Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored
Tommy Hilfiger

Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Tommy Hilfiger Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored online hos Boozt her, og på den måde kan du slippe for at gå i en normal forhandler - og bare være i stilhed uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken. Du burde ikke vente for længe - lige netop denne farve er yderst populær, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Slips
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du købe slips fra Tommy Hilfiger til kun 500,00 DKK - en fornuftig pris må vi nok sige. For vi hos Pashion er i den grad glade for Tommy Hilfiger, og ikke kun når man taler om slips. For når det kommer til Tommy Hilfiger må man sige de er altid med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Og uanset om du vil bruge Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored i hverdagen eller til fest - så er det uden tvivl muligt.

Hvis man ikke har travlt kunne du vente lidt og købe når Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored er på tilbud/udsalg, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke vente, for lige nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til døren, for kun 500,00 kr.. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk.

Er Silk Stripe 7cm Tie Slips Blå Tommy Hilfiger Tailored ikke i den rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl købe noget andet der vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Tommy Hilfiger og slips, så, du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så i tilfælde af du også kigger efter nogle fancy Blå Tommy Hilfiger slips til herre så skal du ikke kigge mere. Husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om at gå i slips i Blå

Farven blå er en meget udbredt farve med mange toner, og det er der faktisk flere gode grunde til. Det er ikke udelukkende en nuance, som i sin mørkeste version ligger helt tæt op ad den sorte farve - men det er desuden en nuance som giver mulighed for mange forskellige udstrålinger.

Farven blå er en kold farve, som ydermere har en beroligende effekt. Farven symboliserer kreativitet, men i ligeså høj grad intelligens. Man ser den ikke kun i modebilledet men som også er en meget udbredt farve som virksomhedslogoer i blandt firmaer. Derudover er der en som altid grund til, at blå toner er en mere af de nuancer som vi som oftest ser i den ene eller den anden form som en essentiel del af herremoden. Det er en oplagt farve når du skal vælge et lækkert jakkesæt men finder at sort er lidt formelt. Det er desuden den mest populære farve på den meget udbredte herreskjorte. Hvis ikke du bruger hvid, så er lyseblå den farve størstedelen vælger, når der skal investeres i en skjorte til hverdag eller fest. Der er kun et sted, hvor modebilledet er lidt begrænset når det gælder den blå tone når det drejer sig om sko. Der er ikke hyldemeter på niveau med de ofte valgte af brune og sorte sko, hvis det kommer til de blå herresko. Sneakers findes stadig i alle verdens farver men herudover er der ikke et stort udvalg af lækreblå sko.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

Den store tøjforretninger online kan man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. Selv om selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, så er webshoppen foundet af 2 danske drenge. Direktøren i dag er også svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som må siges at give overblik over fra nærmest alle de populære brands i dag uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder fordi mange af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og shoppe så tit som vi gerne vil det. Ydermere ville de fleste have den samme shopping-mulighed som de, som har adresse i midste af de helt store modehovedstader i vores verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt.com har ikke bare accessories, sko og modetøj til damerne, men også herrer og børn, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe med en portion porto. Denne verdens absolut største online butikker bugner af mærker og har altid store lagre med produkter på tilbud. Både damer og herrer har fundet glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt, man ønsker når man scroller gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er ikke bare en helt når det kommer til tøjmode, men endvidere som en personlighed i sig selv. Ovenpå adskillige år som designer for nogle af de mest omtalte mærker besluttede han at gå i luften med sit eget firma med finansiel assistance fra en indisk tekstilproducent ved navn Mohan Murjani. I nittenfenogfirs blev den ældste kollektion lanceret. Med en ide om at grundlægge noget stort og en forståelse for stil havde Tommy Hilfiger startet det, som ville blive til et gigantisk eventyr.Så tidligt som i den første modekollektion var lapsede stil, der skulle ende ud med at særtegne kollektionerne i fremtiden fremherskende. Den let snobbede smagfuldhed, som præger specielt de amerikanske gymnasier. Nu om stunder er tøjet kendt for det sporty og enkelte snit, der har nydt stor succes over hele verden og er forbundet med mange populære stjerner indenfor musikverdenen. Den underspillede elegance og de stilrene styles med god pasform og rene looks er fremherskende for mærket igennem over tredive års modehistorie og det er fortsat åbenbart for alle, at Hilfiger – uagtet at han for år siden har afhændet firmaet – fortfarende står i spidsen for designs nu. Virksomheden blev i totusindogti afsat til PVH corp, der stadig i dag sidder på ejerskabet, mens formgivningen endnu er Hilfigers bord. I seksoghalvfems ekspanderede mærket deres sortiment med en tøjkollektion til kvinder, efter at have overtaget Pepe Jeans. Desuden begyndte Hilfiger i nittenotteoghalvfems en kollektion af badeartikler af høj kvalitet.

Herefter er der tilkommet både sko, briller, dufte og tilbehør, der alt har indhøstet samme kæmpe popularitet som de første kollektioner. Mærket kan for tiden købes i mere end hundrede lande verden over og købes i adskillige butikker for kunder, der er på udkig efter de stilrene styles, lette parfumer eller interiør i høj kvalitet.