Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
BALMAIN

Shorts

3.483,00 DKK 4.098,00 DKK -15% Gratis fragt
44 FR
50 FR
52 FR
54 FR
56 IT
  • Produktnavn: Shorts
  • Brand-navn: BALMAIN
  • Køn: Herre
  • Størrelse: 56 IT, 44 FR, 50 FR, 52 FR, 54 FR
  • Type: Shorts
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe BALMAIN Shorts shorts så længe de er på lager. Det er så ekstremt trist hvis man går glip af det. Du burde ikke være for langsom - for lige netop denne farve er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Nu kan du nemlig købe i denne onlineshop, så du på den måde kan fuldstændig undgå at gå i en normal forhandler. På den måde kan man købe i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du bestille BALMAIN shorts for DKK 3.483,00, en imponerende udsalgspris kan vi i den grad sige. Og vi hos Pashion er i den grad fans af BALMAIN men ikke kun når man taler om shorts. For BALMAIN er de altid med på moden, specielt når det gælder herre. Hvad enten man skal benytte Shorts i hverdagen eller til fest - så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kan du i stedet vente, og købe når Shorts var på udsalg/tilbud for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og med levering til døren - for kun 3.483,00DKK. En rigtig god synes vi bag Pashion. Hvis Shorts ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan man med garanti bestille noget andet som vil falde i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af både shorts og BALMAIN - så bare rolig, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter nogle lækre shorts fra BALMAIN, så skal du ikke researche mere. Og husk nu at dele det med dine venner på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om farven Sort

Sort er for langt de fleste den perfekte klassiske og rigtig pæne farve. Det er den man ender med at vælge når man skal i pænt tøj samt den tone, der sælges flest benklæder i. Det er en farve vi associerer med magt og autoritet. I mændenes tøjskabe findes der ikke mange sæt der ikke indeholder minimum ét stykke sort tøj. Det er samtidigt en nuance, der viser sig helt fra toppen - hvor store dele af de kendte modedesignere holder meget af at bruge tonen og helt ned til de helt almindelige butikker, der også uden tvivl har et enormt sortiment af sort tøj.

Igennem historien har sort ofte blevet forbundet med noget ondt. Vi ser ofte heltens fjende beklædt i mørkt tøj og med kolde træk, hvor den gode redder verden i sin lyse uniform. Alligevel er tonen ikke noget vi viger bort fra, når det handler om både hverdag og fest, for det er helt sikkert den tone, der udstråler mest klassisk stil. Selv i forbindelse med sko er fyre forfaldne til det sorte valg. Hele vejen fra de lækre festsko til mere almindelige sneakers er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk og pæn - den er rigtig praktisk og passer til alt det andet vi ellers har i garderoben.


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at shoppe online. Miinto tog sit udspring i Nordeuropa og hovedsædet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og firmaet kan i disse dage være stolte af at have op imod syv Europalande repræsenteret på hjemmesiden. De ting, der separerer shoppingplatformen fra lignende interntbaserede platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er en butik, der selv fører lager og køber varer fra specielle firmaer.

Det er faktisk en stor online platform for rigtige forretninger, som brænder for sælge deres udvalg på nettet, men ikke helt forventer at en privat online shop er en reel mulighed. Hvis du handler her er det altså ikke en enkelt kæmpe butik du støtter, men i stedet for en række forskellige forretninger, som hver for sig står for at administrere de bestillinger der kommer ind, plukke bestillingen og få dem afsendt til kunder i hele landet.

Det tilbyder en alsidig webshop for de, der ønsker at kunne at handle lokalt, men også ønsker at muligheden for at se, hvad hele markedet kan tilbyde. Du kan nemt selv afgøre, om du vil søge på en bestemt ting, en varekategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor tøj til herrer, dametøj, mode til børn, sport, beauty og alt til huset. Der findes således noget for os alle – og du kan sikkert også finde de ting, du mangler!


Om shorts

Når det kommer til mode for mænd, er her uden tvivl sket en rivende proces over de forløbne årtier. Selvom der til stadighed har figureret trends samt designinteresse mellem mænd, så var det primært i association med den metroseksuelle mand og modeikoner indenfor denne klasse, at det er blevet udbredt og accepteret blandt herrer at være modebevidst og at gå op i sit udseende. Tendensen kom til udtryk gennem et bredere modebillede og en vifte forskellige stile i uens kredse.

Tøj til mænd har således desuden på virkelig mange områder været en del mere ensidig samt fremhævet ved, at mænd trækker i tøjet efter situationen og derved ikke som udtryk for individuel style. I den kontekst har det også i mange gange været modehuse og designere over egentlige former, der har gjort sig gyldige.

Tingene har imidlertid ændet sig drastisk over de sidste årtier, da stilen for mænd har vokset sig langt mere facetteret og der forekommer langt mere omfattende lejlighed for at frembringe og opbygge en individuel garderobe. Den udvikling har de prominente designere også set og desuden ser vi altså ydermere i videre udstrækning opmærksomhed på styles og firmaer blot henvendt til mænd i flere forskellige og segmenter. I tiden er der stort set den samme nuancering i stilen, som bliver skabt til herrer, som der er i moden til det kvindelige publikum. Især er moden blevet lavet af modeblade og stilsikre ikoner, som designer med mærkenavnene og således kan skabe trends, der spreder sig ligesom ringe i vandet imellem fans og modeinteresserede.

På samme linje som hos damerne, er det på samme måde i moden til mænd blevet langt mere anerkendt og efterstræbt at opbygge en langt mere individuel garderobe, der ikke alene er skabt af specifikke designere, men ydermere har til ide at betone en personlighed og unik stil. For dem, der interesserer sig for mode, er der på den måde skridt for skridt opstået ligeså varieret mulighed for personlighed som iblandt kvinder med interesse i mode.