Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts
The M..

Shorts

670,00 DKK 1.116,00 DKK -40% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Shorts fra The M.. online, og på den måde kan du helt undgå at skulle gå i en normal forhandler - og sid for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke vente for længe - for lige netop denne farve er yderst eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega irriterende hvis du går glip af det.

  • Navn: Shorts
  • Mærke: The M..
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Chino shorts
  • Farve: inbo
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

I dag kan du bestille inbo The M.. chino shorts til kun 670,00 DKK, en flot udsalgspris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er nemlig glade for The M.., og ikke kun når det kommer til chino shorts. The M.. er de med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten du vil benytte Shorts til hverdag eller til fest - så har du muligheden. Har man god tid kunne man vente lidt i stedet, og bestille når Shorts er på udsalg, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør, for kun DKK670,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.

Er den ikke i den rigtige farve eller størrelse kan man med garanti købe noget andet som falder i din smag. Miinto har et kæmpe udvalg af The M.. og chino shorts, så, du finder noget du vil have.

Så hvis du leder efter nogle trendy inbo The M.. chino shorts til dame, så bør du ikke lede mere. Husk nu at dele Shorts med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Fri levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 14 dage

Miinto er en ny og spændende måde at handle online. Platformen udsprang Her i Norden og Miinto startede i begyndelsen af det nye millenium og firmaet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have omkring 7 EU lande vist på platformen. De ting, der adskiller shoppingplatformen fra andre webbaserede webshops er, at det mod forventning ikke er enkelt butik, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra udvalgte firmaer.

Det er i virkeligheden en fælles e-commerce platform for fysiske butikker, som brænder for tilbyde deres varer, men ikke tror at en enkelt online butik er en optimal løsning. Når du køber her er det såfremdeles ikke en stor shop du køber i, men i stedet en buket individuelle forretninger, som hver især har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som tikker ind, håndtere de bestilte varer og få dem sendt til kunder i hele landet. Det tilbyder en god mulighed for de, som gerne vil kunne at købe lokalt, men også ønsker at chancen for at opdage, hvad resten af landet tilbyder. Du kan nemt selv vælge, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en varekategori eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto finder der alt indenfor herretøj, kvindemode, børnetøj, sport, beauty og interiør. Der sælges således noget for de fleste – og man kan sikkert også finde den ting, du mangler!


Om chino shorts

Der findes ikke nogen tvivl om det faktum at mode til kvinder er den, som i løbet af årene har været mest fremtrædende i moden. På trods af mode til herrer er kommet langt i tiden, så vejer kvindetøj endnu langt oftere på podierne i modeugen og i forretningerne.

Stilen bestemmes som udgangspunkt af de mange modehuse, idet de fremstiller designernes styles frem, men endvidere findes der også det, der kendes som gademode. Her er det moden i hverdagen, der tales om og stilen her bestemmes af de såkaldte trendsættere, som er helt ordinære folk med sans for trends. For kvinder ses der ikke kun én trend, men derimod talrige alternative, der alle sammen er henvendt til deres eget målgruppesegment af eventuelle kvinder. Netop fordi der er så mærkbar forskel på, hvad som fremhæver kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så er der ydermere markant forskel på, hvad moden dikterer indenfor de forskellige kvinder. Fælles for alle er imidlertid stadigvæk både nuancer, snit og sammensætning, der er overordnet gennemgående mens andre findes mere bestemte af designteamet som har designet det eller dem, produkterne er henvendt til. I dag er kvindetøj fordelt på 2 yderst ulig grupper, nemlig ’high street’, som tæller de ganske almindelige kæder som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Endvidere tilkommer de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger både Gucci og Marc Jacobs. De fleste piger sammensætter de to ting på kryds og tværs og former på denne måde en personlig stil, der bliver bygget op af tidens mode, men kombineret efter den individuelle style. Som følge af at nethandel er blevet meget mere udbredt, kan man i dag ikke bare købe tøj i forretningerne, men også over internettet, hvilket gør, at vi har hele kloden liggende ved vores fingerspidser. Hvilket giver os en uendelig mulighed for at bruge de nutidige styles indenfor fashion til at opbygge en personlig style.