Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Trousers Solid School Jeans Sort Polarn O. Pyret
Trousers Solid School Jeans Sort Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret

Trousers Solid School Jeans Sort Polarn O. Pyret

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret jeans fra Polarn O. Pyret i denne onlineshop, så du kan helt undgå at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler - og dermed sid helt for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren. Men du burde ikke vente for længe, for lige farven Sort, Blå er rigtig populær, og specielt for de størrelser som er mest populære. Så køb så længe de er på lager - det er så mega irriterende hvis man ikke når det.

  • Modelnavn: Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret
  • Mærke: Polarn O. Pyret
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Jeans
  • Farve: Sort, Blå
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at få muligheden for at fortælle dig om Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret jeans fra Polarn O. Pyret .

Man ved ikke om Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret på et senere tidspunkt kommer på tilbud - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Tør du vente, for du ender bare med Polarn O. Pyret jeans i en anden farve, model eller mønster? Når Boozt giver en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur så man kan altid returnere Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret hvis nu det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide modellen i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig smart, så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode ved sit allerførste køb på ti til 15 procent, måske mere. Hvis du ender med at bestille Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions sociale medie kanaler. Vi på Pashion.dk bekymrer os om vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne have vores brugeres feedback. Boozt har ekstremt gode anmeldelser rundt omkring, fx på Google, Trustpilot og Facebook, og leverer på ganske få dage - og du kan tracke din ordre fra Boozt til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde jeans fra Polarn O. Pyret lige her på Boozt, som er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Men selvom Boozt ikke er tænkt på som den førende når det handler om økologisk mode - så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. For det er noget de tænker over. Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret bliver lavet i et virkelig behageligt materiale. Polarn O. Pyret er nemlig kendt af flere for netop deres kvalitet - måske specielt når det omhandler jeans. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe Slim Fit, Twill Pants Jeans Sort Polarn O. Pyret i farven Sort, Blå

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og trendy valg Når du tænker på items til børn og unge, tænker du sjældent på beklædning i den sorte nuance allerførste. I stedet kommer nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sikkert frem. Men trods du måske ikke altid giver den sorte farve en tanke, når det handler om tøj til børn, er farven sort en vidunderlig nuance til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alle typer af beklædning i farven sort – og fra adskillige slags brands Det fantastiske ved sort er, at sort er meget alsidig. Ser du selv i dit klædeskab, kan du sandsynligvis ikke slippe for sort (og hvorfor ville du også have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det imidlertid meget let at købe tøj til børn i farven sort.

Sorte overdele og t-shirts, sorte bukser og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der er ikke dén slags item, du ikke kan få i sort. Den sorte farve er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at købe items til dit barn i sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der derfor pletter på dit barns tøj, er snavset sværere at spotte. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns garderobeskab se en hel del mere nyt og skinnende rent ud, hvis der findes mere tøj i sort deri. Er farven sort for mørk? Bliv ved basis tøj i sort Måske tænker du, at farven sort er alt for intens og mørk til børn. Og jo, det måske kan komme til at virke en smule voldsomt ud, hvis dit barn udelukkende har tøj i sort på fra top til tå. Derfor kan du inkorporere sorte items i dit barns klædeskab en smule ad gangen.

Du kan derfor starte med at få nogle simple items som t-shirts, underdele, toppe, hoodies og overtøj i børnegarderoben. Så får dit barn nogle simple tøjstykker, som han eller hun kan bære igen og igen – og som ikke slides op alt for hurtigt.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 30 dage

En af de store online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver overblik over fra de fleste de populære brands i tiden helt uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og shoppe lige så tit som vi ville ønske det. Samtidig vil de fleste gerne have den samme mulighed for at købe tøj som dem som er bosiddende midt i de aller største modehovedstader i verden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke bare sko, modetøj og accessories til damerne men også herrer og børnene, så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med betale for en omgang porto. Denne verdens største online forretninger bugner af brands og har nærmest altid mega store udsalg. Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde stort set alt man står og mangler når man skimmer websites med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe jeans

I disse dage er vores unger det mest vigtige i tilværelsen og af den grund skal poderne selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette viser moden til børn også endnu mere end vi har oplevet før. Gennem årene har moden indenfor børnetøj udviklet sig hastigere end alt andet, hvilket betyder, at der i den tid vi lever produceres utallige forskellige mærker at vælge imellem, når far og mor skal handle garderobe til de små i familien. Særligt i løbet af de forrrige år optræder der et anseeligt sporskift i fokus i det nordlige Europa. Mens det førhen altid har været det dyre og fashionable design, der synes mest hot, er her I den tid vi lever blevet langt mere fokus på en række nytænkende områder indenfor børnemode.

For det første skal tøjet være holdbart. Vores børn må kunne have det sjovt i det og tøjet skal kunne puttes i maskinen sammen med resten af familiens garderobe. Derfor må tøjet netop være både stærkt, men desuden også blødt. Det er nemlig vores andet fordring, som vi, forældre, stiller af krav til det, som vi iklæder vores børn. Det skal være rart og lækkert og være med albuerum, så familiens små har muligheden for at udforske verden omkring sig uden at mærke irritation fra skarvende elastikker eller stride materialer. Sidst men ikke mindst skal tøjet helst være mijøbevidst. Vi er i moderne tid endnu mere end før nærværende i det vi gør ved Verden som forbrugere og samtidig er her også kommet endnu større viden om, hvad de kedelig kemikalier, der kan findes i stoffet, gør ved kroppen. Derfor findes der større opmærksomhed omkring miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores poder og vores fremtid. Særligt i Norden har man herudover set en stor stigning i alernative dugfriske børnetøjsbrands, der er bevidste omkring miljø og farefuld, kedelig kemi. Hvilket betyder at forældre og købere har chancen for at investere i mere bæredygtigt og samtidig moderne tøj til børnene både fra Danmark og i udlandet.