Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
Stone Island

Shorts

1.345,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Shorts fra Stone Island i webshoppen, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en normal butik, og dermed sid i stilhed uden at skulle skynde dig i butikken. Men du burde ikke være for langsom, for lige farven Grå og denne model er virkelig efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser der er gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis du ikke når det.

  • Model: Shorts
  • Brand-navn: Stone Island
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: S
  • Type: Shorts
  • Farve: Grå
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

Hos Pashion er vi virkelig stolte af at have muligheden for at fortælle dig om Stone Island Shorts shorts . Man kan aldrig vide om Shorts på et senere tidspunkt ender på tilbud, for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man virkelig vente - for man ender med shorts fra Stone Island i en anden slags mønster, farve eller model? Når man som Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå galt, når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dage ret til returnering, så man kan altid sende retur produktet hvis det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden. Er man rigtig smart, kan du overveje at melde dig til Miinto’s nyhedsbrev. Her kan du måske være rigtig heldig og få en kuponkode for sin første bestilling på 10-femten procent - eller måske mere. Ender du med at købe Shorts må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram og Facebookside. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi hører derfor gerne din ris og ros. Miinto har meget gode bedømmelser rundt omkring blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, med levering på meget få dage. Og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Miinto hjem til døren. Hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille shorts fra Stone Island her hos Miinto - som forhandler alle de mest populære produkter? Men selv om Miinto ikke er kendt som pioneren når det handler om bæredygtigt fashion - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de går op i. Shorts bliver lavet i et super behageligt materiale. Stone Island er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet - og måske specielt når det omhandler shorts. Selvom det måske ikke er sæson for Shorts (slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Om at gå i shorts i Grå

Hvis man ser alle farver, har farven grå tit været lidt overset. Grå er ikke sprælsk, men hvad en del faktisk ikke er klar over, er at den faktisk kreerer et fabelagtigt fundament for et tidløst, stilrent antræk. Farven grå er allround, og kan sammensat med farven sort eller hvid give dig et tjekket, modent udseende. Farven grå er helt tidløs.

Det er slet ikke uden grund, at en stor mængde tøj til mænd såsom habitter fabrikeres af en pæn grå farve. I kombination med en mønstret skjorte i en rask farve kan give en fuldendt kombi af stilrenhed, hvor man undslipper at være kedelig. Hvordan kan man så sørge for at få tilegnet denne adækvate nuance i klædeskabet? En gråfarvet duffelcoat vil evigt hjælpe med at fastholde kohæsion og kan specielt hjælpe med at samle et normalt farveglad outfit. En grålig striktrøje får tilføjet et bekvemt element til enhver stil. Alle bør eje en t-shirt i grå i sit skab, idet den er god til at bære under enhver type skjorte, sweater eller lignende Selvom mange vil sige, at farven grå er en ægte farve til vinter, er den grå farve god året rundt. Nogle grå chinos er også den helt bedste platform for en mere farverig overdel eller en skjorte om sommeren. Og nogle grå shorts er derudover en god mulighed, hvis de kombineres med enten en enkel eller lidt vildere top. Kan man lide hatte, er en strikket grå hue også flot til de fleste overgangsjakker. Hvornår er det OK at gå i grå? I forhold til arrangementer er en grå farve virkelig mangfoldig - ligegyldigt om du skal feste eller arbejde hårdt.

Dog findes der tips, man kan følge for at være sikker på, outfittet er optimalt til enhver lejlighed. Hvis der er tale om en begivenhed som for eksempel fødselsdag, vil det være passende at have en farvet eller stormønstret trøje på under den gråfarvede frakker, blazer eller de grå chinos. Befinder et kontor, vil en klassisk skjorte give et kompetent udseende. Hvis man har lyst til at bære det nydelige gråfarvede jakkesæt til bryllup, kan skjorten afhænge af, hvor fancy brylluppet er. I dette tilfælde vil det være en smart idé at finde ud af, hvad dresscoden er, således det er muligt at træffe et valg blandt den hvide eller farverige skjorte.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på nettet. Forretningen udsprang i Nordeuropa og virksomheden udfoldede sig i 2009 og Miinto kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have omkring syv Europalande vist på platformen. De ting, som adskiller virksomheden fra andre webbaserede online platforme er, at det slet ikke er en forhandler, der selv er lagerførende og køber varer fra udvalgte producenter. Det er i stedet en fælles online shoppingplatform for allerede etablerede forretninger, som godt vil vise deres sortiment, men ikke lige tror at en alenestående online shop er en god mulighed.

Hvis du handler i shoppen er det såfremdeles ikke en enkelt stor butik du støtter, men i stedet for en række selvstændige butikker, som individuelt står for at ordne de ordrer som lander i indbakken, pakke bestillingen og afsende dem til købere i over alt.

Det er en spændende webshop for dig, som gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men desuden har glæde af at muligheden for at opleve, hvad resten af verden kan tilbyde. Du kan hurtigt selv vælge, om du ønsker at søge på en helt bestemt ting, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, damemode, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der findes således noget for os alle – og man kan helt sikkert også have held med at finde de ting, man søger!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det handler om mode for mænd, er der med stor sikkerhed sket en synlig proces i løbet af de sidste årtier. Uagtet der altid har forekommet stile og designinteresse mellem mændene, så er det primært ved opdagelsen af den metroseksuelle tilgang til mode og modeforbilleder fra denne gruppe, at det er blevet udbredt og anerkendt imellem herrer at stå ved at være bevidst om stil og interessere sig for sit udseende.

Det blev synlig igennem et mere bredt modebillede og en lang række forskellige styles i forskellige kredse. Tøj til mænd har altså også på rigtig mange områder været meget mere ensporet samt fremhævet ved, at mændene trækker i tøjet efter det man skal og altså ikke efter unik stil. I samme forbindelse har det ligeledes i mange gange været brands og designere over egentlige styles, som har gjort sig gældende. Ovenstående har dog ændet sig vældigt gennem de sidste år, mens moden for mænd har udviklet sig meget mere facetteret og der forekommer meget mere omfattende lejlighed for at skaffe og udvikle en individuel garderobe. Dette har de store brands ligeledes observeret og som følge ser vi derfor også i større målestof fokus på kollektioner og firmaer udelukkende lavet til herrer i mange og grupper.

I dag er der næsten den samme forskellighed i udtrykket, som er lavet til det mandlige publikum, som der ses i stile til damer. Først og fremmest er trenden blevet båret frem af blade og moderigtige ikoner, der designer med de store mærker og på den måde kan lægge gunden for modetrends, som deles som ringe i vandet imellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode.

På samme linje som iblandt de kvindelige forbrugere, er det i samme grad i herremoden kommet til at blive langt mere accepteret og søgt efter at opbygge en mere unik garderobe, som ikke kun er dannet på basis af specifikke designere, men ydermere har til formål at opbygge en personlighed og speciel garderobe. For de, der har interesse i style, er der således trinvist kommet ligeså mangesidet lejlighed for personlighed som mellem kvinder med interesse i mode.