Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
SHORTS
Paul Smith

SHORTS

1.045,00 DKK 1.230,00 DKK -15% Gratis fragt

Du kan købe SHORTS fra Paul Smith online, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk butik - og købe i ro og mag uden stress hos forhandleren. Men du burde ikke vente længe - for netop farven Blå i denne model er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Så skynd dig at køb så længe de er på lager, det er så ekstremt øv hvis man misser det.

  • Produkt: SHORTS
  • Brand: Paul Smith
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: W34, W32
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Blå
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte af at have mulighed for at vise dig om SHORTS shorts fra Paul Smith .

Man ved ikke om Paul Smith SHORTS senere ender på udsalg, fx til januarudsalg eller Black Friday. Tør man virkelig vente - for du ender med Paul Smith shorts i en helt anden farve, mønster eller model? Når Miinto giver en toårig garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering. Så du kan altid returnere SHORTS hvis nu det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig klog kan du overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode til sit allerførste køb på ti-femten%, eller måske mere. Ender du med at bestille SHORTS må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores service. Vi vil gerne have vores brugeres ris og ros. Miinto har ekstremt imponerende bedømmelser rundt omkring, blandt andet på Facebook, Trustpilot og Google og leverer inden for få dage - og du kan tracke din ordre hele vejen fra Miinto til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når man kan finde Paul Smith shorts her hos Miinto, som sælger stort set alle de mest populære produkter?

Og selvom Miinto nok ikke er husket som den førende når det drejer sig om økologiske materialer - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. For det er i den grad noget de går op i. SHORTS produceres i et rigtig lækkert materiale. Paul Smith er nemlig meget kendt for deres gode kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om shorts. Og selvom det ikke ligefrem er sæson for at gå med SHORTS (slet ikke for DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Blå

Farven blå er en meget populær farve med flere nuancer, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke kun en farve der i sin mørkeste udgave ligger lige op ad farven sort, men som endvidere en tone som skaber råderum over rigtig mange udtryk. Farven blå er en kold grundfarve som endvidere har en afstressende virkning. Farven kendetegner også det kreative men i nogle tilfælde også det intelligente. Vi ser den ikke alene som en del af modebilledet men som også er en meget brugt farve på fx logoer blandt store firmaer. Derudover er der som altid grund til, at blå nuancer som er endnu en af de toner som vi oftest ser i den ene eller den anden form som en vigtig part af modebilledet.

Det er en oplagt farve når du skal vælge et jakkesæt, men samtidigt tænker at sort vil være en anelse mørkt. Det er herudover den foretrukne farve på den almindelige skjorte til mænd. Hvis ikke den skal være den hvide så er lyseblå den farve, de fleste ynder at vælge hvis der skal bruges en skjorte til arbejde eller fest. Kun et sted er der, hvor modebilledet er en anelse begrænset når det kommer til den blå farve hvis det drejer sig om fodtøj. Der er ikke et udbud på højde med de ofte valgte af sorte og brune sko, hvis det drejer sig om de blå herresko.

Sneakers findes dog i alle fantasiens farver men derudover, er der ikke et stort udvalg af lækre, blå sko.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på internettet. Ideen udsprang herhjemme og virksomheden udfoldede sig i ’09 og platformen kan i dag prale af at have omkring 7 lande i EU repræsenteret som en del af platformen. Det, der separerer forretningen fra lignende netbaserede platforme er, at det stik mod forventning ikke er en forhandler, som selv fører lager og tager sortimenter ind fra planlagte forretninger. Det er i stedet en kæmpe e-commerce platform for eksisterende shops, som kunne tænke sig sælge deres varer, men ikke helt forestiller sig at en enkelt webshop er en mulighed. Hvis du shopper på Miinto er det i givet fald ikke en enkelt kæmpe webbutik du betaler til, men omvendt en række individuelle forhandlere, der alle har ansvaret for at holde styr på de ordrer som kommer ind, håndtere dem og få dem sendt til mennesker i hele DK. Det er en alsidig platform for de, som gerne kunne at handle lokalt, men desuden ønsker at muligheden for at opdage, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan hurtigt selv afgøre, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en gruppe varer eller om du foretrækker at søge på adresse. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, dametøj, mode til børn, sportsudstyr, beauty og bolig. Der udbydes med andre ord noget for største dele af os – og man kan med stor sandsynlighed også opdage den ting, du mangler!


Om shorts

Når det kommer til herremode, er her uden tvivl sket en synlig udvikling over de sidste år. På trods af der til stadighed har figureret stile samt kutyme blandt mænd, så er det først rigtigt i forlængelse af den metroseksuelle livsstil og modeikoner fra denne kategori, at det er kommet til at blive vellidt og accepteret blandt mandlige forbrugere at stå ved at være interesseret i stil og at pleje sit udseende. Den blev synlig igennem et mere nuanceret billede af mode og en lang række forskellige trends indenfor de uens kredse. Herretøj har altså også på virkelig mange områder været en del mere ens samt fremhævet ved, at herrer ifører sig tøj efter situationen og altså ikke som en del af personlig stil. I denne sammenhæng har det ligeledes i en række fald været modehuse og navne over egentlige modeller, der har gjorde sig gældende.

Disse ting har dog ændet sig drastisk gennem de sidste årtier, hvor design for mænd har udviklet sig langt mere mangfoldigt og der forefindes væsentligt større chance for at falde over og opbygge en personlig garderobe.

Netop dette har de populær designere ligeledes observeret og desuden ser forbrugerne altså også i større udstrækning opmærksomhed på designs og firmaer udelukkende henvendt til herrer i diverse og typer.

I disse dage er der uden tvivl lige så stor facettering i mode, som er designet til det mandlige publikum, som der udvikles i tøj til de kvindelige forbrugere. Ikke mindst er trenden blevet vist af blade og stilikoner, som designer med brandsene og således kan skabe trends, som deles ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme måde som blandt kvinderne, er det i samme grad i moden til herrer kommet til at blive meget mere brugt og søgt efter at skabe en mere personlig stil, som ikke alene bygger på brands, men desuden også har til formål at betone en individuel og speciel garderobe. For dem, som har interesse for stil, er der på den måde skridt for skridt opstået ligeså rig mulighed for individualitet som for de kvindelige kunder.