Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa
Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa
Kari Traa

Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa

1.499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Kari Traa Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa i webshoppen, så du på den måde kan undgå at skulle bevæge dig i en normal butik, og sid i stilhed uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren. Du bør skynde dig, for lige netop denne model i Hvid, Orange er ekstrem populær, gælder specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis man ikke når det.

  • Produkt: Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa
  • Brand: Kari Traa
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Dunjakker
  • Findes i farverne: Hvid, Orange
  • Forhandler: Boozt

Beskrivelse

I dag kan du bestille Hvid, Orange dunjakker fra Kari Traa for DKK 1.499,00 - en ekstrem god produktpris må man virkelige sige. For vi er fans af Kari Traa men ikke kun når vi taler om dunjakker. For når det kommer til Kari Traa må man sige de er virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil benytte Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa til fest eller hverdag, så er det i den grad muligt.

Har man god tid kan man vente, og bestille når Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa er på udsalg/tilbud, fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville dog ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at bestille på nettet og leveret til døren, til kun DKK1.499,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.

Hvis Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan du helt sikkert købe en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Kari Traa og dunjakker - så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter nogle fancy Hvid, Orange Kari Traa dunjakker til dame så behøver du ikke kigge mere. Husk nu at dele det med alle dine venner på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Hvorfor du skal købe Skjelde Jacket Foret Jakke Beige Kari Traa i farven Hvid, Orange

Farven hvid er den solide base i enhver kvindes tøjskab. Den lyse nuance virker ideelt for sig selv, og sammen med både traditionelle og moderne tendenser inden for mode. Hvid symboliserer det rene og verdens godhed. Det smukke enkle udtryk, der intet ondt gør. Den smukke farve lyser dragende op og indtager området – særligt i de varme måneder.

Inden for design anvendes den basiske farve til at accentuere andre mere tydelige farver. I Danmark i dag og i Skandinavien generelt er den hvide farve eftertragtet i både tøjdesign og boliginteriør. Den simple farve matcher den herlige, rå stil. Men hvornår kan man benytte den elegante hvide farve? Svaret er ligeså simpelt som farven, fordi man kan altid bruge hvid. Uanset om du skal til et festligt arrangement, på kontoret, i skole eller hygge med veninderne, er farven hvid egnet til selskabet. Som nævnt tidligere er den enkle farve særligt brugbar, når den varme sommer rykker tættere på, og det milde tøj skal på.

Når vi snakker hvidt sommer outfit til kvinder, er det ikke muligt at se bort fra den smukke hvide sommerkjole. Det nemme stykke tøj er enhver piges at kunne hoppe i, når temperaturerne tillader det. Det delikate outfit er for mange synonym med skandinavisk sommer. Den hvide farve antyder nemlig en vis type åbenhed over for dem omkring dig, som vi som danskere går op i. Hvilke farver går hvid godt til? Hvid er en neutral farve, som passer ind som fylde, når de ekstra sprælske farver i garderoben skal have en makkerfarve i det daglige outfit. Om sommeren matcher hvidt for eksempel gul og lysegrøn – altså dristige farver med gang i. Til de mørkere tider, når temperaturerne falder og solen står senere op, kan man med god samvittighed være mere mørk og melankolsk i udtrykket. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for stadig at ramme det skandinaviske design, helt uden at det bliver alt for inspireret af sommertiden og varme.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største webshops online må man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er onlinebutikken udviklet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København så han holder historien gående.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver fri adgang til fra de fleste de mest efterspurgte brands i modebilledet uden man behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som man gerne ville gøre det. Desuden ville vi alle nok ønske den samme shopping-mulighed som de der har adresse i midste af de allerstørste modebrændpunkter på denne klode. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare mode til damer, men også en hel masse til herrer og børn, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med betale for en portion fragt. Denne verdens største online butikker er fyldt med varer og har stort set altid store tilbudskategorier. Både damer og mænd har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt hvad, du ønsker når du scroller gennem websites med sko, modetøj og accessories.


Hvornår du skal gå med dunjakker

Der findes ikke nogen spørgsmål om, hvorvidt kvindemoden er den, der gennem løbet af årene har været mest evident i modemagasinerne. Til trods for herremoden er blevet mere synlig igennem den sidste tid, så fylder damemode stadig langt oftere på podierne i modeugen og hos forhandlerne. Stilen bestemmes som udgangspunkt af de talrige designere, idet de fremviser designernes trends frem, men endvidere tilkommer der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Her er det moden på gaden, der menes og stilen her styres af de omtalte modeguruer, som er helt gennemsnitlige mennesker med forståelse for mode. For piger i alle aldre findes der ikke kun én trend, men tværtimod en række alternative, der hver er henvendt til hver sit målgruppesegment af potentielle kvinder. Og netop eftersom der findes så væsentlig forskel på, hvilke snit der passer til den kvindelige krop i de forskellige aldersgrupper, så er der desuden mærkbar forskel på, hvad moden dikterer i de forskellige kvinder. Ens for dem alle er på den anden side stadigvæk både kulører, snit og styling, der er overordnet fremherskende imens andre synes langt mere skabt af dem som står bag eller den målgruppe, de er designet for. I disse dage er dametøj fordelt på 2 yderst ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske almene modeforhandlere som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Tillige tilkommer de eksklusive brands i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes designere som Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af damer mixer de 2 modeklasser på kryds og tværs og laver på den måde en personlig stil, der er bygget af nutidens trends, men stylet efter den individuelle præference. Som en følge af at internetshopping er blevet langt mere kendt, kan man nu ikke bare finde mode i butikkerne, men også på nettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden liggende for vores fingerspidser. Det giver en endnu større mulighed for at bruge de aktuelle modetendenser inden for mode til at opbygge en unik garderobe.