Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
skirt
Federica Tosi

skirt

1.355,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Skirt
  • Brand-navn: Federica Tosi
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Cowboy nederdele
  • Farve: Blå
  • Butik: Miinto

Du må hellere købe Federica Tosi Skirt cowboy nederdele så længe de er på lager. Det er så ekstremt trist hvis man ikke når det. Du skal ikke være for langsom, lige netop farven Blå og denne model er ekstrem eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. For nu kan du nemlig købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en fysisk forhandler. Og på den måde kan man dermed sidde helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over at få muligheden for at fortælle dig om Skirt fra Federica Tosi . Man kan aldrig vide om Federica Tosi Skirt en anden dag ender på tilbud - fx på januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du vente, for du ender bare med cowboy nederdele fra Federica Tosi i en anden mønster, model eller farve? Når man som Miinto giver to garanti kan det umuligt gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur. Så man kan bare sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen på i virkeligheden. Hvis du er rigtig klog kan du tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode ved din allerførste bestilling på op mod ti til femten% - eller måske mere.

Ender du med at købe Skirt må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at bruge vores produkt. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres ris og ros. Miinto har virkelig gode anmeldelser diverse steder, blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot, og levering indenfor meget få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto hjem til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille cowboy nederdele fra Federica Tosi her hos Miinto - der sælger stort set alle de kendte produkter? Og selvom Miinto måske ikke er kendt som pioneren når det handler om bæredygtigt modetøj - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. For det er noget de går op i. Skirt bliver lavet i et virkelig lækkert materiale. Federica Tosi er kendt for netop deres høje kvalitet, måske specielt når det drejer sig om cowboy nederdele. Men selvom det ikke er sæson for at gå med Skirt (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om at gå i cowboy nederdele i Blå

Er du også en der har en tendens til at gå den sikreste vej hvis du skal sammensætte nyt tøj? Så er du ikke den eneste. Flere holder sig til de allermest diskrete nuancer og desuden enkelte farver, som blandet andet grå, brun, sort og blå. Men det er der måske en grund til. Både farvernes udtryk og det at de også er symbol på noget rigtig med power og magt. Farven blå er en tone, som både har en stærk udstråling, men som også har mulighed for at være symbol på ro og afslapning. Den helt dybe mørkeblå farve som ligger tæt op ad sort er en virkelig klassisk og smuk farve specielt når det handler om arbejdstøj og tøj til pænere brug. Det er også nok den mest udbredte form for blå som giver de samme associationer og tanker som sort - fx styrke og kraft.

De lysere toner får en på nogle helt andre tanker for i mange situationer er det noget vi forbinder med afslapning og afstresning. Det er toner som har en afstressende virkning og får os til at tænke på den blå himmel og havet. I tidens modebillede ser vi både de dybe og de lyse toner af blå og det er de klassikere man næsten med sikkerhed finder i hver eneste butik i flere typer. Har du blåt i din garderobe kan du være ret sikker på, at det ikke bliver umoderne.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en spændende og anderledes måde at købe tøj på internettet. Forretningen tog sin begyndelse i Danmark og det fik fodfæste i 2009 og forretningen kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af 7 EU lande præsenteret med deres varer på hjemmesiden. De ting, som separerer Miinto fra konkurrerende webbaserede shoppingplatforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt forretning, som selv fører lager og tager varer ind fra specielle leverandører. Det er helt modsat en stor online shoppingplatform for fysiske forretninger, der kunne tænke sig tilbyde deres varer, men ikke helt forestiller sig at en alenestående netbutik er optimalt. Når du gør indkøb her er det i givet fald ikke en samlet kæmpe online butik du handler i, men omvendt en række små forhandlere, der individuelt står for at holde styr på de ordrer som ruller ind, plukke bestillingen og sende dem til mennesker i alle afkroge af land og rige.

Det er en alsidig butik for dig, der ønsker at kunne at handle lokalt, men samtidig drømmer om at have muligheden for at se, hvad resten af verden kan tilbyde. Du kan nemt selv bestemme, om du overvejer at undersøge en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du foretrækker at søge på location. Hos Miinto finder der alt indenfor herretøj, mode til damer, mode til børn, sport, skønhed og indretning. Der er således noget for alle – og man kan med garanti også opdage de ting, man mangler!


Læs mere om cowboy nederdele

Der er ingen spørgsmål om det faktum at damemoden er den, som gennem årene er blevet mest prominent hos designerne. Til trods for moden til mænd er kommet langt i den sidste tid, så vejer kvindetøj stadig meget mere på modeugernes runways og hos forhandlerne. Moden dikteres åbningsvis af de forskellige modeemperier, når de præsenterer designernes modeller frem, men ind imellem er der ligeledes det, der går under navnet street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, der omtales og stilen her sættes af de nævnte modemoguler, der er ganske ordinære folk med stor forståelse for mode. For kvinder er der ikke udelukkende én style, men tværtimod utallige alternative, som alle er henvendt til hver deres segment af potentielle forbrugere. Og netop fordi der er så væsentlig forskel på, hvad som passer kvindekroppen i de mange forskellige aldre, så findes der også stor forskel på, hvad der er moderne iblandt de forskellige grupper. Fælles for dem alle er dog tit både farver, snit og blanding, som er generelt brugt mens andre er mere bestemte af designteamet som har designet det eller den målgruppe, produkterne er lavet for. Nu er tøj til kvinder fordelt på to meget ulig grupper, nemlig ’high street’, der inkluderer de ganske dagligdags modeforretninger som blandt andet H&M og Gina Tricot. Ellers findes der de mere prominente brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger brands som Gucci og Marc Jacobs. De fleste kvinder mixer de to modeklasser med hinanden og laver sådan en individuel stil, som bliver bygget op af moden, men stylet ud fra den personlige stil. Som en følge af at internetshopping er blevet meget mere kendt, kan man nu ikke bare finde mode i forretningerne, men også over internettet, hvilket betyder, at vi har alle kontinenter liggende ved vores fingerspidser. Det giver en kæmpestor chance for at købe de nærværende modetendenser indenfor mode når vi ønsker at opbygge en personlig stil.