Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Shorts Petzi
Lala Berlin

Shorts Petzi

1.124,78 DKK 1.405,97 DKK -20% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Lala Berlin Shorts Petzi i webshoppen, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle i en fysisk butik - og lede for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken. Men du skal ikke vente længe, for netop farven Hvid og denne model er virkelig efterspurgt - specielt for de størrelser som er normale. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så øv hvis du ikke når det.

  • Produkt: Shorts Petzi
  • Brand: Lala Berlin
  • Køn: Dame
  • Størrelse: S, M
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Hvid
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Shorts Petzi fra Lala Berlin . Du ved ikke om Lala Berlin Shorts Petzi en dag ender på udsalg, for eksempel til Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender med Lala Berlin shorts i en helt anden model, farve eller mønster? Når Miinto giver to garanti kan det umuligt ende helt galt, når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dage returmulighed, så du kan bare sende retur Shorts Petzi hvis det nu ikke passer, eller man ikke kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden.

Hvis man er rigtig smart, så kan man melde dig til Miinto’s mail-liste. For her kan man måske være heldig og få en rabat ved sit allerførste køb på ti-femten%, måske mere.

Hvis du ender med at bestille Shorts Petzi må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge servicen. Vi vil meget gerne have jeres ris og ros. Miinto har rigtig flotte anmeldelser diverse steder fx på Trustpilot, Google og Facebook, og leverer på kun ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Miinto til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde Lala Berlin shorts her hos Miinto - der forhandler stort set alle de mest populære produkter? Men selv om Miinto nok ikke er husket som pioneren indenfor økologisk modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. Det er i den grad noget de bekymrer sig om. Shorts Petzi bliver lavet i super smart materiale. Lala Berlin er nemlig ret kendt for deres gode kvalitet - måske specielt når det handler om shorts. Selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Shorts Petzi (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om at gå i shorts i Hvid

Den hvide farve er den solide base i enhver kvindes tøjskab. Den neutrale nuance virker skønt for sig selv, og kombineret med både traditionelle og nutidige tendenser inden for mode. Farven hvid symboliserer det rene og alt det gode i verden. Det smukke enkle udtryk, der intet ondt gør. Den smukke farve lyser med bedste intentioner op og indtager scenen – særligt i sommermånederne. Inden for design bruges den enkle nuance til at styrke andre mere sprælske farver. I Danmark i dag og i Skandinavien generelt er hvid populær i både tøjstil og boliginteriør. Den simplistiske farve passer ind i den populære, rå stil. Men til hvilke begivenheder bør man bruge den elegante hvide farve? Svaret er ligeså enkelt som den hvide farve, fordi hvid fungerer til alle sammenhænge. Uanset om du skal til fest, på arbejde, i skole eller slappe af med veninderne, er den yndefulde farve brugbar til selskabet. Som tidligere nævnt er den enkle farve specielt anvendelig, når den varme sommer rykker tættere på, og det milde outfit skal på. Når vi italesætter hvidt sommer outfit til kvinder, er det umuligt at se bort fra den smukke hvide sommerkjole. Det nemme stykke tøj er enhver kvindes at trække i, når varmegraderne tillader det. Det delikate stykke sommertøj er for mange synonym med nordisk sommer. Farven hvid kommunikerer nemlig en særlig type åbenhed over for dem omkring dig, som vi danskere går op i.

Hvilke farver går hvid godt til? Den hvide farve er en partiløs farve, som egner sig som som komplementerende indhold, når de ekstra sprælske farver fra tøjskuffen skal optimeres i hverdagstøjet. Om sommeren går hvid godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså dristige nuancer med gang i. Til de lidt mørkere tider, når temperaturerne falder og solen står senere op, kan man godt tillade sig at være mere ”noir” og dunkel i stilen. Benyt for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det drager for mange paralleller til sommertiden og sol.


Om Miinto
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og spændende måde at handle på www. Forretningen startede Her i Skandinavien og virksomheden tog sin begyndelse i totusindogni og konceptet kan i 2018 være stolte af at have hele 7 EU lande præsenteret med deres varer på hjemmesiden. Den ting, som adskiller virksomheden fra andre interntbaserede webshops er, at den mod forventning ikke er enkel forhandler, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra forskellige mærker. Det er faktisk en kæmpe online shoppingplatform for eksisterende butikker, der gerne vil udbyde deres sortiment, men ikke helt forestiller sig at en enestående webshop er løsningen. Når du handler på Miinto er det i givet fald ikke en samlet fælles webshop du handler i, men omvendt en masse selvstændige forretninger, som individuelt er ansvarlige for at administrere de bestillinger som ruller ind, plukke de bestilte varer og få dem afsendt til købere i over alt. Det tilbyder en fantastisk webshop for dem, som ønsker at kunne at handle lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan nemlig selv afgøre, om du overvejer at søge på en bestemt ting, en gruppe varer eller om du foretrækker at søge på område. Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, dametøj, børnemode, sportsudstyr, beauty og bolig. Der findes altså noget for alle – og du kan med garanti også finde den ting, man mangler!


Mere om shorts

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at mode til kvinder er det, som gennem løbet af årene er blevet mest åbenbar i butikkerne. Selv om herremoden er blevet mere synlig igennem den sidste tid, så optager dametøj endnu langt mere på modeugernes runways og hos forhandlerne. Trenden sættes oprindeligt af verdens talrige modeemperier, når de præsenterer designernes trends frem, men tillige tilkommer der ligeledes det, som har navnet gademode. Der er det moden på gaden, som er gældende og den sættes af de såkaldte ’modemoguler’, som er helt gennemsnitlige personer med forståelse for stil.

Blandt damer ses der ikke kun én trend, men imidlertid en bred vifte alternative, som alle sammen er henvendt til deres eget segment af eventuelle kunder. Og netop eftersom der er så væsentlig forskel på, hvad som klæder den kvindelige form i de mange forskellige aldre, så er der desuden væsentlig forskel på, hvad der er trenden indenfor de individuelle grupper. Ens for dem alle er på den anden side tit både kulører, snit og blanding, som er universalt udbredt mens andre synes mere definerede af formgiveren der har designet det eller damerne, de er fremstillet med henblik på. I dag er kvindemoden delt i to meget forskellige grupper, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske almindelige butikker som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Endvidere er der de mere prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her er blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste piger blander de to ting på kryds og tværs og laver på denne måde en personlig style, som er bygget op af nutidens trends, men stylet ud fra den personlige stil. Som en følge af at nethandel er blevet langt mere brugt, kan vi i dag ikke udelukkende finde tøj i de fysiske butikker, men ligeledes over internettet, hvilket gør, at man har hele kloden liggende for vores fingerspidser. Det giver en kæmpestor mulighed for at købe de foreliggende tendenser inden for mode til at opbygge en unik garderobe.