+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Silk Print Pocket Sq Brystlommetørklæde Blå Tommy Hilfiger Tailored
Silk Print Pocket Sq Brystlommetørklæde Blå Tommy Hilfiger Tailored
Tommy Hilfiger

Silk Print Pocket Sq Brystlommetørklæde Blå Tommy Hilfiger Tailored

400,00 DKK
  • Modelnavn: Silk Print Pocket Sq
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Lommetørklæder
  • Farve: Blå
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb Silk Print Pocket Sq lommetørklæder fra Tommy Hilfiger så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det. Du skal ikke være for langsom - for lige netop denne farve er ekstrem populær, og dette gælder specielt for de mest normale størrelser. For du kan nemlig nu købe her, så du kan helt slippe for at gå i en normal butik. På den måde kan man sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan du købe Blå Tommy Hilfiger lommetørklæder til 400,00 DKK - en fornuftig udsalgspris må vi nok sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad glade for Tommy Hilfiger og ikke kun når det handler om lommetørklæder. For når det kommer til Tommy Hilfiger må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Og uanset om man skal benytte Silk Print Pocket Sq til fest eller hverdag - så har du muligheden.

Hvis man har god tid kunne man i stedet vente, og bestille når Silk Print Pocket Sq var på udsalg/tilbud for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, for netop nu er det nemt at bestille på nettet og leveret til din dør, for kun 400,00 DKK. En meget god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve og størrelse kan man helt sikkert finde noget fra samme mærke som falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af Tommy Hilfiger lommetørklæder, så bare rolig, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle smarte Blå lommetørklæder fra Tommy Hilfiger, så skal du ikke researche mere. Husk at dele Silk Print Pocket Sq med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Blå

Blå er en meget kendt farve med mange toner, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke bare en tone som i den mørkeste udgave minder meget om sort men som også nuancen som giver anledning til en hel del udstrålinger.

Farven blå er en kølig grundfarve, der også har en beroligende effekt. Blå betyder også kreativitet - men i ligeså høj grad intellekt. Farven ses også andre steder end i modebilledet men som også er en meget populær farve som virksomhedslogoer i blandt firmaer. Desuden er der god grund til at blå nuancer som er endnu en af de farver vi som oftest ser i en eller anden udgave som en essentiel del af herremoden. Det er en klassisk farve når man skal vælge et pænt jakkesæt men tænker at sort er lidt pænt. Det er endvidere den foretrukne farve på den meget udbredte skjorte til herrer. Skal den ikke være en hvid så vil lyseblå være den farve størstedelen vælger, hvis der skal købes en skjorte til fest. Det eneste sted hvor udvalget er en anelse begrænset når det gælder nuancen blå, hvis det drejer sig om herresko. Der er ikke et udbud på niveau med de populære af brune og sorte sko, hvis det kommer til de blå herresko. Kondisko findes stadig i alverdens verdens farver men ud over det er der langt mellem de af lækreblå sko.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Den store webshops online må man sige er et ægte skandinavisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet har hjemme i Malmø er onlineforretningen grundlagt af 2 danske drenge. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er også svensker med bopæl i København så han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som må siges at give dig fri adgang til fra nærmest alle de mest populære brands på markedet helt uden man behøver at gå udenfor. Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, specielt fordi mange mennesker har travle hverdage, der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så tit som vi gerne vil det. Samtidig ville vi alle nok have den samme shopping-mulighed som dem, som er bosat midt i de allerstørste modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt tilbyder ikke bare sko, modetøj og accessories til damer men også til mændene og børn så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en omgang fragt. Denne verdens aller største webshops bugner af mærker og har også altid kæmpe udsalg. Både mænd og damer har allerede opdaget glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så man kan finde stort set alt, man drømmer om, når man skimmer hjemmesiderne med sko, tøj og accessories.


Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er ikke blot et ikon når det drejer sig om modeverdenen, men endvidere som karakter i sig selv. Bagefter adskillige år som designer for markedets mest populære brands bestemte Tommy Hilfiger at gå på vingerne med sit eget firma med pekuniær bistand fra den indiske tekstilproducent under navnet Mohan Murjani. I nittenhundredefemogfirs blev den originale kollektion vist. Med et ønske om at starte noget bemærkelsesværdigt og et øje for mode havde Tommy Hilfiger begyndt det, der skulle ende som et gigantisk modeeventyr.Så tidligt som i den allertidligste fashion kollektion var lapsede stil, der ville ende med at særmærke kollektionerne ind i fremtiden gennemgående. Den let snobbede elegance, som er kendt fra særligt de amerikanske gymnasier.

Nu om stunder er mærket forbundet med sit friske og stilige look, der har nydt stor succes verden over og er forbundet med mange store kendisser indenfor musikken. Den afdæmpede elegance samt de klassiske styles med perfekt pasform og klare looks er fremherskende for Tommy Hilfiger igennem over tredive års modeeventyr og det er fortfarende tydeligt for alle, at Hilfiger – trods det, at han nu har solgt det videre – fortsat står i spidsen for designs nu til dags. Tommy Hilfiger blev i totusindogti overtaget af PVH corp, som også i dag sidder på ejerskabet, mens det visuelle endnu er Hilfigers afdeling. I 1996 forøgede Tommy Hilfiger deres udvalg med en tøjkollektion til damer, efter at have overtaget Pepe Jeans. Desuden lancerede Hilfiger i 1998 en linje af badeartikler i god kvalitet.

Bagefter er der tilkommet både sko, briller, dufte og tilbehør, hvilket alt har vundet samme store popularitet som de første kollektioner. Mærket kan på nuværende tispunkt findes i over hundrede lande over hele verden og købes i adskillige forretninger for dem, som er på udkig efter æstetiske modeller, lette parfumer eller boliginteriør i høj kvalitet.