+223.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 35 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Slhclassic Colour Swimshorts W Badeshorts Sort SELECTED HOMME
Slhclassic Colour Swimshorts W Badeshorts Sort SELECTED HOMME
Selected Homme

Slhclassic Colour Swimshorts W Badeshorts Sort SELECTED HOMME

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Slhclassic Colour Swimshorts W
  • Mærke: Selected Homme
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Badeshorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere købe Selected Homme Slhclassic Colour Swimshorts W badeshorts så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt trist hvis man misser det. Men du bør ikke vente for længe - lige netop farven Sort og denne model er ekstrem eftertragtet - og specielt for de mest normale størrelser. For du kan nu købe online, så du på den måde kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man arbejde for dig selv uden at skulle vente i butikken.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Selected Homme Slhclassic Colour Swimshorts W badeshorts .

Du ved ikke om Selected Homme Slhclassic Colour Swimshorts W en dag ender på tilbud, for eksempel til Black Friday eller januarudsalg. Tør man vente - for du ender måske bare med badeshorts fra Selected Homme i en anden mønster, model eller farve? Når man som Boozt giver to garanti kan det aldrig ende galt da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dages returret så man kan bare returnere produktet i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret i virkeligheden.

Hvis du er rigtig klog så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. For der kan man være heldig og få en rabatkode til din første bestilling på hele ti-15 procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at købe Slhclassic Colour Swimshorts W må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Instagram og Facebookside. Vi går rigtig meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte vores service. Vi vil gerne have vores brugeres ris og ros. Boozt har ekstremt flotte bedømmelser diverse steder, fx på Facebook, Trustpilot og Google, leverer indenfor meget få dage, og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt hjem til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan købe Selected Homme badeshorts lige her på Boozt, som er forhandler af alle de kendte produkter? Og selvom Boozt nok ikke er husket som pioneren når det drejer sig om bæredygtigt modetøj, så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. Det er nemlig noget de tænker over.

Slhclassic Colour Swimshorts W produceres i et rigtig behageligt materiale. Selected Homme er nemlig kendt af flere for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om badeshorts. Selvom det måske ikke er sæson for Slhclassic Colour Swimshorts W (og slet ikke i DK) - så bliver det det!


Om farven Sort

Sort er for en del den perfekte aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge når man skal benytte pænt tøj samt den farve, som sælges flest bukser af. Det er en tone vi ser som synonym for magt og autoritet. I mændenes tøjskabe finder man ikke mange outfits der ikke indeholder mindst et sort piece.

Det er også en farve der viser sig helt fra toppen af - hvor de fleste af de mest populære designere elsker at bruge nuancen og helt ned til butikkerne på gågaden som også med sikkerhed har et enormt udvalg af sort tøj til både damer og herrer. Igennem vores tid er sort ofte blevet kendetegn for de mørke kræfter. Vi ser ofte den onde beklædt i mørkt tøj samt hårdt træk, hvor imod ridderen som redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Uanset det er nuancen ikke længere noget vi går udenom, når det gælder fest og til hverdag, for det er uden tvivl den nuance, der giver stærkest indtryk af elegance. Sågar på fødderne er mænd gladest for det sorte valg. Helt fra de klassiske laksko til mere afslappede trainers, er sort uden sammenligning den mest solgte farve. Det er ikke bare fordi den er klassisk - den er praktisk og passer til alt det andet man har på bøjlerne.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de største online forretninger kan man sige er et rendyrket nordisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlineforretningen opstartet af 2 danske mænd. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver overblik over fra de fleste de mest udbredte brands i dag uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har en travl hverdag som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne ville. På samme tid vil de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som de, som er bosat i midste af de allerstørste modemetropoler i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke udelukkende sko og modetøj til damerne, men også masser til herrer og børnene, så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en portion levering. Denne verdens store online butikker er fulde af varer og har også altid store tilbudskategorier.

Både kvinder og herrer har allerede fundet glæden ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt du står og mangler, når man scroller gennem siderne med accessories, modetøj og sko.