Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
Stone Island

Shorts

1.345,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Shorts
  • Brand-navn: Stone Island
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: S
  • Type: Shorts
  • Farve: Grøn
  • Kan købes hos: Miinto

Du må hellere købe Shorts shorts fra Stone Island mens der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis du går glip af det. Men du skal ikke være for langsom - for lige farven Grøn og denne model er rigtig populær, og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. For du kan nu købe i onlineshoppen, så du på den måde kan undgå at bevæge dig i en fysisk forhandler. Og på den måde kan du arbejde i ro og mag uden at skulle høre på sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du finde Grøn shorts fra Stone Island til herre for 1.345,00 DKK - en ekstrem god udsalgspris må vi virkelige sige. For vi hos Pashion er i den grad glade for Stone Island ikke kun når man taler om shorts. For når det kommer til Stone Island er de med på moden, specielt når det gælder herre. Uanset om du skal bruge Shorts til hverdagsbrug eller fest - så er det uden tvivl muligt. Har man god tid kan du vente lidt i stedet, og købe når Shorts var på udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente, lige nu er det nemt at købe i webshoppen, leveret til døren, til kun DKK 1.345,00. En rigtig fornuftig synes vi. Er den ikke i den helt korrekte farve og størrelse kan du uden tvivl købe en anden ting som vil falde i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af Stone Island og shorts - så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af at du kigger efter moderne shorts fra Stone Island så behøver du ikke kigge mere. Og husk at dele det med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis fragt ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 14 dage

Miinto er en ny og anderledes måde at købe tøj online. Platformen tog sit udspring Her i Skandinavien og virksomheden tog sin begyndelse i ’09 og virksomheden kan i dag prale af at have op imod 7 lande i EU præsenteret som en del af platformen. De ting, som separerer dem fra lignende webbaserede platforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forretning, der selv holder lager og sælger varer fra udvalgte producenter.

Det er i stedet en stor online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, som kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke just forestiller sig at en alenestående webshop er en optimal løsning. Når du gør indkøb på platformen er det således ikke en enkelt stor online butik du handler hos, men omvendt en buket små forretninger, der individuelt er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der ruller ind, håndtere dem og sende dem til købere i hele DK. Det er en god webshop for dem, der kunne tænke sig at have muligheden for at købe lokalt, men herudover ønsker at muligheden for at opdage, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan altid selv beslutte, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt ting, en kategori eller om du hellere vil søge på beliggenhed. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, mode til damer, tøj til børn, sport, beauty og bolig. Der findes på denne måde noget for de fleste – og du kan med stor sandsynlighed også opdage det, du mangler!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det handler om herremode, er der helt sikkert set en stor udvikling over de forløbne årtier. Selvom der altid har figureret styles samt kutyme imellem mænd, så er det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle tilgang til mode og modeikoner fra den klasse, at det er blevet populært og anerkendt imellem herrer at indrømme at være interesseret i mode og at pleje sit udseende. Det kom til udtryk gennem et bredere billede af mode og en bred vifte forskellige stile i de uens kredse. Herremoden har således desuden på rigtig mange områder været en del mere ens og betonet af, at herrer trækker i tøjet efter anledningen og ikke som en del af personlig style. I denne sammenhæng har det ligeledes i mange fald vist sig at være modehuse og navne over egentlige styles, som har gjorde sig betydende. Disse ting har dog ændet sig meget igennem de foregående årtier, medens moden for herrer har vokset sig utrolig meget mere mangfoldigt og der forekommer meget større mulighed for at skaffe og opbygge en unik style.

Den udvikling har de anerkendte mærker også set og heraf ser vi altså ydermere i større målestof opmærksomhed på sortimenter og firmaer alene udviklet til mænd i forskellige og grupper. Nu er der uden tvivl den samme forskellighed i stil, der bliver designet til de mandlige forbrugere, som der er i moden til det kvindelige publikum. Særligt er trenden blevet skabt af modemagasiner og stilsikre ikoner, der arbejder sammen med de store mærker og sådan kan lægge gunden for bevægelser i moden, der spredes som ringe i vandet blandt dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som blandt kvinderne, er det i ligeså høj grad i herremoden kommet til at blive meget mere udbredt og efterstræbt at opbygge en langt mere unik garderobe, som ikke kun er skabt af mærkevarer, men ydermere har til tanke at opbygge en personlighed og unik garderobe. For personer, som har interesse for mode, er her på den måde skridt for skridt opstået ligeså mangesidet mulighed for individualitet som for de kvindelige forbrugere.