Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood
Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood
Liewood

Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood

349,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood
  • Brand-navn: Liewood
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Badetøj
  • Findes i farverne: CONFETTI YELLOW MELLOW, MINI LEO/CORAL BLUSH
  • Butik: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Liewood Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood badetøj så længe de er på lager. Det er så mega irriterende hvis man går glip af det. Du skal ikke vente for længe - for netop farven CONFETTI YELLOW MELLOW, MINI LEO/CORAL BLUSH og denne model er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. For nu kan du nemlig købe i webshoppen, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en normal butik. På den måde kan man stille og roligt sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan du bestille CONFETTI YELLOW MELLOW, MINI LEO/CORAL BLUSH Liewood badetøj for DKK 349,00 - en rigtig god købspris må man virkelige sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad imponerede over Liewood, og ikke kun når vi taler om badetøj. For når det kommer til Liewood må man sige de er med på moden - specielt når det kommer til børn. Uanset om man skal bruge Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood til hverdag eller til fest - så er det uden tvivl muligt. Har du god tid kan du vente i stedet, og bestille når Sille Swim Jumpsuit Swimwear UV Clothing UV Suits Multi/mønstret Liewood var på udsalg fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det nemt at købe på internettet, leveret til døren, for kun DKK 349,00. En rigtig fair må man sige. Er den ikke i den helt rigtige størrelse/farve kan du helt sikkert købe noget fra samme mærke der falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Liewood og badetøj, så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også kigger efter de moderne Liewood badetøj, så skal du ikke researche mere. Husk nu at dele med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

Den store online webshops må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er webshoppen udviklet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er også svensker med bopæl i København, og han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som giver adgang til fra nærmest alle de mest kendte mærker i tiden uden du behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Desuden vil de fleste tilbydes den samme adgang til mode som de der har adresse i midste af de helt store modemetropoler på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinderne men også mændene og børnene, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med købe med en portion fragt. Verdens helt store online modebutikker er fulde af varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har allerede fundet glæden ved at købe på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde tæt på alt, du drømmer om når du kigger på siderne med accessories, tøj og sko.


Læs mere om badetøj

I disse dage er vores børn vigtigst i tilværelsen og derfor skal børnene også have det ypperste. Dette afspejler modetøjet til børn også langt mere tydeligt end vi har oplevet førhen. Over årene har moden til børn udviklet sig raskere end alt andet, og det betyder, at der i den tid vi lever findes utællelige forskellige brands at vælge mellem, når vi skal handle udstyr til poderne i familien. Specielt i løbet af de forrrige år findes der et kæmpe skifte i levemåde i Skandinavien. Hvor det før har været det kostbare og stilige design, der sås mest hot, er her i disse dage blevet mere interesse for en række nye områder omkring mode til børn. Først og fremmest skal tøjet være slidstærkt. Vores små forventes at kunne tumle i udstyret og det skal kunne puttes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens garderobe. Derfor må tøjet netop være både stærkt, men samtidig også bekvemt. Det er nemlig forældrenes næste krav, som vi, forældre, sætter af kritier for moden, som vi giver vores børn på. Det skal være blødt og behageligt og have bevægelsesfrihed, så de små unger kan udforske verden uden at føle ubehag fra stramme elastikker og stride stoffer. Sidst men bestemt ikke mindst skal tøjet gerne være produceret med omtanke. Vi er i vores tid i højere grad end før nærværende i det vi udløser i vores verden som købere og herudover er her også kommet endnu mere fokus på, hvad de kemikalier, som kan opleves i stoffet, gør ved vores børns kroppe. Af den grund er der øget opmærksomhed omkring omtanke for miljøet og durabilitet i forbindelse med vores børn og deres fremtid. Specielt i Norden har man ydermere set en kæmpe forøgelse i anderledes sprøde børnetøjsbrands, der arbejder for miljø og det alvorlige ved kemi. Det betyder at vi som fædre og mødre og konsumere har muligheden for at investere i mere durabelt og samtidig moderne tøj til vores unger både her fra og i udlandet.