+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort Gabor
Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort Gabor
Gabor

Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort Gabor

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR espadrillos med kilehæl fra Gabor hos Boozt her, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en normal forhandler - og sid helt for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken. Du bør ikke vente længe, lige netop farven Sort er yderst populær, gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Køb mens der stadig er på lager, det er så ekstremt øv hvis du misser det.

  • Produkt: Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR
  • Brand-navn: Gabor
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Espadrillos med kilehæl
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

På Pashion er vi stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Gabor Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR espadrillos med kilehæl . Du kan aldrig vide om Gabor Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR på et senere tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Tør du vente, for man ender måske bare med espadrillos med kilehæl fra Gabor i en anden farve, mønster eller model?

Når Boozt giver 2 garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et dansk lovkrav. Ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for retur så du kan altid returnere Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR hvis det nu ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på i lyset derhjemme. Er man virkelig smart, så kan du tilmelde dig deres medlemsklub. For her kan du være rigtig heldig og få en rabat til din allerførste bestilling på hele ti-femten procent, måske mere.

Ender du med at bestille Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR må du ikke glemme at dele din oplevelse på Pashions Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte vores service. Vi hører meget gerne vores brugeres feedback. Boozt har ekstremt flotte anmeldelser mange steder, fx på Google, Facebook og Trustpilot, leverer indenfor meget få dage - og så kan du følge din ordre fra Boozt til døren. Hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan bestille espadrillos med kilehæl fra Gabor her hos Boozt som sælger de fleste af de populære produkter?

Selv om Boozt måske ikke er kendt som pioneren inden for bæredygtige materialer, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. For det er et emne de bekymrer sig om.

Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR bliver produceret i et virkelig lækkert materiale. Gabor er kendt af mange for deres gode kvalitet - og måske specielt når det omhandler espadrillos med kilehæl. Selv om det måske ikke ligefrem er sæson for Sling Sandals Espadrillos Med Hæl Sandal Sort GABOR (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Om at gå i espadrillos med kilehæl i Sort

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det dystre. Skyggerne og det skjulte. Det er kuløren der formørker mange andre farver men også en nuance, der kan bruges til at understrege mange andre sprøde farver i modebilledet. Indenfor moden er det en mere old school kulør, som udstråler elegance og overklasse. Vi kan typisk kende fra butikkerne som det mørke jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte kjole. Det er kuløren vi har i vores tøjskab som en vigtig del af basisgarderoben. Af denne simple grund er det en af farverne vi altid ser i modebilledet både på gaden, og også i high fashion. Det er samtidigt også en kraftfuld farve der giver indtryk af både magt og autoritet. Af den grund ser man også flere mennesker i magtfulde positioner med dragter til alle situationer i netop stil og farve, netop fordi den sorte virkelig understreger deres position. I disse dage ser man tit sort indenfor blandt andet forbilleder i musikken. Desudenses også de genkendelige slags fx de sorte jeans, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du vil vælge, så vil sort altid være et sikkert valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de store tøjforretninger på nettet kan man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er webshoppen udviklet af 2 danske drenge. Direktøren for det hele i denne tid er en svensker med adresse i København så han kører historien videre.

Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig fri adgang til fra stortset alle de kendte mærker i tiden uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har travle hverdage der gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi gerne vil det. Ydermere vil vi alle nok have den samme adgang til mode som dem, som har adresse i midste af de aller største modehovedstader i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke bare sko, modetøj og accessories til kvinderne men også til herrer og piger og drenge, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en omgang fragt. Verdens helt store online forretninger er fyldt med varer og har stort set altid kæmpe tilbudskategorier. Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt man tænker på, når du skimmer siderne med accessories, tøj og sko.


Om espadrillos med kilehæl

Man må sige der er et specielt bånd mellem damer og deres dyrebare sko. Ligesom smukt tøj og smukke smykker kan de perfekte sko virkelig gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal finde det rigtige look. I årenes løb har de kvindelige fødder været et billede på sensualitet. I 1800 og frem var de kvindelige dragters underdele blevet designet for give indtrykket af, at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens kvindesko blevet forbundet med megen erotik. Til trods for at fødderne på alle måder er en del mere synlige i denne tid, er de stadig en essentiel del af den kvindelighed kvinder kan give udtryk for. Sko spiller netop her den største rolle, for med de rigtige hæle kommer benene til at opfattes længere og mere slanke mens holdningen bliver mere oprejst.

Dog er det ikke barehælene med de helt røde såler, som er på mode nu, for ligesom hos fyrerne har de kendte kondier også fået en reprise hos kvinderne. De findes i alle regnbuens farver og for alle pengepunge, så man finder sandsynligvis ikke en skoreol i dag, der ikke har mindst et par gode, klassiske sneaks.

For os fylder skoene lige så meget i hverdagen som tøjet og accessories.