Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
Stone Island

Shorts

1.345,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Stone Island Shorts shorts i en webshop, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en forhandler - og dermed sid i ro og mag uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren. Men du burde ikke være for langsom - for netop denne model og farve er meget populær, specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så ekstremt øv hvis man misser det.

  • Model: Shorts
  • Mærke: Stone Island
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: S
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Netop nu kan du finde Hvid Stone Island shorts til herre til DKK1.345,00 - en flot produktpris kan vi jo nok sige. For vi hos Pashion.dk er imponerede over Stone Island, ikke kun når det omhandler shorts. For når det kommer til Stone Island er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Hvad enten man vil benytte Shorts til fest eller hverdag, så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man i stedet vente lidt, og købe når Shorts er på tilbud/udsalg, fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion ville ikke vente, for lige nu er det så nemt at købe online, med levering til din dør, for kun 1.345,00,-. En meget fair synes vi hos Pashion.

Er den ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan du med garanti købe noget andet der falder i din smag. Miinto har et stort udvalg af både Stone Island og shorts - så bare rolig, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du kigger efter fede Hvid shorts fra Stone Island til herre, så skal du ikke lede mere. Og husk nu at dele med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Læs mere om farven Hvid

Hvid er en solid base i enhver mands tøjskab – mere specifikt er den hvide skjorte især en tøjgenstand, der egner sig til de fleste arrangementer på manden. Farven hvid udtrykker en bestemt type elegance som de fleste mænd drager fordel af, når de imponere med outfittet. Nuancen står for samme type enkelhed, som den hvide farve symboliserer i det kvindelige udtryk, dog uden de engleagtige associationer. I skandinavisk stil er farven hvid en fremtrædende tone, som både har sin plads blandt husligt interiør, men også når vi snakker tøjstil til mænd. En hvid t-shirt uden print på er helt uundværlig i særligt sommermånederne, når man kan droppe overtøjet og lægge sig på græsset. Og selvom græs og en ren hvid farve er en farlig cocktail, går man gerne den ekstra mil for netop den sommeroplevelse. Den hvide t-shirt fungerer særligt fornuftigt til sommerbrun hud, som den evner at iscenesætte på optimal facon. Har du været på en solrig sommerferie? Så husk altså lyse og hvide t-shirts, hvis at arbejdet i i høj sol ikke skal være spildt.

Fordi netop farven hvid er et stærkt farvevalg til at fremhæve andre stærkere farver. Farven hvid anses af mange som en basic farve, der arbejder rigtig godt i samvirke med for eksempel en brun hudfarve samt en lys blå farve. Den kan dog også fungere til mange andre nuancer, da farven hvid ikke styrer, men derimod afdæmper stilen en hel del. Bruger du altså en meget kraftfuld farve, der sandsynligvis er lige lidt for stærk til dit outfit, kan du altså tone dit outfit ned med en t-shirt i hvid eller andet hvidt tilbehør.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på computeren. Platformen begyndte i Norden og virksomheden blev grundlagt i totusindogni og Miinto kan i 2018 være stolte af at have flotte 7 Europæiske lande præsenteret som en del af nettet. Det, som separerer e-commerce platformen fra konkurrerende webbaserede shoppingplatforme er, at det slet ikke er enkelt forretning, som selv holder lager og sælger varer fra et udvalg af brands. Det er helt modsat en kæmpe online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, som brænder for vise deres sortiment, men ikke lige tænker at en enestående online shop er en optimal løsning. Når du gør indkøb på Miinto er det såfremdeles ikke en samlet fælles webshop du handler hos, men i stedet for en række forskellige forhandlere, som alle er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som ruller ind, pakke det bestilte og sende dem til købere i over alt. Det tilbyder en god mulighed for dig, som ønsker at have muligheden for at shoppe lokalt, men også ønsker at chancen for at opleve, hvad verden kan tilbyde. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil tjekke markedet for en bestemt ting, en kategori eller om du hellere vil søge på beliggenhed. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, mode til kvinder, børnetøj, sport, beauty og alt til huset. Der udbydes på denne måde noget for os alle – og man kan sikkert også finde frem til det, I leder efter!


Mere om shorts

Når det handler om mode til herrer, er her virkelig set en mærkbar proces igennem de forløbne årtier. Selvom der alle dage har forekommet trends samt kutyme mellem herrer, så var det hovedsageligt i forlængelse af den metroseksuelle herre og modeforbilleder fra den klasse, at det er kommet til at blive populært og respekteret imellem det mandlige publikum at stå ved at være modeinteresset og at pleje sit udseende. Det fik sit udtryk via et mere nuanceret modebillede og en række forskellige trends indenfor de forskellige miljøer. Moden til herrer har altså desuden på virkelig mange områder været langt mere ensidet og fremhævet ved, at mænd iklæder sig tøj efter situationen og altså ikke som en del af individuel style. I den samme kontekst har det også i mange tilfælde været modehuse og navne i stedet for egentlige former, som har gjort sig betydende.

Ovenstående har på den anden side ændet sig kraftigt igennem de sidste år, medens stilen for mænd er blevet meget mere nuanceret og der er væsentligt større mulighed for at skaffe og danne en unik stil.

Netop dette har de anerkendte mærker også opdaget og heraf ser forbrugerne altså ydermere i højere grad opmærksomhed på kollektioner og modehuse blot lavet til mænd i mange og typer.

Nu er der næsten den samme nuancering i stil, der er lavet til det mandlige publikum, som der er i moden til det kvindelige publikum. Først og fremmest er stilen blevet fremstillet af modemagasiner og moderigtige ikoner, som arbejder sammen med mærkenavnene og således kan starte trends, der deles ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som iblandt de kvindelige kunder, er det i ligeså høj grad i herremoden kommet til at blive meget mere respekteret og efterstræbt at skabe en i højere grad personlig garderobe, der ikke kun er dannet på basis af mærkevarer, men sågar har som ide at betone en individuel og unik garderobe. For de, som er interesserede i mode, er der altså skridt for skridt opstået ligeså forskellig mulighed for individualitet som for kvinder.