Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
shorts
Custommade

shorts

1.198,00 DKK 1.712,00 DKK -30% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Shorts chino shorts fra Custommade i en webshop og købe i ro og mag uden at skulle vente i butikken.

  • Produktnavn: Shorts
  • Mærke: Custommade
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: 40
  • Kategori: Chino shorts
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Du skal ikke vente længe - lige netop farven Sort og denne model er yderst populær - og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. Så køb så længe de er på lager, det er så mega ærgerligt hvis man ikke når det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man købe Sort chino shorts fra Custommade til dame til kun DKK1.198,00, en fornuftig produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er i den grad glade for Custommade, specielt når vi taler om chino shorts. Custommade må man sige de er med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man skal benytte Shorts til hverdag eller til en fest - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan du vente i stedet og købe når Shorts er på tilbud, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at bestille online og leveret til døren, for kun 1.198,00 DKK. En rigtig god synes vi. Er Shorts ikke i den rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert købe noget andet der falder i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af både chino shorts og Custommade, så bare rolig - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle fede Sort chino shorts fra Custommade til dame, så behøver du ikke kigge mere. Husk nu at dele Shorts med alle dine venner på social media når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal købe Shorts i farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort viser ofte mørket. Det skjulte og skyggerne. Det er nuancen som formørker mange andre nuancer, og også kuløren som kan bruges til at fremhæve og indramme flere andre klare slags farver i modebilledet. I tiden er det en gammeldags kulør, der er et billede på elegance. Man kan typisk kende fra moden som det elegante jakkesæt og smoking til kvinder samt cocktailkjolen. Det er en kulør vi alle har blandt vores tøj som en meget vigtig del af garderoben. Derfor er den en af de nuancer man ofte ser i det generelle modebillede både på gaden samt i high fashion. Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve som symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser vi flere kvinder i magtfulde jobs med garderober af både den formelle og den uformelle slags i netop denne tone, netop fordi den sorte blot understreger deres position. For tiden ser man rigtig tit sort inden for blandt andre forbilleder i musikbranchen. Desudener også de kendte og elskede slags som de helt sorte bukser, den lille sorte og ikke mindst den sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på hvilken du bør vælge, så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en ny og anderledes måde at købe tøj på internettet. Miinto begyndte Her i Norden og firmaet startede i totusindogni og de kan i disse dage prale af at have i omegnen af syv Europæiske lande deltagende på nettet. Den ting, som separerer e-commerce platformen fra andre webbaserede platforme er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en forretning, der selv holder lager og tilbyder varer fra planlagte producenter.

Det er helt modsat en kæmpe e-commerce platform for fysiske butikker, der godt vil tilbyde deres sortiment, men ikke lige forventer at en enestående web butik er en reel mulighed. Når du gør indkøb på Miinto er det såfremdeles ikke en enkelt stor butik du støtter, men i stedet en masse mindre butikker, som individuelt er ansvarlige for at holde styr på de ordrer som ruller ind, pakke dem og få dem afsendt til købere i alle afkroge af land og rige. Det giver en alsidig webshop for dig, der kunne tænke sig at kunne at shoppe lokalt, men også ønsker at muligheden for at opdage, hvad markedet kan lokke med. Du kan altid selv afgøre, om du overvejer at søge på en præcis vare, en kategori eller om du har lyst til at søge på beliggenhed.

Hos Miinto finder du alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og interiør. Der findes med andre ord noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også have held med at finde de ting, man er på udkig efter!


Hvorfor du skal købe chino shorts

Der er ingen spørgsmål om, at damemoden er den, der gennem løbet af årene er blevet mest åbenbar i moden. Selv om moden til mænd er kommet langt i den sidste tid, så optager mode til kvinder stadig meget mere på modeugernes runways og hos forhandlerne. Moden bestemmes som udgangspunkt af verdens mange modehuse, mens de præsenterer årets kollektioner frem, men desuden tilkommer der også det, som har navnet street fashion. Her er det moden udenfor butikkerne, som er gældende og stilen her sættes af de såkaldte modemoguler, der er ganske gennemsnitlige mennesker med stor forståelse for mode. For piger i alle aldre findes der ikke bare én trend, men tværtimod utallige alternative, som alle taler til deres eget segment af tænkelige forbrugere. Netop eftersom der ses så mærkbar forskel på, hvad der passer til den kvindelige form i de mange forskellige aldersgrupper, så er der også væsentlig forskel på, hvad der er moderne i de mange aldersgrupper. Ens for alle er på den anden side gang på gang både mønstre, form og blanding, der er universalt gennemgående mens andre er mere identificerede af designteamet som har designet det eller dem, produkterne er henvendt med henblik på. Nu om dage er tøj til damer delt i to højst ulig kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske dagligdags forretninger som H&M og Gina Tricot. Herudover findes der de prominente mærker i den dyre ende af prisskalaen, her er blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Størstedelen af forbrugere sammensætter de 2 kategorier med hinanden og skaber på denne måde en unik stil, der bliver bygget op af nutidens trends, men sammensat ud fra den unikke garderobe. Grundet at internetshopping er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke kun se tøj i de fysiske butikker, men også på nettet, hvilket betyder, at vi har hele verden liggende for vores fingerspidser. Hvilket giver os en endnu større mulighed for at købe de nærværende styles inden for fashion til at opbygge en unik garderobe.