Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi
Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi
sloggi

Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi

189,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi fra Sloggi i webshoppen og købe i fred og ro uden stress hos forhandleren.

  • Produktnavn: Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi
  • Brand-navn: Sloggi
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Boxershorts
  • Farve: Sort, Brun
  • Kan købes hos: Boozt

Men du skal skynde dig - lige netop farven Sort, Brun er ekstrem efterspurgt, gælder specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så mega ærgerligt hvis man ikke når det.


Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over, at få muligheden for at vise dig om Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi boxershorts fra Sloggi . Du kan aldrig vide om Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi en dag kommer på tilbud - fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente - for du ender måske med Sloggi boxershorts i en anden mønster, model eller farve? Når man som Boozt giver hele to garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage returret, så du kan bare returnere produktet hvis det ikke passer, eller man ikke kan lide mønsteret/farven på i virkeligheden. Er man rigtig smart, så kan man tilmelde dig deres nyhedsbrev. Der kan man måske være rigtig heldig og modtage en rabat ved dit aller første køb på 10-15% - måske mere.

Ender du med at bestille Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge vores produkt. Vi hører meget gerne din feedback. Boozt har rigtig gode anmeldelser mange steder for eksempel på Google, Trustpilot og Facebook med levering indenfor ganske få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt hjem til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde Sloggi boxershorts her hos Boozt - der sælger de fleste af de populære produkter?

Men selv om Boozt nok ikke er kendt som den førende når det kommer til økologisk fashion, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig et emne de bekymrer sig om. Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi produceres i et lækkert materiale. Sloggi er kendt af flere for deres lækre kvalitet, måske specielt når det omhandler boxershorts. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Sloggi S Substance Bikini Trusser, Tanga Briefs Brun Sloggi (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Om farven Sort, Brun

Klassikeren over dem alle. Sort viser ofte det onde. Det skjulte og skyggerne. Det er en farve, der opsluger andre kulører, men samtidigt også farven der kan blive brugt til at skabe kontrast til mange andre sprøde farver i regnbuen. Indenfor mode er det en mere gammeldags farve, som er lig med overklasse. Man kender den fra moden som det sorte suit og smokingen til kvinder og den lille sorte cocktailkjole. Det er en kulør vi har i vores tøjskab som en meget vigtig del af garderoben. Af denne grund er den en af de toner som man ser om og om igen i modebilledet både på gaden og hos de helt store designere. Samtidigt er det også en kraftfuld farve der giver indtryk af magt og autoritet. Af samme grund ser vi også mange kvinder i magtfulde positioner med garderober af både den uformelle og den formelle slags i netop sort - fordi tonen blot understreger den position de sidder i. For tiden ser man meget ofte sort inden for blandt andet forbilleder i musik og mode. Ud over detses de kendte og elskede slags som helt sorte bukser, den lille sorte og den sortfarvede smoking. Er du usikker på hvad du skal vælge så vil sort altid være et godt valg.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de store butikker online må man sige er et rigtigt nordisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø så er onlinebutikken startet op af to danske drenge. Lederen på toppen i dag er da også en svensker med bopæl i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som man må sige giver dig fri adgang til fra de fleste de mest efterspurgte brands på markedet helt uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som vi måske ønsker det. Desuden vil de fleste gerne have den samme adgang til mode som dem som bor midt i de absolut største modehovedstader i verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til damer, men også herrerne og børnene, så du kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe med en enkelt levering. Verdens helt store webshops bugner af brands og har altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg.

Både damer og mænd har fundet ud af fordelene ved at shoppe i webshops og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt det, man drømmer om, når man skimmer hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Læs mere om boxershorts

Der findes ingen tvivl om det faktum at damemoden er det, som i løbet af årene har været langt mere fremtrædende hos designerne. På trods af moden til mænd er kommet rigtig godt efter det gennem den sidste tid, så fylder tøj til kvinder stadig langt mere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Stilen sættes åbningsvis af de mange designere, idet de fremviser designernes kollektioner frem, men endvidere er der også det, som har navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, som er gældende og den bestemmes af de omtalte ’modemoguler’, der er helt gennemsnitlige folk med stor forståelse for trends. Blandt piger i alle aldre ses der ikke udelukkende én stil, men imidlertid en bred vifte forskellige, som hver især er målrettet mod hver sit målgruppesegment af potentielle kundegrupper. Og siden der er så mærkbar forskel på, hvilke snit der klæder kvindekroppen i forskellige aldre, så findes der derudover markant forskel på, hvad der er trendy i de forskellige segmenter. Fælles for alle er imidlertid tit både nuancer, snit og blanding, der er universalt udbredt imens andre synes langt mere skabt af formgiveren der står bag eller den målgruppe, produkterne er henvendt for. I disse dage er tøj til kvinder fordelt på to højst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de ganske almene forhandlere som Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Desuden er der de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af skalaen, her er både Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste forbrugere mixer de 2 modeklasser på kryds og tværs og skaber sådan en personlig stil, som bliver skabt af stilen i tiden, men kombineret efter den personlige sans for stil. Som en følge af at handel på nettet er blevet meget mere brugt, kan vi i dag ikke kun købe mode i de fysiske forretninger, men også på nettet, hvorfor vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Det giver os en endnu større chance for at vælge mellem de aktuelle trends inden for modeverdenen til at skabe en personlig style.