2018 være stolte af at have omkring syv Europalande deltagende på hjemmesiden. De ting, som adskiller e-commerce platformen fra andre online webshops er, at det stik mod forventning ikke er en butik, som selv har lager og tilbyder varer fra udvalgte mærker. Det er i stedet en fælles e-commerce platform for eksisterende butikker, der brænder for udbyde deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en privat webshop er en god mulighed.

Hvis du køber på Miinto er det såfremdeles ikke en stor online shop du betaler til, men i stedet en række selvstændige forretninger, som hver især har ansvaret for at ordne de bestillinger som ruller ind, håndtere det bestilte og få dem afsendt til kunder i hele Danmark.

Det giver en alsidig shop for dem, som kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men også ønsker at muligheden for at opleve, hvad hele markedet har. Du kan nemlig selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der er altså noget for alle – og du kan med stor sandsynlighed også opdage de ting, man er på udkig efter!


Læs mere om shorts

Når det handler om herremode, er der med sikkerhed set en rivende proces i løbet af de sidste årtier. På trods af der alle dage har forekommet trends samt kutyme imellem den mandlige del af befolkningen, så er det primært ved opdagelsen af den metroseksuelle herre og modeikoner fra den kategori, at det er kommet til at blive populært og godkendt iblandt mænd at være modebevidst og at gå op i sit udseende. Det blev synlig igennem et mere varieret billede af mode og en lang række forskellige trends i uens miljøer.

Mandetøj har derfor desuden på rigtig mange steder været langt mere ens og betonet af, at herrene iklæder sig tøj efter situationen og derved ikke som udtryk for personlig stil. I denne forbindelse har det også i de fleste tilfælde vist sig at være modehuse og designere i stedet for egentlige modeller, som har været gældende. Tingene har til trods forandret sig vældigt igennem de foregående årtier, hvor stilen for herrer er blevet meget mere facetteret og der findes væsentligt større potentiale for at købe og udvikle en personlig style. Den tendens har de populær designere også set og desuden ser folk derfor også i større udstrækning opmærksomhed på styles og firmaer udelukkende lavet til mænd i alle aldre og segmenter.

I disse dage er der stort set samme variation i mode, som er lavet til det mandlige publikum, som der vises i designs til de kvindelige forbrugere. Navnligt er stilen blevet skabt af modemagasiner og stilsikre ikoner, der arbejder sammen med modehusene og på den måde kan lægge gunden for trends, der spreder sig ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme linje som hos de kvindelige kunder, er det i ligeså høj grad i moden til herrer kommet til at blive langt mere brugt og efterstræbt at lave en i højere grad personlig stil, som ikke kun bygger på mærker, men ydermere har som tanke at fremhæve en individuel og speciel garderobe. For personer, som interesserer sig i mode, er her på den måde efterhånden ligeså mangfoldig lejlighed for at være unik som blandt kvinderne.