Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
DSQUARED2

Shorts

1.647,00 DKK 1.937,00 DKK -15% Gratis fragt
  • Produktnavn: Shorts
  • Mærke: DSQUARED2
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: S, M
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Køb DSQUARED2 Shorts shorts så længe de er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis man ikke når det. Du skal ikke vente for længe - for lige netop farven Sort og denne model er virkelig populær - gælder specielt for de normale størrelser. Nu kan du nemlig købe online hos Miinto her, og på den måde kan du helt undgå at gå i en normal butik. På den måde kan du arbejde helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde Sort DSQUARED2 shorts til herre for DKK1.647,00 en god produktpris må vi nok sige. For vi hos Pashion er i den grad fans af DSQUARED2 specielt når man taler om shorts. For DSQUARED2 må man sige de er med på moden, specielt når det gælder herre. Og uanset om man vil benytte Shorts i hverdagen eller til fest, så er det i den grad muligt. Har du god tid kan du i stedet vente lidt og købe når Shorts er på udsalg/tilbud for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille på internettet, med levering til din dør, til kun 1.647,00,-. En meget fair synes vi.

Er den ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan man helt sikkert finde en anden ting som vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af shorts fra DSQUARED2, så, du skal nok finde noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter nogle smarte Sort DSQUARED2 shorts til herre så bør du ikke undersøge mere. Husk at dele Shorts med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om farven Sort

Sort er for de fleste den optimale elegante pæne farve. Det er farven man ender med at vælge når man skal benytte jakkesæt eller smoking og den tone, som bliver solgt flest bukser i. Det er farven vi forbinder med autoritet. I mændenes skabe finder man ikke mange sæt, der ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Det er også en nuance, som viser sig helt fra toppen, hvor flere af de mest kendte designere elsker at benytte farven og helt til de helt almindelige butikker som også med stor sikkerhed har et kæmpe udvalg af sort på hylderne. Gennem tiden har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt. Vi ser ofte skurken iført mørkt tøj og med grove træk, hvor helten der redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Til trods for det er farven ikke noget vi går udenom når det kommer til både hverdag og fest, for det er uden sammenligning den farve, som giver stærkest indtryk af klasse. Sågar i forbindelse med fodtøj er vi drenge forfaldne til sort. Helt fra de klassiske laksko til mere laid back trainers, er sort uden tvivl den mest valgte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk og pæn, den er nemlig også rigtig praktisk og kan bruges til alt det andet vi ellers har på hylderne.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at købe tøj online. Konceptet begyndte i Skandinavien og hovedsædet fik fodfæste i starten af 2009 og de kan i dag være stolte af at have flotte syv EU lande præsenteret på siden. De ting, som separerer e-commerce platformen fra konkurrerende online shoppingplatforme er, at den slet ikke er enkelt forretning, der selv er lagerførende og sælger varer fra udvalgte brands. Det er i virkeligheden en stor e-commerce platform for allerede etablerede butikker, der drømmer om sælge deres udvalg på nettet, men ikke helt tror at en enestående netbutik er optimalt. Når du shopper på platformen er det såfremdeles ikke en samlet stor webbutik du betaler til, men i stedet en samling selvstændige forhandlere, der hver især er ansvarlige for at holde orden på de bestillinger der lander i indbakken, håndtere bestillingen og få dem sendt til kunder i alle afkroge af land og rige. Det giver en fantastisk platform for de, der gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men desuden drømmer om at have muligheden for at se, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan let selv bestemme, om du vil undersøge en bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, damemode, mode til børn, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der er således noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også have held med at finde det, du søger!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det handler om mode til herrer, er der med sikkerhed set en stor proces over de forløbne år. Uagtet der hele tiden har figureret trends samt kutyme mellem mændene, så var det hovedsageligt i forlængelse af den metroseksuelle mand og modeikoner i den gruppe, at det er kommet til at blive udbredt og accepteret blandt det mandlige publikum at blive interesseret i stil og at pleje sit udseende. Tendensen kom til udtryk igennem et bredere modebillede samt en vifte forskellige styles indenfor uens kredse. Herremoden har således desuden på rigtig mange steder været langt mere snæver og betonet af, at herrene iklæder sig tøj efter det man skal og derved ikke som en del af unik style. I den forbindelse har det desuden i flere gange været brands og navne og ikke egentlige styles, som har vist sig betydende. Dette har imidlertid ændet sig vældigt over de foregående årtier, mens moden for mænd er blevet meget mere mangfoldigt og der ses væsentligt større chance for at falde over og dyrke en personlig garderobe. Den tendens har de prominente designere også set og desuden ser man altså ydermere i højere grad opmærksomhed på kollektioner og designere udelukkende lavet til mænd i diverse og segmenter.

Nu om stunder er der uden tvivl samme variation i moden, som er udviklet til de mandlige forbrugere, som der er i designs til damer. Først og fremmest er trenden blevet båret frem af modeblade og stilsikre ikoner, der designer med mærkenavnene og i den sammenhæng kan skabe modetrends, der spredes ligesom ringe i vandet mellem fans og modeinteresserede.

På samme måde som blandt de kvindelige forbrugere, er det i samme grad i moden til mænd kommet til at blive langt mere anerkendt og efterstræbt at lave en langt mere unik style, som ikke alene er dannet på basis af mærkevarer, men herudover har til tanke at tydeliggøre en personlighed og speciel garderobe. For dem, der interesserer sig i mode, er her altså gradvist kommet ligeså rig lejlighed for personlighed som imellem de kvindelige forbrugere.