Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
BALMAIN

Shorts

2.735,00 DKK 3.651,00 DKK -25% Gratis fragt
  • Produktnavn: Shorts
  • Brand-navn: BALMAIN
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: M, L
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Du må hellere købe Shorts shorts fra BALMAIN mens der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det. Du burde skynde dig - for lige denne model og farve er yderst populær, gælder specielt for de populære størrelser. Du kan købe i webshoppen, så du på den måde kan helt undgå at skulle gå i en normal forhandler. På den måde kan du bare sidde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan du købe Sort BALMAIN shorts for DKK2.735,00 - en rigtig god produktpris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion.dk er glade for BALMAIN specielt når det handler om shorts. BALMAIN er de med på moden, specielt når det kommer til herre. Uanset om du vil bruge Shorts til en fest eller hverdagsbrug, så er det i den grad muligt.

Har du ikke travlt kan man vente lidt i stedet, og købe når Shorts var på udsalg fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for lige nu er det nemt at bestille i webshoppen, med levering til din dør - for kun DKK2.735,00. En rigtig fornuftig synes vi. Hvis den ikke er i den korrekte størrelse/farve kan du uden tvivl bestille en anden ting som vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af både shorts og BALMAIN - så fortvivl ikke - du finder noget der passer dig.

Så hvis du leder efter smarte Sort shorts fra BALMAIN, så skal du ikke kigge mere. Og husk at dele Shorts med dine venner og familie på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Sort

Sort er for langt de fleste den ultimative klassiske rigtig pæne farve. Det er sort man ender med at vælge når vi skal i smoking og den farve, der sælges flest bukser i. Det er tonen man associerer med autoritet. I herrernes tøjskabe findes der ikke mange outfits, som ikke indeholder i hvert fald ét stykke sort tøj.

Samtidigt er det også en nuance, som viser sig helt fra toppen af, hvor en stor del af de mest populære modedesignere holder meget af at benytte tonen og helt ned til de helt almindelige butikker, som også med sikkerhed har et kæmpe udvalg af sort tøj. Gennem moden har sort ofte blevet forbundet med noget mørkt og dystert. Vi ser som oftest heltens fjende beklædt i mørke gevandter samt kolde træk, hvor imod ridderen redder verden i sin lyse uniform.

Alligevel er nuancen ikke noget vi vælger fra, når det kommer til fest og hverdag, for det er uden tvivl den tone som udstråler mest klasse. Selv i forbindelse med fodtøj er vi drenge vilde med de sorte muligheder. Både i forhold til de lækre laksko til de laid back kondisko er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Og det er ikke mindst fordi den er pæn, den er praktisk og kan matche alt det andet man ellers har på hylderne.


Læs mere om Miinto
  • Leveringspris: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen er en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på www. Platformen startede i Danmark og virksomheden startede i totusindogni og platformen kan i disse dage prale af at have hele 7 lande i Europa repræsenteret som en del af platformen. Det, som adskiller shoppingplatformen fra lignende interntbaserede webshops er, at den stik mod forventning ikke er en forhandler, som selv holder lager og tager sortimenter ind fra faste mærker. Det er omvendt en fælles online platform for rigtige forretninger, der godt vil sælge deres sortiment, men ikke lige tror at en alenestående online shop er en egentlig mulighed. Hvis du køber her er det derfor ikke en fælles online shop du handler hos, men omvendt en masse små forretninger, som hver for sig er ansvarlige for at administrere de bestillinger som kommer ind, plukke de bestilte varer og få dem afsendt til mennesker i landet over.

Det tilbyder en spændende butik for dem, der kunne tænke sig at kunne at handle lokalt, men også gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan altid selv vælge, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt ting, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på adresse. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, damemode, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der findes med andre ord noget for største dele af os – og I kan med stor sandsynlighed også finde det, du søger!


Hvornår du skal gå med shorts

Når det kommer til mode til herrer, er der helt sikkert set en synlig udvikling i løbet af de sidste år. Til trods for der altid har forekommet stile og designinteresse blandt den mandlige del af befolkningen, så var det primært i forbindelse med den metroseksuelle herre og modeikoner i denne gruppe, at det er blevet vellidt og godkendt blandt det mandlige publikum at stå ved at være modeinteresset og interessere sig for sit udseende. Tendensen blev synlig igennem et bredere billede af mode samt en række forskellige trends indenfor forskellige baggrunde.

Mandetøj har altså desuden på rigtig mange områder været meget mere ensporet og betonet af, at man iklæder sig tøj efter anledningen og ikke som udtryk for personlig stil. I denne sammenhæng har det også i flere tilfælde vist sig at være mærker og navne frem for egentlige modeller, som har vist sig betydende. Det har imidlertid forandret sig vældigt gennem de foregående årtier, da modebilledet for herrer er blevet utrolig meget mere mangfoldigt og der forefindes langt videre lejlighed for at købe og udvikle en individuel garderobe. Det har de populær designere ligeledes observeret og heraf ser forbrugerne derfor ydermere i højere grad opmærksomhed på kollektioner og firmaer alene udviklet til herrer i diverse og segmenter.

I tiden er der helt sikkert samme variation i mode, som er lavet til herrer, som der ses i tøj til det kvindelige publikum. Ikke mindst er trenden blevet lavet af magasiner og moderigtige ikoner, som samarbejder med modehusene og således kan grundlægge bevægelser i moden, der deles ligesom ringe i vandet imellem fans og dem, der interesserer sig for mode. Tilsvarende som iblandt kvinderne, er det på samme måde i moden til herrer kommet til at blive langt mere anerkendt og efterstræbt at opbygge en langt mere unik garderobe, som ikke alene er dannet på basis af mærkevarer, men selv har til tanke at understrege en personlighed og speciel garderobe. For de, der interesserer sig i trends, er her altså efterhånden ligeså sammensat mulighed for personlighed som blandt damerne.